ücretsiz bot

• Kullanıcı fightclub
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
youtube linki ise şu şekilde olmasına özen gösterin örnek
http://www(.)youtube(.)com/watch?v=EbjtjJtj9po

forum videoya çevirdiği için . ları (.) bu şekilde değiştirdim () bunlar olmuyacak

daha kolayı Kullanım Videoları | Youtube Uploader buradaki videoları izleyip yapabilirsiniz

---------- Mesaj saat 02:10:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:08:43 civarında gönderildi. ----------

emin ol şu düşüncede olsaydım daha basite indirgerdim derdim herkesin para vermeden bedava bir sistemden faydalanmasıydı siz kullanmasanızda olur

yanlış anladınız, art niyetli değilim fakat neler oluyor piyasada sizde biliyorsunuzdur kusura bakmayın.

şu an ki haliyle pek sağlıklı değil kendi işimi görmesi için yaptım istersen bu halinide paylaşabilirim veya burada php den anlıyan arkadaşlarla geliştirebiliriz beraber
geliştirmek için söylemiştim zaten paylaşırsanız sevinirim.

kanal çekme kısmından 1 video çekebiliyor hepsini çekebilse çok iyi olurdu

hocam en son 2 kanal çekme işleminde bi sıkıntım olmamıştı tekrar denerseniz veya bana kanalın linkini atın ben deniyim bi

---------- Mesaj saat 02:41:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:39:13 civarında gönderildi. ----------

yanlış anladınız, art niyetli değilim fakat neler oluyor piyasada sizde biliyorsunuzdur kusura bakmayın.

geliştirmek için söylemiştim zaten paylaşırsanız sevinirim.

biliyorum evet siz de haklısınız ben bi sahur yapıp geliyorum kodları paylaşırım sahurdan sonra

bendede bu hata çıktı

kanal çekerken çıktı sanırım düzelttim onu

---------- Mesaj saat 02:58:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:57:50 civarında gönderildi. ----------

bende video çekmiyor nedense aşagıdaki şekilde hata veriyor
7ea4034aca83538bf0c82d367b4c2e33.png

pardon dikkat etmemişim kanal adresi şu şekilde olacak buna dikkat edin

khryseissable - YouTube

sonunda başında her hangi gibi birşey olmaması gerek

botun çalışıyor sonradan geldi videolar :) kaç gün daha açık site ve script verebilirmisin :)

hocam hakkatten paylaşsanda php bilen arkadaşlar geliştirse kullansak olmazmı?

hocam aynı kanalı şu an bir hesabıma çekiyorum ve hata vermedi tekrar deneyin isterseniz şu şekilde ayarlıyorum kanal adresi değilde sadece kanal adı yazın

anlaşılabilir olması için kanal olayını tekrar anlatıyorum
kanal linki yerine örnek youtube.com/kanaladi değilde kanaladi olacak

---------- Mesaj saat 03:21:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:18:20 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR]
hocam hakkatten paylaşsanda php bilen arkadaşlar geliştirse kullansak olmazmı?

amacım zaten geliştirmek fakat şu an kodların içersinde açık varsada kimseyi riskede atmak istemem o nedenle vermiyorum hemen biraz sabır

ayrıca scripti windows üzerinde çalıştırıyorum linux üzerinde kullanacaklar youtube-dl.exe yerine linuxe göre ayarlıyacaklar diğer işlemleri php yapıyor

---------- Mesaj saat 03:28:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:21:00 civarında gönderildi. ----------

botun çalışıyor sonradan geldi videolar :) kaç gün daha açık site ve script verebilirmisin :)

vps in süresi vmware ın verdiği süre kadar en fazla 2 ay kadar daha gider scripti ise şu an botu kullananları riske atmayacak şekle soktuktan sonra paylaşıcam

Asıl soru siz bizim şifrelerimizi görebiliyor musunuz? Sakın yanlış anlamayın ama tanımadıgım birine şifremi emanet edemem. En son r10 nette ettim, r10 hesabımdan mailime kadar her şeyimi aldılar, neler oldu neler. Based on a true story.

hocam ellerine sağlık ama etiket konusa bi bakabilirmsn yanılmıyorsam etiketleri çekmiyor

Asıl soru siz bizim şifrelerimizi görebiliyor musunuz? Sakın yanlış anlamayın ama tanımadıgım birine şifremi emanet edemem. En son r10 nette ettim, r10 hesabımdan mailime kadar her şeyimi aldılar, neler oldu neler. Based on a true story.

yazılımdan anlasa idiniz bu sorunun ne kadar saçma olduğunu anlardınız youtube'a upload yapabilmeniz için belli başlı bilgilerin verilmesi gerekir eğer güven sorununuz varsa kullanmayınız zorlamıyorum kimsenin de kanalı umrum da değil amacım insanların benim geliştirdiğim bir sistemden faydalanmalarıydı siz isterseniz ücret vererek bu botun işlemlerini yapan başka botlar alabilirsiniz ama unutmayın eğer botun çalışmasını istiyorsanız seve seve vermeniz gerek o bilgileri

---------- Mesaj saat 03:57:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:54:47 civarında gönderildi. ----------

hocam ellerine sağlık ama etiket konusa bi bakabilirmsn yanılmıyorsam etiketleri çekmiyor

youtube'un etiket sorunu var malesef düzgün bir şekilde elde edemedim etiketleri eklesemde sistem sorun çıkarır sebebi youtube'un verdiği taglar upload sistemin de soruna neden oluyor

kanaldaki ik 25 vidoyu mu çekiyor hepsini çekmiyor herhalde ama geliştrirseniz süper olur sprintinide paylaştıgınızda kendi vps mizle kullanrsak daha iyi olur tabi

yazılımdan anlasa idiniz bu sorunun ne kadar saçma olduğunu anlardınız youtube'a upload yapabilmeniz için belli başlı bilgilerin verilmesi gerekir eğer güven sorununuz varsa kullanmayınız zorlamıyorum kimsenin de kanalı umrum da değil amacım insanların benim geliştirdiğim bir sistemden faydalanmalarıydı siz isterseniz ücret vererek bu botun işlemlerini yapan başka botlar alabilirsiniz ama unutmayın eğer botun çalışmasını istiyorsanız seve seve vermeniz gerek o bilgileri

---------- Mesaj saat 03:57:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:54:47 civarında gönderildi. ----------

youtube'un etiket sorunu var malesef düzgün bir şekilde elde edemedim etiketleri eklesemde sistem sorun çıkarır sebebi youtube'un verdiği taglar upload sistemin de soruna neden oluyor

Yazılımdan anlasa idiniz imiş, senin bu scripti insanların şifresini çalmak için yapmadığın ne malum. Sorun saçmaymış, sen bize şunu söyle database de ki user tablosu veya adına her ne diyorsan içinde ki veriler şifreleniyor mu?

adam iyilik yapıp vermiş siteyi güvenmiyorsanız girmeyin kardeşim

Yazılımdan anlasa idiniz imiş, senin bu scripti insanların şifresini çalmak için yapmadığın ne malum. Sorun saçmaymış, sen bize şunu söyle database de ki user tablosu veya adına her ne diyorsan içinde ki veriler şifreleniyor mu?

veriler şifrelense giriş işlemi nasıl olacak ? :)

adam iyilik yapıp vermiş siteyi güvenmiyorsanız girmeyin kardeşim

Bakın adam satış yapmıyor, sistem zaten free. Buradan amacımın baltalama yapmak olmadığını anlamışsınızdır umarım. Ben sadece sizi uyarıyorum. Umarım düşündüğüm gibi değildir ve bu yazdıklarımdan pişman olurum. Sadece dikkatli olmanızı söylüyorum. Sonra kanalım gitti diye konular açılmasın.

bu tavrınızın kimseye faydası yok siz bana bu uslübla konuşarak diğer insanlara faydalı olmuyorsunuz aksine kullanacakları da akıllarında soru işareti bırakıyorsunuz sana tek tek kodları göstermem gerekse gösteririm sorun o değil sorun senin şunu anlamaman da zend kütüphanesine youtube upload yapabilmem için k.adı şifre dev key vs gibi bilgileri vermem gerekiyor ben eğer senden aldığım şifreyi tekrar şifrelersem php de bunu zende nasıl çözdürücem peki böyle saçma bi mantalite mi olur

PHP:
  $authenticationURL= 'https://www.google.com/accounts/ClientLogin';
  $httpClient = 
    Zend_Gdata_ClientLogin::getHttpClient(
                $username = "Kullanıcı Adı",
                $password = "Şifre ( farzedelim şifreledim nasıl çözdürüp gösterme mi bekliyorsun ?",
                $service = 'youtube',
                $client = null,
                $source = 'MySource',
                $loginToken = null,
                $loginCaptcha = null,
                $authenticationURL);
 $yt = new Zend_Gdata_YouTube($httpClient, 'api adı', 'Upload', 'api key');

burada aldığın tavır da hiç hoşuma gitmedi insanlar faydalanıyor şu an sistemden sorunları var mı veya kanallarına birşey olmuşmu sor bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri