Arkadaşlar, deneme amaçlı yazdığım kod, sırf o arkadaş 200 TL dedi diye yazdım, skype ekle hocam, anlaşalım diyende oldu, vds var elimde kullanayım diyende oldu.
böyle bir bot için 200 TL çok ama çok fazla diyorum ve yaptığım botu, ücretsiz bir şekilde paylaşıyorum.
ilk önce ihtiyacınız olan bir chorome tarayıcısı
tempermonkey eklentisi
ve tempermonkey eklentisine bu kodu yapıştırmak. Sonra https://cilgintavuklar.com/bonus.php sayfasına gidip, bir tane değeri doldurmak
bu kod çok basit bir kod, özetle şunu diyim, ben çabuk sıkılırım bir çok şeyden, bunuda o arkadaşa inat yaptım diyebilirim, sıkıntı yok, belki onun botu %100 çalışıyordur, bugün 3 kişi gördüm bir tanesi 25000 bin bonuslardaydı, sonrasında hesap yok, 12000 lerde bonus yapan birisi hesap yok, isim olmayan hesap vardı oda yok.
24 saat botu çalıştırmanın bir anlamı yok, film falan izliyeceksinizdir, açın eklentiyi sadece o sayfa kalsın, elinizde de telefon olsun, girin siteye, elinizle satın yumurtaları, işten geldim neredeyse 1,5 saatte 150 akçeden fazla yaptım, film falan izledim. şöyle ara sıra açın, kendiniz durdurun tempermonkey ile, sonra sitede ileri geri yapın dolanın tekrar devam edin, akçeleri biriktirin.
Size botu kullanmak için önemli birkaç tavsiye vereyim:
- 0 den hesap oluşturun ve sakın tavuk almayın, botu çalıştırın ve 1600 akçeyi geçince, "Kızarık" tavuğunu alın.
- ana üyeliğinizden arada bir bu botu çalıştırın
- ana üyeliğinizden ref alarak yeni hesap açın ve o hesapta sürekli kullanın bu botu (sattığınızın %10 u ana hesaba gelicek)
- sürekli yumurta üreteceği için, satmakta gerecek, makro programları ile süreli olarak 10 dk da bir, otomatik "yumurtaları sat" butonuna tıklatın. (Yan hesaplarda şiddetle öneriyorum)
not: ben sistemin kendisini sevmedim, benim aklımda bir site açmak var, onun içinde bot yazdım ve 13000 içerik ürettim, siteye özel wp teması hazırladım, otomatik zaman ayarlı bir şekilde post attıracağım. o yüzden bu sistemle uğraşamam.
kimse arkamdan sövmesinde
millet parayla satıyor sen niye bedavaya veriyon diye
hesabınızı çalacak değilim, kodlar ortada, çok basit bir kod algoritması.
benim hesabım kullandığım süre boyunca banlanmadı baştan diyimde
bunu demeyi unuttum
KULLANAN YADA KULLANACAK ARKADAŞLAR BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN BARİ
kolay gelsin
böyle bir bot için 200 TL çok ama çok fazla diyorum ve yaptığım botu, ücretsiz bir şekilde paylaşıyorum.
ilk önce ihtiyacınız olan bir chorome tarayıcısı
tempermonkey eklentisi
ve tempermonkey eklentisine bu kodu yapıştırmak. Sonra https://cilgintavuklar.com/bonus.php sayfasına gidip, bir tane değeri doldurmak
Kod:
// ==UserScript==
// @name agssp Deneme
// @namespace http://tampermonkey.net/
// @version 0.1
// @description try to take over the world!
// [MENTION=25594]author[/MENTION] You
// @grant none
// [MENTION=48300]run[/MENTION]-at document-end
// @include [url]https://cilgintavuklar.com*[/url]
// ==/UserScript==
var dene=document.URL;
var urlara = dene.search("bonus_ver.php");
if(dene.search("bonus_ver.php") != -1){
location.href="https://cilgintavuklar.com/bonus.php";
}else{
var str = document.getElementById('resim').innerHTML;
var ayir = str.search("Ąŕţı");var ikincikisim = str.substring(ayir);var birincikisim = str.substr(0,ayir);
if(birincikisim.search("bir") != -1){var A=1;}else{var A=0;} if(ikincikisim.search("bir") != -1){var XA=1;}else{var XA=0;}
if(birincikisim.search("iki") != -1){var B=2;}else{var B=0;} if(ikincikisim.search("iki") != -1){var XB=2;}else{var XB=0;}
if(birincikisim.search("ȕç") != -1){var C=3;}else{var C=0;} if(ikincikisim.search("ȕç") != -1){var XC=3;}else{var XC=0;}
if(birincikisim.search("ȗç") != -1){var D=3;}else{var D=0;} if(ikincikisim.search("ȗç") != -1){var XD=3;}else{var XD=0;}
if(birincikisim.search("dört") != -1){var E=4;}else{var E=0;} if(ikincikisim.search("dört") != -1){var XE=4;}else{var XE=0;}
if(birincikisim.search("bėş") != -1){var F=5;}else{var F=0;} if(ikincikisim.search("bėş") != -1){var XF=5;}else{var XF=0;}
if(birincikisim.search("beş") != -1){var G=5;}else{var G=0;} if(ikincikisim.search("beş") != -1){var XG=5;}else{var XG=0;}
if(birincikisim.search("altı") != -1){var H=6;}else{var H=0;} if(ikincikisim.search("altı") != -1){var XH=6;}else{var XH=0;}
if(birincikisim.search("yėdi") != -1){var M=7;}else{var M=0;} if(ikincikisim.search("yėdi") != -1){var XM=7;}else{var XM=0;}
if(birincikisim.search("sėkiz") != -1){var N=8;}else{var N=0;} if(ikincikisim.search("sėkiz") != -1){var XN=8;}else{var XN=0;}
if(birincikisim.search("dokuz") != -1){var O=9;}else{var O=0;} if(ikincikisim.search("dokuz") != -1){var XO=9;}else{var XO=0;}
if(birincikisim.search("ȉki") != -1){var P=2;}else{var P=0;} if(ikincikisim.search("ȉki") != -1){var XP=2;}else{var XP=0;}
var topla1 = A + B + C + D + E + F + G + H + M + N + O + P;
var topla2 = XA + XB + XC + XD + XE + XF + XG + XH + XM + XN + XO + XP;
var topla = topla1 + topla2;
var kontroletttim = document.getElementsByName('kontrol2')[0].value;
var dogruladim = document.getElementsByName('dogrula')[0].value;
var form = $('<form action="https://cilgintavuklar.com/bonus_ver.php" method="post">' +
'<input type="text" name="kontrol2" value="' + kontroletttim + '" />' +
'<input type="text" name="dogrula" value="' + dogruladim + '" />' +
'<input type="text" name="toplam" value="' + topla + '" />' +
'</form>');
$('body').append(form);
form.submit();
}
bu kod çok basit bir kod, özetle şunu diyim, ben çabuk sıkılırım bir çok şeyden, bunuda o arkadaşa inat yaptım diyebilirim, sıkıntı yok, belki onun botu %100 çalışıyordur, bugün 3 kişi gördüm bir tanesi 25000 bin bonuslardaydı, sonrasında hesap yok, 12000 lerde bonus yapan birisi hesap yok, isim olmayan hesap vardı oda yok.
24 saat botu çalıştırmanın bir anlamı yok, film falan izliyeceksinizdir, açın eklentiyi sadece o sayfa kalsın, elinizde de telefon olsun, girin siteye, elinizle satın yumurtaları, işten geldim neredeyse 1,5 saatte 150 akçeden fazla yaptım, film falan izledim. şöyle ara sıra açın, kendiniz durdurun tempermonkey ile, sonra sitede ileri geri yapın dolanın tekrar devam edin, akçeleri biriktirin.
Size botu kullanmak için önemli birkaç tavsiye vereyim:
- 0 den hesap oluşturun ve sakın tavuk almayın, botu çalıştırın ve 1600 akçeyi geçince, "Kızarık" tavuğunu alın.
- ana üyeliğinizden arada bir bu botu çalıştırın
- ana üyeliğinizden ref alarak yeni hesap açın ve o hesapta sürekli kullanın bu botu (sattığınızın %10 u ana hesaba gelicek)
- sürekli yumurta üreteceği için, satmakta gerecek, makro programları ile süreli olarak 10 dk da bir, otomatik "yumurtaları sat" butonuna tıklatın. (Yan hesaplarda şiddetle öneriyorum)
not: ben sistemin kendisini sevmedim, benim aklımda bir site açmak var, onun içinde bot yazdım ve 13000 içerik ürettim, siteye özel wp teması hazırladım, otomatik zaman ayarlı bir şekilde post attıracağım. o yüzden bu sistemle uğraşamam.
kimse arkamdan sövmesinde
benim hesabım kullandığım süre boyunca banlanmadı baştan diyimde
KULLANAN YADA KULLANACAK ARKADAŞLAR BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN BARİ
Son düzenleme: