ÜCRETSİZ çılgın tavuklar botu (herkes içeri)

agssp

Kayıtlı Üye
Web sitesi
linkmoneys.com
Arkadaşlar, deneme amaçlı yazdığım kod, sırf o arkadaş 200 TL dedi diye yazdım, skype ekle hocam, anlaşalım diyende oldu, vds var elimde kullanayım diyende oldu.

böyle bir bot için 200 TL çok ama çok fazla diyorum ve yaptığım botu, ücretsiz bir şekilde paylaşıyorum.

ilk önce ihtiyacınız olan bir chorome tarayıcısı :)
tempermonkey eklentisi

ve tempermonkey eklentisine bu kodu yapıştırmak. Sonra https://cilgintavuklar.com/bonus.php sayfasına gidip, bir tane değeri doldurmak
Kod:
// ==UserScript==
// @name         agssp Deneme
// @namespace    http://tampermonkey.net/
// @version      0.1
// @description  try to take over the world!
//    [MENTION=25594]author[/MENTION]       You
// @grant        none
//    [MENTION=48300]run[/MENTION]-at      document-end
// @include     [url]https://cilgintavuklar.com*[/url]
// ==/UserScript==

var dene=document.URL;
var urlara = dene.search("bonus_ver.php");
if(dene.search("bonus_ver.php") != -1){

location.href="https://cilgintavuklar.com/bonus.php";
}else{

var str = document.getElementById('resim').innerHTML;

var ayir = str.search("Ąŕţı");var ikincikisim = str.substring(ayir);var birincikisim = str.substr(0,ayir); 

if(birincikisim.search("bir") != -1){var A=1;}else{var A=0;} if(ikincikisim.search("bir") != -1){var XA=1;}else{var XA=0;}

if(birincikisim.search("iki") != -1){var B=2;}else{var B=0;} if(ikincikisim.search("iki") != -1){var XB=2;}else{var XB=0;}

if(birincikisim.search("ȕç") != -1){var C=3;}else{var C=0;} if(ikincikisim.search("ȕç") != -1){var XC=3;}else{var XC=0;}

if(birincikisim.search("ȗç") != -1){var D=3;}else{var D=0;} if(ikincikisim.search("ȗç") != -1){var XD=3;}else{var XD=0;}

if(birincikisim.search("dört") != -1){var E=4;}else{var E=0;} if(ikincikisim.search("dört") != -1){var XE=4;}else{var XE=0;} 

if(birincikisim.search("bėş") != -1){var F=5;}else{var F=0;} if(ikincikisim.search("bėş") != -1){var XF=5;}else{var XF=0;} 

if(birincikisim.search("beş") != -1){var G=5;}else{var G=0;} if(ikincikisim.search("beş") != -1){var XG=5;}else{var XG=0;} 

if(birincikisim.search("altı") != -1){var H=6;}else{var H=0;} if(ikincikisim.search("altı") != -1){var XH=6;}else{var XH=0;} 

if(birincikisim.search("yėdi") != -1){var M=7;}else{var M=0;} if(ikincikisim.search("yėdi") != -1){var XM=7;}else{var XM=0;} 

if(birincikisim.search("sėkiz") != -1){var N=8;}else{var N=0;} if(ikincikisim.search("sėkiz") != -1){var XN=8;}else{var XN=0;} 

if(birincikisim.search("dokuz") != -1){var O=9;}else{var O=0;} if(ikincikisim.search("dokuz") != -1){var XO=9;}else{var XO=0;} 

if(birincikisim.search("ȉki") != -1){var P=2;}else{var P=0;} if(ikincikisim.search("ȉki") != -1){var XP=2;}else{var XP=0;} 

var topla1 = A + B + C + D + E + F + G + H + M + N + O + P; 
var topla2 = XA + XB + XC + XD + XE + XF + XG + XH + XM + XN + XO + XP;
var topla = topla1 + topla2;

var kontroletttim = document.getElementsByName('kontrol2')[0].value;
var dogruladim = document.getElementsByName('dogrula')[0].value;    

var form = $('<form action="https://cilgintavuklar.com/bonus_ver.php" method="post">' +
  '<input type="text" name="kontrol2" value="' + kontroletttim + '" />' +
  '<input type="text" name="dogrula" value="' + dogruladim + '" />' +
  '<input type="text" name="toplam" value="' + topla + '" />' +
  '</form>');
  $('body').append(form);
  form.submit();

}

bu kod çok basit bir kod, özetle şunu diyim, ben çabuk sıkılırım bir çok şeyden, bunuda o arkadaşa inat yaptım diyebilirim, sıkıntı yok, belki onun botu %100 çalışıyordur, bugün 3 kişi gördüm bir tanesi 25000 bin bonuslardaydı, sonrasında hesap yok, 12000 lerde bonus yapan birisi hesap yok, isim olmayan hesap vardı oda yok.

24 saat botu çalıştırmanın bir anlamı yok, film falan izliyeceksinizdir, açın eklentiyi sadece o sayfa kalsın, elinizde de telefon olsun, girin siteye, elinizle satın yumurtaları, işten geldim neredeyse 1,5 saatte 150 akçeden fazla yaptım, film falan izledim. şöyle ara sıra açın, kendiniz durdurun tempermonkey ile, sonra sitede ileri geri yapın dolanın tekrar devam edin, akçeleri biriktirin.

Size botu kullanmak için önemli birkaç tavsiye vereyim:

- 0 den hesap oluşturun ve sakın tavuk almayın, botu çalıştırın ve 1600 akçeyi geçince, "Kızarık" tavuğunu alın.
- ana üyeliğinizden arada bir bu botu çalıştırın
- ana üyeliğinizden ref alarak yeni hesap açın ve o hesapta sürekli kullanın bu botu (sattığınızın %10 u ana hesaba gelicek)
- sürekli yumurta üreteceği için, satmakta gerecek, makro programları ile süreli olarak 10 dk da bir, otomatik "yumurtaları sat" butonuna tıklatın. (Yan hesaplarda şiddetle öneriyorum)

not: ben sistemin kendisini sevmedim, benim aklımda bir site açmak var, onun içinde bot yazdım ve 13000 içerik ürettim, siteye özel wp teması hazırladım, otomatik zaman ayarlı bir şekilde post attıracağım. o yüzden bu sistemle uğraşamam.

kimse arkamdan sövmesinde :) millet parayla satıyor sen niye bedavaya veriyon diye :) hesabınızı çalacak değilim, kodlar ortada, çok basit bir kod algoritması.

benim hesabım kullandığım süre boyunca banlanmadı baştan diyimde :) bunu demeyi unuttum

KULLANAN YADA KULLANACAK ARKADAŞLAR BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN BARİ :) kolay gelsin

Son düzenleme:
Kanka bende hiçbir değişiklik olmadı

Belirli bir süreden sonrra duruyor sayfa yenilemesi sayfayı elle yenileyince tekrar başlıyo

Kardeeş sen bana mı taktın kafayı ? iyi birşey yaptığını mı sanıyorsun :D ben sadece 5 kişiye sattım. Şimdi herkes kullanacak ve hiç kimse parasını alamayacak ^^. Gerçi benim için hiç sıkıntı yok. Beni fazla takma kafana :)

özenme özenilen ol ^^

Kardeeş sen bana mı taktın kafayı ? iyi birşey yaptığını mı sanıyorsun :D ben sadece 5 kişiye sattım. Şimdi herkes kullanacak ve hiç kimse parasını alamayacak ^^. Gerçi benim için hiç sıkıntı yok. Beni fazla takma kafana :)

özenme özenilen ol ^^

sana niye takayım kafayı :) benim için hiç konumundasın :) düşmanımda değilsin dostumda :) meraktan bir şey sormuştum, kullanmıyorsan verebilir misin diye :) sende satıyorum dedin, fiyatıda 200 dedin, buda bana çok geldiğini, ne yaptıysam sırf bu yüzden yaptığımı belirttim :) sorun senle değil, verdiğin fiyatın beynimde oluşturduğu tepki :)

hep fırtınalar bu yüzden çıkıyor kafamda :) alınma yani :) seni özenecek halim yok :) uğraşmak gibi derdimde yok, sadece nasıl yaparsam fikir almak istedim, sağolasın satıyorum diyerek beni gazladın :)

satıp para kazanmak istesem, fikrini çalsam falan amenna, yaptığım şey, sadece kendim için, kendimce basit kod yazıp aynı işlevi sağlatmaya çalışmak, gördüğün gibi kodu paylaştım direk.

Edit: Kardeş alt kısmı sonradan gördüm. Bana inat neden yaptın ? Alırsan alırsın almazsan almazsın benim yaptığım sistemde günde kaç yumurta kasılsın gibi seçenekler var sandığın gibi basit bir yazılım değil. Güvenli Kasma bölümüne kadar birçok seçenek var güvenli kasma ile 5 saniyede 24 saatte ne kadar yumurta kasıyor ise onun bir kısmını belirli aralıklar ile yapıyor ^^ Bahsedip ifşa etmek istemediğim yaklaşık 20 farklı sistem var botta.

Rekabet iyidir de bununla bana rakip çıkamazsın zaten 5 kişiye sattım başka satmayı düşünmüyorum.
insanlara iyilik yaptığını düşünüyorsanda yanılıyorsun ^^

Dolayısıyla o fiyat az bile ki alan 5 kişi denedi ve aldı

edit: Başarılarının devamını dilerim kardeşim son iletinde belirttiğin gibi düşünüyorsan :)

Edit: Kardeş alt kısmı sonradan gördüm. Bana inat neden yaptın ? Alırsan alırsın almazsan almazsın benim yaptığım sistemde günde kaç yumurta kasılsın gibi seçenekler var sandığın gibi basit bir yazılım değil. Güvenli Kasma bölümüne kadar birçok seçenek var güvenli kasma ile 5 saniyede 24 saatte ne kadar yumurta kasıyor ise onun bir kısmını belirli aralıklar ile yapıyor ^^ Bahsedip ifşa etmek istemediğim yaklaşık 20 farklı sistem var botta.

Rekabet iyidir de bununla bana rakip çıkamazsın zaten 5 kişiye sattım başka satmayı düşünmüyorum.
insanlara iyilik yaptığını düşünüyorsanda yanılıyorsun ^^

gine sıkıntı yok :) yazılarımı okursan :) botunu kötülemedim :) yada seni :) tek kötülediğim fiyatı :D ama ilk yazımda sen kendini ifşa ettin adını bile söylemedim :) sonra bana dırdır yapıyorsun dedin, yazıları paylaştım :) senle derdim yoktu :)

gine sıkıntı yok :) yazılarımı okursan :) botunu kötülemedim :) yada seni :) tek kötülediğim fiyatı :D ama ilk yazımda sen kendini ifşa ettin adını bile söylemedim :) sonra bana dırdır yapıyorsun dedin, yazıları paylaştım :) senle derdim yoktu :)

Kardeşim ifşa etmek nasıl bir tabir kendimi saklamıyordum. Nickimi yazsan da bir sıkıntı olmazdı. Çekindiğim birşey olsa zaten oraya mesajı yollamazdım ^^

Benim de seninle bir derdim yok kardeş sıkıntı yok :)

Bu arada arkadaşlar, bir tane tabı choromdan ayırın, o arka planda kalsın ve o sayfada açın müdahale etmeyin, sonra başka bir chorome açıp ne yapıyorsanız orda yapın işinizi. bot tek bir tab halinde kalsın. 3 saate yakın açık tuttum, işten geldiğim sürelerde sorun yaşamadım diyebiilrim

Bu arada arkadaşlar, bir tane tabı choromdan ayırın, o arka planda kalsın ve o sayfada açın müdahale etmeyin, sonra başka bir chorome açıp ne yapıyorsanız orda yapın işinizi. bot tek bir tab halinde kalsın. 3 saate yakın açık tuttum, işten geldiğim sürelerde sorun yaşamadım diyebiilrim

C# ve javayı birlikte kullanıp .exe uzantılı yap uygulamayı Chromeyi de c#'a ekle uygulamaya kısayol ekle f9 gibi bir tuş mesela. Tıklandığında arka plana atsın exe yi arkada sabaha kadar istediğin kasar kardeşim :)

Yani biraz daha iyi olur

C# ve javayı birlikte kullanıp .exe uzantılı yap uygulamayı Chromeyi de c#'a ekle uygulamaya kısayol ekle f9 gibi bir tuş mesela. Tıklandığında arka plana atsın exe yi arkada sabaha kadar istediğin kasar kardeşim :)

Yani biraz daha iyi olur

ben javasciprt bile bilmiyordum ki :D bir kaç yıl önce opera mini için hakanz diye birisi, kodlar yazıyordu, opera mini ile, sms sitelerinden sms atma, film sitelerinden video indirme vs. bir çok kod vardı, onlardan birini buldum, nasılmış bi bakayım dedim, denedim falan bu oldu :) ilk önce eklenti yapıyordum, chorome için beceremedim kaldı :)

C# java falan bilsem :) aklımda değişik projeler vardı hep kaldı :) fazlada kafa yormadım, fikir için yinede teşekkürler :) 2 gündür iyi atıştık, artık kusura bakma da :)

Bunun site hakkında kategorisi ile ne alakası var konu dışına taşıdım

tempermonkey bilmiyorum nasıl yapacaz ?

yardımcı olurmusun

valla ben de beceremedim scripti yükledim ancak hiç bi hareket yok

bence çalıştı hocam sağolun da bu engellenir bi iki güne bide bence bu paralarla çekim yapmaya çalışmayın tavuk alın zaten ödemezler büyük ihtimalle belli bir süre

Kardeş sağolasın da bu iş banafazla sürmeden patlar gibi geldi. Lider tablosunda illk 40'a girdim iki dakkada :)

Birinci oldum olmaya da bu akçelerin yükselmesi için çok fazlası gerek. Öylesine test ediyorum sadece. Para geleceğine inandığımdan değil. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri