Ücretsiz Domain - Kredi kartın varsa ücretsiz domain sahibi olabilirsiniz

dragon11954

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Sizlere mükemmel bir teklifle geldim.

Bir önceki satış konusu olan şu konuyu inceleyebilirisiniz.

http://www.ytpara.com/domain-pazari...-hosting-sadece-15-herkes-faydalanabilir.html

Gerek bu forumda gerekse diğer 2 forumda oldukça satış oldu. Şimdi ise tamamen ücretsiz olarak yaklaşık 20 domain dağıtacağım hostingle birlikte...

Nasıl mı?

Hemen açıklayalım. Ben affilate ile sizlere domain ve hosting sağlıyorum. Siz sadece indirimli fiyattan kendi sanal kartınızla yada direkt kredi kartınız ile ödemeyi yapıyorsunuz. Bende size siparişin panelimde görünmesinin ardından ödemeyi nakit olarak yapıyorum.

Burada sizden bir kazancım yok sadece affilate'ten kazancım var dolayısıyla size nakit ödeme yapıyorum sizde ücretsiz olarak domain sahibi olmuş oluyorsunuz.

Ödeme konusunda bir önceki konuda alım yapan arkadaşlara da danışabilirsiniz hala sorunsuzca kullanmaktadırlar.
Kartınızdan çekilecek ücret yaklaşık 60 TL'dir.

14.02.2017'den itibaren akşam saat 9 gibi konuya yazanlara sırası ile dönüş yapacağım saat 9'dan sonra pc başında olun lütfen ki fırsatı kaçırmayın :)

Son düzenleme:
Hocam kolay bişede olabilir.
web adresi seçebiliyormuyuz? yani reklamsız temiz bir site olacakmı sitemiz ?

---------- Spam Engelliyici 23:45 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

Neden kimse yazmadı ? Bedava web site diyor ? isteyen yokmu yani ?
Hocam bu siteye wordpress ve tema yüklü olacak mı ?

Son düzenleme:
Hocam kolay bişede olabilir.
web adresi seçebiliyormuyuz? yani reklamsız temiz bir site olacakmı sitemiz ?

---------- Spam Engelliyici 23:45 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

Neden kimse yazmadı ? Bedava web site diyor ? isteyen yokmu yani ?
Hocam bu siteye wordpress ve tema yüklü olacak mı ?

dostum kimsenin yazmadı diye aklına kurt düştü sanırım :)
reklamsız hosting ve domain sağlıyorum ücretsiz diye belki adımıza bağış yaparsın kızılaya vb :)

arkadas daha once cok satıs yaptı arkadaslar bır adet domaın ve hostıng de ben aldım godady den dı sanırım.sıkıntı yok.ama bu kampanya nedır ne degıldır bısey dıemem

arkadas daha once cok satıs yaptı arkadaslar bır adet domaın ve hostıng de ben aldım godady den dı sanırım.sıkıntı yok.ama bu kampanya nedır ne degıldır bısey dıemem

buda aynı pakettir şimdi kendi cebimden karşılıyor ücretsiz dağıtıyorum konudan nedeni arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri