Ücretsiz Kanal Takip

• Kullanıcı brocker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
tg4ct.png

Nerde hata yapıyorum çözemedim hocam ?

2 kanal ekledim user olarak ikisi de açık fakat kapalı gösteriyor ve video sayısı , abone sayısı gibi bilgileri göstermiyor.

Dipnot : Hosting üzerinde kurulum yaptım , ana sayfada Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /home/u846833131/public_html/yt/index.php on line 22 şeklinde bir uyarı var, yukarıdaki hatayla bir ilgisi var mı bilmiyorum.

Veri tabanı bağlantısını ayarladınız mı? veri.php ve cfg.php dosyasını kendi hostinginize göre düzenlemeniz gerekiyor.

tg4ct.png

Nerde hata yapıyorum çözemedim hocam ?

Kanal ismi yazarken mesela muyap youtubeda böyle ifade ediliyor
Kod:
http://www.youtube.com/user/muyap
size buradaki sadece muyap olanı eklemelisiniz. Yukarıdaki linkin tamamını eklemeyin.

Veri tabanı bağlantısını ayarladınız mı? veri.php ve cfg.php dosyasını kendi hostinginize göre düzenlemeniz gerekiyor.

Kanal ismi yazarken mesela muyap youtubeda böyle ifade ediliyor
Kod:
http://www.youtube.com/user/muyap
size buradaki sadece muyap olanı eklemelisiniz. Yukarıdaki linkin tamamını eklemeyin.

Ayarları yaptım hocam gerektiği gibi , bende de tüm kanallarda kapalı ibaresi var hala 5-6 kanal ekledim.

Aklıma gelen son şey hostinginizde curl ve opensll in kapalı olma ihtimali eğer bunlar kapalıysa çalışmayabilir.

Bende de sorun devam ediyor vps üzerinden deniyorum, sunucudamıdır sorun?

Hostta çalıştıracak arkadaşlar curl ve openssl in aktif olması gerekiyor yoksa çalışmıyor.

Tüm kanallarla ilgili genel bir istatistik bilgisi oluşturabilir miyiz ? En sonda tüm verileri toplamasını nasıl sağlarız ?

Hocam php den o kadar anlamıyorum sadece kendi kanal durumlarımı takip için uğraşmıştım paylaşayım dedim :) Bu işten anlayan bir arkadaş biraz düzenlerse iş görür birşey olabilir.

Hocam php den o kadar anlamıyorum sadece kendi kanal durumlarımı takip için uğraşmıştım paylaşayım dedim :) Bu işten anlayan bir arkadaş biraz düzenlerse iş görür birşey olabilir.

Teşekkür ederiz hocam güzel olmuş, genel istatistik bilgileri de olursa daha güzel olur mutlaka yapan biri çıkar bekleyelim.

Fazla kanal olunca çok kastığı için kanalları 20 şer olarak sayfa sayfa gösterecek şekilde ayarladım. İlk mesajdaki ekli dosyayı indirip eski dosyalar ile değiştirerek kullanmaya başlayabilirler.

Arkadaşlar scripti biraz geliştirdim üyelik sistemi, toplu istatisik ve birazda görsellik ekledim burdan inceleyebilirsiniz

DEMO

Arkadaşlar bunu nasıl kuruyoruz acaba?

Hocam ellerine sağlık şimdi denedim de "Kanal Durumu: Kapalı" olarak gözüküyor benim. bu nedendir acaba?

Hocam çok güzel sistem teşekkürleri bir borç biliriz :)

---------- Mesaj saat 11:27:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:12:12 civarında gönderildi. ----------

Yalnız bende de kanalları eklememe rağmen çalışmadı. Açık kanala kapalı mesajı veriyor.

Hocam çok güzel sistem teşekkürleri bir borç biliriz :)

---------- Mesaj saat 11:27:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:12:12 civarında gönderildi. ----------

Yalnız bende de kanalları eklememe rağmen çalışmadı. Açık kanala kapalı mesajı veriyor.

ilk mesajda en alt kısımda yazan fonksiyonları açarsanız sorununuz duzelir

Kod:
Localhostta çalıştaramayanlar kurduğunuz server da curl ve openssl kapalı olabilir php.ini dosyasına girip bunları aktif edebilirsiniz.
;extension=php_curl.dll
;extension=php_openssl.dll
Bunların başındaki ; ları kaldırıp apache serverı durdurup yeniden başlatın sorununuz düzelir. php.ini dosyası eğer xampp kurduysanız c:\xampp\php\php.ini yolunda oluyor wamp server da da aynı buyuk şekilde php dosyasının içersinindedir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri