Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
izlenimler artıgında falan kendini güncelliyor mu
![]()
Nerde hata yapıyorum çözemedim hocam ?
2 kanal ekledim user olarak ikisi de açık fakat kapalı gösteriyor ve video sayısı , abone sayısı gibi bilgileri göstermiyor.
Dipnot : Hosting üzerinde kurulum yaptım , ana sayfada Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /home/u846833131/public_html/yt/index.php on line 22 şeklinde bir uyarı var, yukarıdaki hatayla bir ilgisi var mı bilmiyorum.
![]()
Nerde hata yapıyorum çözemedim hocam ?
http://www.youtube.com/user/muyap
Veri tabanı bağlantısını ayarladınız mı? veri.php ve cfg.php dosyasını kendi hostinginize göre düzenlemeniz gerekiyor.
Kanal ismi yazarken mesela muyap youtubeda böyle ifade ediliyor
size buradaki sadece muyap olanı eklemelisiniz. Yukarıdaki linkin tamamını eklemeyin.Kod:http://www.youtube.com/user/muyap
Aklıma gelen son şey hostinginizde curl ve opensll in kapalı olma ihtimali eğer bunlar kapalıysa çalışmayabilir.
Hocam php den o kadar anlamıyorum sadece kendi kanal durumlarımı takip için uğraşmıştım paylaşayım dedimBu işten anlayan bir arkadaş biraz düzenlerse iş görür birşey olabilir.
Arkadaşlar scripti biraz geliştirdim üyelik sistemi, toplu istatisik ve birazda görsellik ekledim burdan inceleyebilirsiniz
DEMO
Hocam çok güzel sistem teşekkürleri bir borç biliriz
---------- Mesaj saat 11:27:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:12:12 civarında gönderildi. ----------
Yalnız bende de kanalları eklememe rağmen çalışmadı. Açık kanala kapalı mesajı veriyor.
Localhostta çalıştaramayanlar kurduğunuz server da curl ve openssl kapalı olabilir php.ini dosyasına girip bunları aktif edebilirsiniz.
;extension=php_curl.dll
;extension=php_openssl.dll
Bunların başındaki ; ları kaldırıp apache serverı durdurup yeniden başlatın sorununuz düzelir. php.ini dosyası eğer xampp kurduysanız c:\xampp\php\php.ini yolunda oluyor wamp server da da aynı buyuk şekilde php dosyasının içersinindedir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.