Ucretsiz siteye domain ve hosting

Bakinec777

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, ozgun youtube kanalim icin bir website acmak istiyorum fakat cok anlayisim yok.Yani basit bir site istiyorum, bilmek istediyim konu bu ki, mesela istiyorum blogspot. com gibi ve diger wix. com falan gibi sitelerde bedava site acayim siteyi duzenleyeyim ve daha sonra siteadi.wix.com ve ya siteadi.blogspot.com gibi site adima kisa ve net ad olarak domain ve hosting alip kisisellestireyim kendi adima, artik blogspot ve ya wix ile bitmesin site ismi, kendime ozgun olsun kendi secdiyim domain ile , yani demem o ki, ucretsiz acilan web siteye domain ve hosting almak mumkunmu? Mumkunse domain ve hosting aldiktan sonra ucretsiz acdigim siteye nasil yonledire bilirim bunlari?

Domain uzandısı olarak .tk tavsiye ederim hem kaba durmuyor hemde çok uzun değil, host olaraktanda hostinger tr den almanı tavsiye ederim ftp mysql vb her turlu hizmeti mevcut hemde ücretsiz

Domain uzandısı olarak .tk tavsiye ederim hem kaba durmuyor hemde çok uzun değil, host olaraktanda hostinger tr den almanı tavsiye ederim ftp mysql vb her turlu hizmeti mevcut hemde ücretsiz

.tk domain istemiyorum hem biliyorum bedava veriyor, ben .com uzantili domain almak istiyorum parasiyla, youtube kanalim icin uygun bir .com uzantili domain almayi dusunuyorum sadece bilmem gereken su ki, sifirdan site kurmaya para harcamak istemiyorum, ucretsiz website acip o siteye .com uzantili domain alip yonlendirmek istiyorum, mesela ucretsiz acdigim sitenin ismi "siteadi.blogspot.com" ise ben bunu "siteadi.com" olarak domain alip yonlendirmek istiyorum.Mumkunmu acaba? Ucretsiz acilan web siteye domain alip yonlendirmek mumkunmu? Pek bilgim yok ta o yuzden bilen arkadaslardan ogrenmege calisiyorum.

blogger siteye domain eklersin en temizi olur.Hosting alıp uğraşma derim yedek alma derdin olmaz trafik sorunun olmaz tema seçeneği çok fazla eklendi, widget seçeneği var.Özetle blogger kullan kafan rahat etsin

blogger siteye domain eklersin en temizi olur.Hosting alıp uğraşma derim yedek alma derdin olmaz trafik sorunun olmaz tema seçeneği çok fazla eklendi, widget seçeneği var.Özetle blogger kullan kafan rahat etsin

Hocam yani simdi ben blogspot ile ucretsiz site acip o siteye uygun domain alip yonledire bilirmiyim? Ve bir de blogspot ile acip domain alip yonlendirecegim siteye hosting falan almaya gerek yokmu?

Hocam yani simdi ben blogspot ile ucretsiz site acip o siteye uygun domain alip yonledire bilirmiyim? Ve bir de blogspot ile acip domain alip yonlendirecegim siteye hosting falan almaya gerek yokmu?

evet aynen öyle, blogger'dan açacağın siteye sadece domain alarak istediğin gibi kullanabilirsin.Hosting almana gerek yok.Domaini dns yönlendirmesiyle 3-4 dakikada sitene yönlendirebilirsin

evet aynen öyle, blogger'dan açacağın siteye sadece domain alarak istediğin gibi kullanabilirsin.Hosting almana gerek yok.Domaini dns yönlendirmesiyle 3-4 dakikada sitene yönlendirebilirsin

Tamam hocam cok tesekkurler su kismini anladim.Bir de son bisey kaldi onu da bir bilgi verirseniz cok sevinirim.Simdi mesela blogspotta sitemi actim, ve bu siteye bir domain aldim diyelim.Aldigim domain mesela siteadi.com adli domaini almisim, simdi sitemi bu domaine nasil baglaya bilirim yani? Nerden neyi girip nasil yapicam ki, blogspotta actigim siteme artik siteadi.com yazarak girdiginde o sitem acilsin? Galiba az cok bildigim kadariyla domain aldigim taraf bana o aldigim domain icin gereken admin panele giris yapa bilmem icin, kullanici adi ve sifre gonderiyor, boyle biseymi? Onlarin bana ozel gonderdigi kullanici ad ve sifreyle giriyormuyum aldigim domaine ya baska yollami?

Tamam hocam cok tesekkurler su kismini anladim.Bir de son bisey kaldi onu da bir bilgi verirseniz cok sevinirim.Simdi mesela blogspotta sitemi actim, ve bu siteye bir domain aldim diyelim.Aldigim domain mesela siteadi.com adli domaini almisim, simdi sitemi bu domaine nasil baglaya bilirim yani? Nerden neyi girip nasil yapicam ki, blogspotta actigim siteme artik siteadi.com yazarak girdiginde o sitem acilsin? Galiba az cok bildigim kadariyla domain aldigim taraf bana o aldigim domain icin gereken admin panele giris yapa bilmem icin, kullanici adi ve sifre gonderiyor, boyle biseymi? Onlarin bana ozel gonderdigi kullanici ad ve sifreyle giriyormuyum aldigim domaine ya baska yollami?

Her firmada ayarlar farklı olabiliyor.Kabaca şöyle anlatayım.

Önce domain alıyorsun.(name.com'dan aldığını varsayalım.)
blogger panelinden özel etki alanı diye bir bölüm var oraya alan adını yazıp kaydedeceksin sana bir kod verecek.
Name.com hesabına giriş yapıp domain yönetim panelinden 2 adet cname ekleyeceksin.
Biri ghs.google.com diğeri blogger panelinden sana özel verilen kod.Bunlarıkaydettikten sonra 1-2 saat içinde yönlendirme olur.

Önce domain al, aldığın firmaya göre daha kolay cevap bulursun.Zaten internette onlarca anlatım var, yine de yapamazsan sorularını cevaplarım.

Her firmada ayarlar farklı olabiliyor.Kabaca şöyle anlatayım.

Önce domain alıyorsun.(name.com'dan aldığını varsayalım.)
blogger panelinden özel etki alanı diye bir bölüm var oraya alan adını yazıp kaydedeceksin sana bir kod verecek.
Name.com hesabına giriş yapıp domain yönetim panelinden 2 adet cname ekleyeceksin.
Biri ghs.google.com diğeri blogger panelinden sana özel verilen kod.Bunlarıkaydettikten sonra 1-2 saat içinde yönlendirme olur.

Önce domain al, aldığın firmaya göre daha kolay cevap bulursun.Zaten internette onlarca anlatım var, yine de yapamazsan sorularını cevaplarım.

Anlasildi hocam bilgilerin icin tesekkurler, soyledikerini yapicam ilk once domain alayim ben o zaman ve hocam mumkunse bana ozelden facebook adresinizi ve ya skype falan ne varsa ata bilirmisiniz her ihtimale , takildigim bir yer olursa sizi rahat bula bilmem icin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri