Ücretsiz Spam Teknikleri

egitimvideolari

Kayıtlı Üye
Forumda ücretsiz anlatılan her şey ya fix yada hep bir şeyler eksik, zor bela 2-3 kanal yaptım biri uçtu 2si 1 gündür ayakta ama hit yok dediğim gibi hep bir şeyler eksik. Gelecek yorumları biliyorum beleşe konmaya çalışıyor diyeceksiniz de 5-10 kişi dışında online olan herkes aynı dertten muzdarip yıllardır hiç yol katedemiyoruz biri yardımcı olabilir mi artık sinirden gülüyorum belki birkaç saat sonra bu konuya da bakıp gülecem ama artık bir şeyler yapmak istiyorum.

Kategori araştırılarak bulunur. Bir adam belki 1 hafta gece gündüz araştırıp bulduğu kategoriyi niye size versin ki? Zaten spam konusunda önemli olan doğru kategoriyi bulmak. Geriye herhangi bir şey kalmıyor.

Kazanamıyorum diyen adam çalışmıyor yatıyordur. Bu forumdan o kadar cok taktik var ki hatta Bildiğin kategori içerik sitesi vs paylaşımları var. Bence bunları sadece okuyorsunuz icraat yok. Benim hala kazandım bazı kategoriler Burada 2 sene önce paylaşılan siteleri bile kullanıyorum. Yani demek istediğim yazılanı okumakla olmuyor. Sabırla çalışın.

Yeni kanallarda hit sorunu herkesin sıkıntısı şu an.
Onun haricinde neler yaptığını yaz, yapman gerekenleri ve eksiklerini bilenler söyler.

Yeni kanallarda hit sorunu herkesin sıkıntısı şu an.
Onun haricinde neler yaptığını yaz, yapman gerekenleri ve eksiklerini bilenler söyler.

Forumda paylaşılan tüm ffmpeg komutlarını deneyip render yapmama rağmen bir türlü Yt to Yt Cartoon, Film, Dizi çalışamadım olmuyor yani ya yüklendiği gibi yada birkaç saat sonra telif vs bir yerden buluyor. Oysa görüyoruz millet 1 ayda yüz binlerce hiti cam gibi videolarla alıyor bu nasıl oluyor

hocam sana hak veriyorum çünkü geçmiş senelerden sağlam bir kategorin yok demekki ... direk üyelik tarihine baktım ama tabi yt işinde burdaki ütelik tarihi önemli değil yt geçmişin önemli ... kategorin yok derken eski zamanlarda spamın kolaylığını herkez biliyor ne atsam kazanırdın ama kategorinin alt dallarına inmemişsin elimde kategori var ama bu kategoride uzmanlaşmak için inan 1.5 yılımı verdim ve yeni niymetlerini görüyorum desem yeridir eski zamanlarda kategorimin değerini bilmeden atıyormuşum şansa ne tutarsa yani ama artık o devir kapandı ... kısaca sana diyeceğim acele etme ve 1 ay sadece kategori ara para kazanmayı hedefleme kategorindeki telif atanlar kim dünya engelin varmı render gereklimi nekadar kanal var gibi bunların analizini 1 ay yapacaksın yani ortamı tanıyacaksın .... eğer cok uzun dersen zaten acele ettiğin için kazanamazsın ve canın sıkılır yapmak istemezsin bırakmak istersin ... ben kendimden örnek vereyim benim şuan kategorime birşey olsa yada çalıştığım ulkede yt yasaklansa beni 6 ay geçimimi sağlayacak para bankada duruyor hocam yani benim 6 ay analiz yapacak vaktim olacak anlamına geliyor ama tabi okulum bitti allah nasip ederse ozamanlara ya askerde olurum yada biryerlerde mühendislik yapıyor olurum .... sana önerimdir bunlar kısaca yine söyleyeyim analiz yap acele etme analiz yap analiz yap analiz yap .....kolay gelsin hocam .

son düzeltme : çizgi film , film , diziden uzaklaş hocam .( yinede sen bilirsin)

Hocam deneme yanılma yapcaksın sağlam kategori bulana kadar.

Artık kategoride etkili değil spamın sonlarına geliyoruz
Kanal açıp 1 ay ayakta duran varmı, artık kanala yüklediğin videoların yaptığı render süresinden az sürede telif veya topluluk veya kapanma geliyor :(
Artık işler eskisi gibi değil emek veriyoruz ama hikaye gibi geliyor.
Şuan bana şu işe başlarmısın deseler asla ama asla girmezdim !

Kanal açıp 1 ay ayakta duran varmı, artık kanala yüklediğin videoların yaptığı render süresinden az sürede telif veya topluluk veya kapanma geliyor :(

Deme öyle hocam yt to yt yaparken yüzlerce kanal görüyorum ne biçim çalışıyorlar bizim kaçırdığımız bir nokta var

spam tekniklerini boşverinde, bize sağlam sistem açıkları lazım, sağlam ilk sayfa olayı veya, sağlam önerilenlere çıkma yöntemi
böyle yöntemleri bilirsek sıfır videoya birgünde en az 1m izlenim aldırabileceğiz

başka türlü zor M Meblaları görürürz :(

Bu cümleyi 2014 ocak 1 in den beri duyarım :D

Forumda paylaşılan tüm ffmpeg komutlarını deneyip render yapmama rağmen bir türlü Yt to Yt Cartoon, Film, Dizi çalışamadım olmuyor yani ya yüklendiği gibi yada birkaç saat sonra telif vs bir yerden buluyor. Oysa görüyoruz millet 1 ayda yüz binlerce hiti cam gibi videolarla alıyor bu nasıl oluyor

O bir ayda yüzbinlerce hit alanlar yt to yt yapmıyor.
Genelde yt de olmayan içerikleri yada dizi vs son bölümleri ilk yükleyenler onlar.
Render konusuna gelince
Full hd geçmeye vs fazla takılma. İzlensin yeter
Artık son güncellemelerden sonra yt to yt den trafik almak çok sıkıntılı.

Yeni gelişmelere göre yeni bir düzen oluşturmak gerekiyor

Güncel içerikleri ve yt de bulunmyan içerikleri takip et ve içerik bul.
Kendine bir takvim yap.
İlk yükleyenlerden olmaya çalış.

Bu cümleyi 2014 ocak 1 in den beri duyarım :D

Bende çok duydum demekki senin kanallar topluluktan gitmiyor kardeşim?
Telefon onaysız açtığım gmaillerdeki kanallar bile yeni olanlar 3 gün dayanmıyor:(
Video atmaları hiç demiyorum zaten.
Dipnot: bitti derken 3 yıl öncesine göre bitti 1 yıl sonrada geçen seneye göre bitti diyeceğiz.
Rampa artıyor dik yokuşlar bizi bekliyor elbet biryerde tıkanacağız :D

arkdsaların dedıgı gıbı..
suan yapılan kanllarda bırgunde tutsa dahı yt sayesınde ertesı gun hıt yerlerde..umarım duzelır..
ama onun dısında kategorı arastıracaksınız.. bne hıc dusunmedıgım kategorılerde suan calısıyorum..o olmuyormu baska buluyorum oda olmuyorsa baska
ve ınan bır sure sonra saglam bır kac kategorı buluyorsun.
bende fılmde var cızgıde var yetıskınde var bıkac sey daha var onlar bende kalsın.
soyle soyleyım tutmuo dıe bırakmayacaksın hocam aynı veya baska kategorı baska kanallar yapacaksın cunku youtube sans ısı degısık bır algorıtması var..oncekı kanllarında tutmayan yenı yaptıgın kanalda patlayabılıor bunu defalarca bızzat yasadım...
herhangı bır sıkıntı olmazsa allaha cok sukur bu ara aydan aya bıseylerde allıyoruz...allah sızede cok versın.

reklamları açık videoları indir render al yükle kanalına

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri