Selamun Aleyküm arkadaşlar hepinize hayırlı günler dilerim, arkadaş ben özgün çalışan ve oyuna ihtiyaç duyan birisiydim hangi oyunu çekeyim insanlara rehber olsun diye.. Ararken bir internet sitesi çıktı karşıma burada günlük steam keyleri ücretsiz olduğu zaman origin oyunları ve desura oyunları elde etmek için link paylaşıyorlar gerekenleri yaptıktan sonra oyununuzu alıyorsunuz merak etmeyin işte bendeki bu zamana kadar elde ettiğim oyunlar, tabi bir kaç tanesi her zaman ücretsiz geneli ücretlidir.
Bu steam hesabımdaki
Bu origin hesabımdaki
Bu site sayesinde bu kadar oyunu ücretsiz elde ettim arkadaş. Sizlerle paylaşmamın amacı ise oyun çalışan arkadaşların oyuna ihtiyacı olabilir amacım bir yardımım dokunsun.
Site budur; Who İs Gaming Now!
Oyunların paylaşıldığı ana konu; Free Steam and Origins Keys
Umarım bu site paylaşımı forum kurallarına aykırı değildir. Eğer bir sıkıntı söz konusu ise konu silinebilir arkadaşlar hayırlı günler.
Bu steam hesabımdaki
Bu origin hesabımdaki
Bu site sayesinde bu kadar oyunu ücretsiz elde ettim arkadaş. Sizlerle paylaşmamın amacı ise oyun çalışan arkadaşların oyuna ihtiyacı olabilir amacım bir yardımım dokunsun.
Site budur; Who İs Gaming Now!
Oyunların paylaşıldığı ana konu; Free Steam and Origins Keys
Umarım bu site paylaşımı forum kurallarına aykırı değildir. Eğer bir sıkıntı söz konusu ise konu silinebilir arkadaşlar hayırlı günler.