Ücretsiz Steam, Origin & Desura Oyunları

Skrillex

Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar hepinize hayırlı günler dilerim, arkadaş ben özgün çalışan ve oyuna ihtiyaç duyan birisiydim hangi oyunu çekeyim insanlara rehber olsun diye.. Ararken bir internet sitesi çıktı karşıma burada günlük steam keyleri ücretsiz olduğu zaman origin oyunları ve desura oyunları elde etmek için link paylaşıyorlar gerekenleri yaptıktan sonra oyununuzu alıyorsunuz merak etmeyin işte bendeki bu zamana kadar elde ettiğim oyunlar, tabi bir kaç tanesi her zaman ücretsiz geneli ücretlidir.

Bu steam hesabımdaki
Qg3yVg.png

Bu origin hesabımdaki

8EvXzA.png

Bu site sayesinde bu kadar oyunu ücretsiz elde ettim arkadaş. Sizlerle paylaşmamın amacı ise oyun çalışan arkadaşların oyuna ihtiyacı olabilir amacım bir yardımım dokunsun.

Site budur; Who İs Gaming Now!

Oyunların paylaşıldığı ana konu; Free Steam and Origins Keys

Umarım bu site paylaşımı forum kurallarına aykırı değildir. Eğer bir sıkıntı söz konusu ise konu silinebilir arkadaşlar hayırlı günler.

MBA dı sanırım steam ve origin patlatan sistemin adı yanılmıyorsam :) bende bi aralar denemiştim herkezin yapabilcegi bir işlem oldukçada büyük sonuçlar veriyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri