Ücretsiz tel onaylı gmail alma

• Kullanıcı neisen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri

evet bende denedim %100 çalışıyor.

SMS olarak gelmiyor arama yoluyla onaylatılıyor.

konuda anlatılanları harfiyen yapınca telefon onayı yapılıyor.

Ücretsiz 10 telefon numarası veriyor. her telefon numarasına birden çok sesli onay yapılıyor.

Merhaba arkadaşlar.Bu iş için kullanacağımız site Pinger makes texting and talking free. bu site.Bu site size bir tane telefon numarası veriyor ve bu numara üzerinden online ücretsiz mesajlaşmanızı sağlıyor.Bu siteye girip üye olun.Daha sonra sizden zip code isteyecek.Hangi ülkeden tel onayı istiyorsanız o ülkeden bir posta kodu girin.Daha sonra karşınıza numaraların olduğu bir ekran gelecek.Numaranızı seçerken hangi numarayı seçtiğinizi kaydedin.İşlem tamamlanınca sms ekranına geleceksiniz.Bu siteyle işimiz şimdilik bitti.Daha sonra gmaile gidin ve normal bir şekilde yeni bir mail hesabı açın.Ama maili açarken capthca kodunu girmeyin onun yerine kutucuğu işaretleyin ve telefon yazan yere pingerden aldığınız telefon numarasını girin..İşlem tamamlandıktan sonra telefon onayı için sms seçin.Birkaç dakika sonra sms pingerdeki ekrana gelecek.Oradan kodu girip üyeliğinizi aktifleştirebilirsiniz.Kolay gelsin arkadaşlar.
Kusura bakmayın resimli anlatacak kadar vaktim yok.Haftaya sınava gireceğim için sürekli çalışıyorum.Bu da bir süre için son paylaşımım olacak.Dualarınızı esirgemeyin lütfen.Herkese kolay gelsin.Bol kazançlar...
Üyelik için link : Textfree Web for Free Unlimited Texting From Your Computer

Peki arkadaşım adsenseden para kazanmak için gerçek telini vermen gerekmiyor mu?O siteyi biliyorum denemiştim ama yapamadım daha önce :(

Peki arkadaşım adsenseden para kazanmak için gerçek telini vermen gerekmiyor mu?O siteyi biliyorum denemiştim ama yapamadım daha önce :(

Neden gerçek telini vereceksin ? Adsense'in ben bu zamana kadar gerçek teli verene ayrıcalık tanıdığını vs. hatırlamıyorum.
Lakin bir çok kişi onay için arkadaşının vs. telefonunu alıyor, gerçek tel vermesende kazanabiliyorsun. Ki pinger de sonuçta telefon numarası veriyor :) Adsense'in arayacak hali yok :D :D

Konu oldukça eski ama ben bir şey merak ediyorum. Bu güvenilir mi acaba? Hesaplar durduk yere kapatılabilir mi mesela?

Gerçek telefon numaranızı adsense ve özgün kanal için kullanabilirsiniz. Mailinizi de telefon korumalı yaparsınız içiniz rahat olur.

Gerçekten yararlı bir konu , teşekkürler ve tebrikler.​

Merhaba arkadaşlar.Bu iş için kullanacağımız site Pinger makes texting and talking free. bu site.Bu site size bir tane telefon numarası veriyor ve bu numara üzerinden online ücretsiz mesajlaşmanızı sağlıyor.Bu siteye girip üye olun.Daha sonra sizden zip code isteyecek.Hangi ülkeden tel onayı istiyorsanız o ülkeden bir posta kodu girin.Daha sonra karşınıza numaraların olduğu bir ekran gelecek.Numaranızı seçerken hangi numarayı seçtiğinizi kaydedin.İşlem tamamlanınca sms ekranına geleceksiniz.Bu siteyle işimiz şimdilik bitti.Daha sonra gmaile gidin ve normal bir şekilde yeni bir mail hesabı açın.Ama maili açarken capthca kodunu girmeyin onun yerine kutucuğu işaretleyin ve telefon yazan yere pingerden aldığınız telefon numarasını girin..İşlem tamamlandıktan sonra telefon onayı için sms seçin.Birkaç dakika sonra sms pingerdeki ekrana gelecek.Oradan kodu girip üyeliğinizi aktifleştirebilirsiniz.Kolay gelsin arkadaşlar.
Kusura bakmayın resimli anlatacak kadar vaktim yok.Haftaya sınava gireceğim için sürekli çalışıyorum.Bu da bir süre için son paylaşımım olacak.Dualarınızı esirgemeyin lütfen.Herkese kolay gelsin.Bol kazançlar...
Üyelik için link : Textfree Web for Free Unlimited Texting From Your Computer

FOrumda online oldugunuzu gorunce yazayım dedim bu numaralar uzerinden mesaj atabiliyormuyuz-gönderebiliyormuyuz hocam ?

FOrumda online oldugunuzu gorunce yazayım dedim bu numaralar uzerinden mesaj atabiliyormuyuz-gönderebiliyormuyuz hocam ?

Sadece amerika içinde galiba mesajlaşabiliyorsunuz bildiğim kadariyla. Bende onaylama işini bu siteden yapıyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri