güzel paylaşım, teşekkürler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende yapamadım..![]()
Ya hocam ne uğraşıyorsun bunlarla
Gmail ve Youtube Onayında Kullanılabilecek Sınırsız Kolay Ücretsiz Telefon Numaraları - Google Fan Webmaster Forum
Bu konudaki yönetmi dene %100 çalışıyor.
Ya hocam ne uğraşıyorsun bunlarla
Gmail ve Youtube Onayında Kullanılabilecek Sınırsız Kolay Ücretsiz Telefon Numaraları - Google Fan Webmaster Forum
Bu konudaki yönetmi dene %100 çalışıyor.
Bende çalışmadı o.
Hocam valla bende taş gibi çalıştı.Bir yerde yanlış yapıyorsunuzdur.
Merhaba arkadaşlar.Bu iş için kullanacağımız site Pinger makes texting and talking free. bu site.Bu site size bir tane telefon numarası veriyor ve bu numara üzerinden online ücretsiz mesajlaşmanızı sağlıyor.Bu siteye girip üye olun.Daha sonra sizden zip code isteyecek.Hangi ülkeden tel onayı istiyorsanız o ülkeden bir posta kodu girin.Daha sonra karşınıza numaraların olduğu bir ekran gelecek.Numaranızı seçerken hangi numarayı seçtiğinizi kaydedin.İşlem tamamlanınca sms ekranına geleceksiniz.Bu siteyle işimiz şimdilik bitti.Daha sonra gmaile gidin ve normal bir şekilde yeni bir mail hesabı açın.Ama maili açarken capthca kodunu girmeyin onun yerine kutucuğu işaretleyin ve telefon yazan yere pingerden aldığınız telefon numarasını girin..İşlem tamamlandıktan sonra telefon onayı için sms seçin.Birkaç dakika sonra sms pingerdeki ekrana gelecek.Oradan kodu girip üyeliğinizi aktifleştirebilirsiniz.Kolay gelsin arkadaşlar.
Kusura bakmayın resimli anlatacak kadar vaktim yok.Haftaya sınava gireceğim için sürekli çalışıyorum.Bu da bir süre için son paylaşımım olacak.Dualarınızı esirgemeyin lütfen.Herkese kolay gelsin.Bol kazançlar...
Üyelik için link : Textfree Web for Free Unlimited Texting From Your Computer
Peki arkadaşım adsenseden para kazanmak için gerçek telini vermen gerekmiyor mu?O siteyi biliyorum denemiştim ama yapamadım daha önce![]()
Merhaba arkadaşlar.Bu iş için kullanacağımız site Pinger makes texting and talking free. bu site.Bu site size bir tane telefon numarası veriyor ve bu numara üzerinden online ücretsiz mesajlaşmanızı sağlıyor.Bu siteye girip üye olun.Daha sonra sizden zip code isteyecek.Hangi ülkeden tel onayı istiyorsanız o ülkeden bir posta kodu girin.Daha sonra karşınıza numaraların olduğu bir ekran gelecek.Numaranızı seçerken hangi numarayı seçtiğinizi kaydedin.İşlem tamamlanınca sms ekranına geleceksiniz.Bu siteyle işimiz şimdilik bitti.Daha sonra gmaile gidin ve normal bir şekilde yeni bir mail hesabı açın.Ama maili açarken capthca kodunu girmeyin onun yerine kutucuğu işaretleyin ve telefon yazan yere pingerden aldığınız telefon numarasını girin..İşlem tamamlandıktan sonra telefon onayı için sms seçin.Birkaç dakika sonra sms pingerdeki ekrana gelecek.Oradan kodu girip üyeliğinizi aktifleştirebilirsiniz.Kolay gelsin arkadaşlar.
Kusura bakmayın resimli anlatacak kadar vaktim yok.Haftaya sınava gireceğim için sürekli çalışıyorum.Bu da bir süre için son paylaşımım olacak.Dualarınızı esirgemeyin lütfen.Herkese kolay gelsin.Bol kazançlar...
Üyelik için link : Textfree Web for Free Unlimited Texting From Your Computer
FOrumda online oldugunuzu gorunce yazayım dedim bu numaralar uzerinden mesaj atabiliyormuyuz-gönderebiliyormuyuz hocam ?
Sadece amerika içinde galiba mesajlaşabiliyorsunuz bildiğim kadariyla. Bende onaylama işini bu siteden yapıyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.