Ücretsiz tel onaylı gmail alma

• Kullanıcı neisen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
http://pinger.com/tfw/ öncelikle burdan üyelik aldınmı aldıysan kolay şu an sorun var herhalde bende yeni üyelik almıyorum.
eger üyelik aldıysan te no varsa:youtubeden önce yeni hasap oluştura gir gerekli yerleri doldur tel onayı boş bırak robot olmadıgını dogrula kısmına ordakı kelime sayı vs gir onayla youtubeye gir eski tasarıma dön şu linkten http://www.youtube.com/onechannel ülkeni abd yap kanal oluştur aygıt yöneticisi kanal ayarları ve dogrula de
üyelikte aldıgın teli örnek 805 6695804 bu şekilde gir. http://pinger.com/tfw/
a üyelik şifrenle girince mesaj kutusu açık olacak zaten 2dakikayı bulmaz geliyor kodun okodu gir okeyle tamam.

Ahmet kardeşim direk hesap alamıyorum ki

Hesabınızı doğrulayın

İşleminiz tamamlanmak üzere! Hesabınızı kullanmaya başlayabilmeniz için artık yalnızca hesabınızı doğrulamamız gerekiyor.

burdayken telefon onayı istiyor.

arkadaşlar ben şimdi yaptım birtane daha.Başındaki ülke kodunu silip bütün rakamları bitişik yazın geliyor yine.Bazen çok geç gelebiliyor.Numarayı alın pingeri kapatın numarayı yazın kodu yolların 5-10 dk sonra pingeri açıp bakın muhtemelen gelmiş olur.

arkadaşlar ben şimdi yaptım birtane daha.Başındaki ülke kodunu silip bütün rakamları bitişik yazın geliyor yine.Bazen çok geç gelebiliyor.Numarayı alın pingeri kapatın numarayı yazın kodu yolların 5-10 dk sonra pingeri açıp bakın muhtemelen gelmiş olur.

bende yaptım yuppiiiii :)

başındaki kodu yazmayın arkadaşlar.

1 (805) 619-9842 bunu

805 6199842 bu şekilde yazın 30 saniyede geldi kod.

kod bu şekilde geliyor aradan seçin rakamları:

@G@o@o@g@l@e@
@d@o£É@r@u@l@a@m@a@
@k@o@d@u@n@u@z@:@
@2@6@2@3@0@9

Ahmet kardeşim direk hesap alamıyorum ki

burdayken telefon onayı istiyor.
çerezleri sil
modemi kapat tekrar aç yotubeye başka hesabına filan girmeden direk hesap almaya gir.yotube açıkken başka bir hesabına giriş yaptıysan hesap alırken tel istiyor .biliyorum dedigim gibi.çerezleri geçmişi sil modemi kapat 10 saniye sonra aç direk yotubeden hesap almaya ozaman tel istemiyor direk giriyor.

bende başarıyla onaylattım hesabı. seçtiğim numarayı 1(..)......... şeklinde aynen yazdım. anında kod ulaştı.

20 deneyişte 2 kanalı onaylattım sonunda, valla bir oluyor bi olmuyor değişik bir iş :D

arkadaşlar zipcode çıkıyor ne yazdıysam olmadı yardımcı olurmusunuz

ya bunu zaten açık olan bir hesapta nasıl yaparız bi türlü bulamadım onay kısmını?

zip kodu istiyor ne yazdıysam kabul etmedi siz ne yazdınız arkadaslar ?

arkadaşlar yapamayn varsa teamdan yardım ederim
ben dün 2 kere yaptım ikisindede oldu
çok kolay ya

ya arkadaşlar ben ne yaptıysam olmadı. bi sorun mu var acaba. yardımcı olursanız sevinirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri