Ücretsiz tel onaylı gmail alma

• Kullanıcı neisen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
bana team bilgilerinizi pm ile yollayın hemen bakıyım

arkadaşlar bazen hemen kod gelmiyor
10 dakika boyunca sürekli kanalınza tel noyu giirn kodu yollayın mutlaka gelecektir

on numara oldu. teşekkürler neisen.
Siteye kayıt olduktan sonra mail hesabınıza girin ve üyeliğinizi aktif etmeyi unutmayın.

adamsın dostum sayende gmail üyelik açma limitini aştım

umarım ilerde adsensede sorun çıkmaz :)

Dostlar bence bu iş sakat. Çünkü Telefon numarasından takip sistemi kesin vardır.

Dostum çünkü bence telefon teyidi , düşünceme göre sadece hesap onaylamak için istenmez. Her ne kadar orda sadece gerçek bir kişi olup olmadığınızı anlamak için dese de , bu basit bi olay değil bence. Mesela 15 dk dan daha uzun videolarda da hesap onayı istiyo youtube. Burda ciddi bi takip sistemi kurmuş olmalı. Ayrıca Yani bence fake bir numarada belki ilerde sorun çıkabilir , ben şahsen denemezdim böyle bir yol.

Dostum çünkü bence telefon teyidi , düşünceme göre sadece hesap onaylamak için istenmez. Her ne kadar orda sadece gerçek bir kişi olup olmadığınızı anlamak için dese de , bu basit bi olay değil bence. Mesela 15 dk dan daha uzun videolarda da hesap onayı istiyo youtube. Burda ciddi bi takip sistemi kurmuş olmalı. Ayrıca Yani bence fake bir numarada belki ilerde sorun çıkabilir , ben şahsen denemezdim böyle bir yol.

Valla bilemiyorum.Bir sürü marketer var bu şekilde kullanan hiçbirinden bugüne kadar böyle bir şikayet duymadım.Ayrıca bildiğim kadarıyla numara fake değil.Normal telefon numarası.Normal aramalar için de kullanılabilen bir numara yani.Hatta mail satışı yapanlar hatta ve hatta bu şekilde adwords kullananlar bile var.Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum dediğim gibi hiç rastlamadım ama dediklerin de doğru olabilir tabi.Teşekkürler düşüncen için

bu site artık çalışmıyor alternatif yokmu arkadaşlar?

2 gündür uğraşıyorum ben de kod alamadım, başka sorun yaşayan var mı?

tamam da Google ara sıra hesap doğrulaması için telefona kod gönderiyor. Bu numara geçici mi sürekli bizim mi?

ara sıra hesap dogrulaması kodu falan göndermiyor youtube:D kendi telefonumu kullandıgım cok eski bir hesapta yıllardır aktivasyon harici mesaj gelmedi gelmezde.

Ama cok istiyorsan O numara sürekli o hesapta senin oluyor ama o hesaba aktivasyon dısında bir daha hic ihtiyacın olmayacak. O yüzden ben actıgım pinger üyeliğinin kullanıcı adını bile "1asdasfaf" yapıyorum :D

Arkadaşlar nasıl gelmiyor. Ben bugün 3 defa onaylattım.Yalnızca her seferinde gelmeyebiliyor. Gmail formu doldurun, telefon onayı kısmı gelirse eğer Pinger'dan üye olun ve hazirmail.com gibi biryerden onaylatın. Sonra telefonu girdiğinizde eğer mesaj hemen gelmezse hiç bir daha uğraşmayın. Direkt yeniden Gmail ve yeni bir Pinger hesabıyla numara alın. En fazla 4-5 seferde mesaj gelecektir.

Bana team üzerinden yardımcı olabilecek varsa mesaj atabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri