Ücretsiz Vds

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dooo

Yasaklanmış
Arkadaşlar s.a kusura bakmayın çok konu açıldı ama bulamadım.En iyi ücretsiz vds hangisidir denemek için kullanıcam ?

---------- Spam Engelliyici 13:25 ---------- Önceki Mesaj 12:55 ----------

Bu öğrenci kardeşinize bir yardım edeydınız iyi olurdu :)

Arkadaşlar s.a kusura bakmayın çok konu açıldı ama bulamadım.En iyi ücretsiz vds hangisidir denemek için kullanıcam ?

---------- Spam Engelliyici 13:25 ---------- Önceki Mesaj 12:55 ----------

Bu öğrenci kardeşinize bir yardım edeydınız iyi olurdu :)

Yaşın 19 olmuş halen ücretsiz vds mi arıyorsun ? Senden 5 6 yaşında ki adamlar para bulup vds alıyorsa sen yaşama bence ?

Azure alabilirsen azure al derim.
15-20 gün garanti kullanabilirsin.

Kavramanda problem varsa bu benim problemim değil. Adam diyor ki "okuyoruz."
Daha yeni yazdan çıktık çalışacağına neden gezmiş sorsana kendisine ?

Bu bizi veya sizi alakadar eder mi ? Belki bir sorunu vardı bütün yaz boyunca ? Ailevi problemleri olabilir, kız meseleleri olabilir. Olabilir de olabilir. Arkadaş bir yardım istemiş bir dövmediğiniz kaldı.

Yaşın 19 olmuş halen ücretsiz vds mi arıyorsun ? Senden 5 6 yaşında ki adamlar para bulup vds alıyorsa sen yaşama bence ?

İnsanları niye dışlıyorsun arkadaşım bu nasıl bir düşüncedir , parası yok diye sen yaşama bence ne demek ? Uslubunuz hiç hoş değil.

Allaha şükür param var allah olmayanlarada versın..

Ben sadece deneme yapmak için istiyordum ama seni gibi boşboğaz insanlar yine hevesımı kırdı.Ayrıca paramda olmayabilir çevrendekı herkez zenginmi ?

Allaha şükür param var allah olmayanlarada versın..

Ben sadece deneme yapmak için istiyordum ama seni gibi boşboğaz insanlar yine hevesımı kırdı.Ayrıca paramda olmayabilir çevrendekı herkez zenginmi ?

Ücretsiz alsan bile sana yararı olmaz ucuz etin suyu .. olur
Ver 3 5 kurus vds işi ucuzladı artık 8 9 ₺ ye bulmak mümkün.

---------- Spam Engelliyici 13:24 ---------- Önceki Mesaj 13:23 ----------

İnsanları niye dışlıyorsun arkadaşım bu nasıl bir düşüncedir , parası yok diye sen yaşama bence ne demek ? Uslubunuz hiç hoş değil.

İnsanları dışlamadım ben

ben 18 yaşındayım ama ailevi problemlerden dolayı para alamıyorum ? bendemi yaşamiyayım 19 yaşına gelen herkezin parasımı olcak ? belki ailevi durumu iyi değil bu seni ilgilendirirmi resmen hakaret ediyorsun ! şu adamlar forumun kalitesini bozuyor yemin ederim ya nerde o eski üyeler

Ücretsiz alsan bile sana yararı olmaz ucuz etin suyu .. olur
Ver 3 5 kurus vds işi ucuzladı artık 8 9 ₺ ye bulmak mümkün.

---------- Spam Engelliyici 13:24 ---------- Önceki Mesaj 13:23 ----------

İnsanları dışlamadım ben

ben vds kullanmadan önce hakkaten ücretsiz veren yerlere bakıp biraz bilgi sahibi oldum çünkü makinadan çok upload ve download hızını merak ediyordum ve sonra alwaysonpc ve diğer bir çok yerde ücretsiz sunucuları deneme şansım oldu upload ve download konusunda işe yaradığını anlayınca aylık 70 tl ile bir sunucu aldım :) bu paran yoksa mantığın yalnış

ben 18 yaşındayım ama ailevi problemlerden dolayı para alamıyorum ? bendemi yaşamiyayım 19 yaşına gelen herkezin parasımı olcak ? belki ailevi durumu iyi değil bu seni ilgilendirirmi resmen hakaret ediyorsun ! şu adamlar forumun kalitesini bozuyor yemin ederim ya nerde o eski üyeler

İlk önce lafları doğru anlayın. Eğer anlamadıysanız gelin pm atın açıklayım ben şnsanları dışlamadım, ezmedim, küçük düşürmeye çalışmadım. Benım kızdığım nokta şu "ücretsiz vds" bi kere ücretsiz üründen adama iş olmaz. R1O uda mı takip etmiyorsunuz gidin ordan 5 TL ye kadar vds fiyatı indirdi adamlar gidin alın rahat rahat kullanın ücretsiz kimse kimseye birşey vermiyor artık. Adam 1 veriyor 3 alırken o arkadaşım ın ücretsiz demesi kızdırdı o kadar.

İlk önce lafları doğru anlayın. Eğer anlamadıysanız gelin pm atın açıklayım ben şnsanları dışlamadım, ezmedim, küçük düşürmeye çalışmadım. Benım kızdığım nokta şu "ücretsiz vds" bi kere ücretsiz üründen adama iş olmaz. R1O uda mı takip etmiyorsunuz gidin ordan 5 TL ye kadar vds fiyatı indirdi adamlar gidin alın rahat rahat kullanın ücretsiz kimse kimseye birşey vermiyor artık. Adam 1 veriyor 3 alırken o arkadaşım ın ücretsiz demesi kızdırdı o kadar.

yav arkadaşım sen kimsinki kızıyorsun ? sen kimsin vds yi senmi icat ettin buldun senin firmandanmı bedava vps alıyorlar kızıyorsun adamın belki 5 lirası yok alamıyor benimde 5 liram yok alamıyorum adam açar konu yardım ister ben ne kazandıysam bedava vds sayesinde kazandım zamanında sen istiyorsan al kendi paranla vds bende bedava veren şirket arıyorum bidahada kimseyi bu şekilde aşşalığıcak mesaj yazma " yaşama öl sen " ne demek allah ömrünü uzatsınmı demekki aşşalamıyorsun ?

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=13675]AborJin[/MENTION] Modlar bi el atın şu konuya da, arkadaş bu nedir her konuda aynı şey.Büyüyün artık.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri