"Üçüncü taraflı", partnerlikte para kazanma ..

• Kullanıcı Woap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Woap

Kayıtlı Üye
Bir videom da üçüncü tarafı kabul ettiğim halde, para yanıyor ve az da olsa para kazanıyorum. Tabi bu partnerli kanal da ve para kazanmayı kapatamıyorum.

Normal mi para kazanabiliyor olmam, sorun çıkar mı ?

o videodan kazandigin para senin degil )) o videonun telif hakkina sahip kisiye aittir

Konu açılmışken bu 3ü taraflı hak talebi nasıl yapılıyor acaba. Kopyalanan videolarıma bunu yapabilsem iyi gelir elde ederdim sanırım..

Konu açılmışken bu 3ü taraflı hak talebi nasıl yapılıyor acaba. Kopyalanan videolarıma bunu yapabilsem iyi gelir elde ederdim sanırım..

youtube basvuru formunu doldururyorsun. videolarin sana ait oldugunu ispat ediyorsun istersen hemen ucuncu taraf cikar para kazanirsin yada diger tum kanallarda engellersin. her kanala cevap yazmaz ve bu ucuncu taraf icin izin vermez. kanalin iyi bi kanal olmali. ben bir kanalimda yaptirdim eklenenler ucuncu taraf aliyo ve para bana geliyor

youtube basvuru formunu doldururyorsun. videolarin sana ait oldugunu ispat ediyorsun istersen hemen ucuncu taraf cikar para kazanirsin yada diger tum kanallarda engellersin. her kanala cevap yazmaz ve bu ucuncu taraf icin izin vermez. kanalin iyi bi kanal olmali. ben bir kanalimda yaptirdim eklenenler ucuncu taraf aliyo ve para bana geliyor

Dostum sana zahmet şu forumun linkini atabilirmisin? Millet benim videolarımdan daha çok kazanıyor. Birde bu videonun benim olduğunu kanıtlamanın en güzel yolu eklediğim tarih mi olur sence?

sil gitsin 3.tarafla uğraşma.. geçen hafta futbolla ilgili bi video yükledim 1 gün sonra 3.taraf verdi abone gelir biraz olsun diye kabul ettim 1 gün sonra da telif yedim..

Dostum sana zahmet şu forumun linkini atabilirmisin? Millet benim videolarımdan daha çok kazanıyor. Birde bu videonun benim olduğunu kanıtlamanın en güzel yolu eklediğim tarih mi olur sence?

Evet hocam linki atsan, bir kaç özgün videom var korumaya alsam iyi olur:)

o formun linki evde ben isteim [MENTION=1089]KingTube[/MENTION] abi vermisti banada bi zahmet gorurse bilgilendirir sizi

sil gitsin 3.tarafla uğraşma.. geçen hafta futbolla ilgili bi video yükledim 1 gün sonra 3.taraf verdi abone gelir biraz olsun diye kabul ettim 1 gün sonra da telif yedim..

Bir kanalım var, hep 3.taraf alıyor ve iki aydır sorun çıkmadı, şans işi ..

şimdi uyanıklar kopya videolara bile 3. taraf yapıyorlar ben hemen itirazı basıyorum. tabi ispat olmadığı için 3. taraf kalkıyor. karşı tarafta sıkıntıya giriyor mu bilmiyorum ama.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri