Ucuz Drone Tavsiyesi ?

DJI phantom 3 harika bişeyde , parası ateş pahası çok pahalı alet insan uçurmaya kıyamayacak :D

konuyu takip ediyorum deneme yapmak için ucuz yollu bir şey almak ilk adım için iş görür ^^

yakın zamanda arkadaşım djı phantom 3 aldı onu gördükten sonra kesinlikle diyebilirimki ucuz mal almayın gerçekten iyi performans keyif almak istiyorsanız paraya kıyın öbür türlü verdiğiniz para boşa gider

Aşırı pahalı bence :) Dışarıda biraz oynayacağız bu kadar :D 5000tl verilirmi, işi için ve ya para kazanmak için veriyorsa olurda hobi için biraz pahalı bir oyuncak :D

Hobi icinse olabilir ama bi kullansaniz hocam anlardiniz :)

tapatalktan takla atilarak yollandi

Kamera olarak nasıl hocam :) Bu linkten mi aldınız? Kaç günde geldi? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim...

Bu linkten aldım hocam, bu kamerasız modeli. Kameralı modelleri 88$ civarıydı sanırım. Bundan ayrı olarak sj4000 kamera aldım onu bağlayıp çekip yapıyorum, kaliteli çekim oluyor. Benimki 13 günde geldi ama bu değişkenlik gösterebilir.

ebaydan belki ucuza alırsın ama garantisi nasıl olacak olduki eline geçti çalışmadı veya kısa süre sonra sorun yaşadın garanti bence çok önemli

Tavsiyem Phantom almanız ama bende dj phantom 2 var set halinde.Böyle bir imkanınız varsa çoğu şeyi yapabiliyorsunuz mesafe olarak özellikle

Tavsiyem Phantom almanız ama bende dj phantom 2 var set halinde.Böyle bir imkanınız varsa çoğu şeyi yapabiliyorsunuz mesafe olarak özellikle

En ucuz 2000 lira :( İşim maaşım olsa taksitle dji phontom 3 alırdım :D Ama daha öğrenciyiz, şimdilik bir deneyelim ucuz dronelarda içimizdeki siteği birazda olsun avutalım diye ucuz alıyoruz...

Yurtdışı alışveriş te hangi siteleri öneriyorsunuz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yurtdışı alışveriş te hangi siteleri öneriyorsunuz

Banggood ve gearbest i öneririm. Birinde kargom gelmedi birinde de eksik ürün çıktı ikisine de dispute çektim geri iade yaptılar.

dostum bende hava araçlarına çok meraklıyım ve suanda kendi helikopterimi tasarlıyorum. ve istersen o konuda sana yardımcı olabilirim.tarantula x6 var götüntü yapıyor ve kalitesi muhteşem

En ucuzu hangisi arkadaşlar güvenilir mal yollayanlar bide satıcının güvenilir olup olmadığını nerden anlicaz yorumlara mi bakicaz feedback felanmi ?

dostum bende hava araçlarına çok meraklıyım ve suanda kendi helikopterimi tasarlıyorum. ve istersen o konuda sana yardımcı olabilirim.tarantula x6 var götüntü yapıyor ve kalitesi muhteşem

Bu arada nasıl yapıyorsunuz?

Tarantula x6 nın kamerasız modelini 55 dolara aldım :) Tabi [MENTION=18628]bybiko[/MENTION] saolsun yardımcı oldu...

---------- Spam Engelliyici 19:11 ---------- Önceki Mesaj 18:47 ----------

En ucuzu hangisi arkadaşlar güvenilir mal yollayanlar bide satıcının güvenilir olup olmadığını nerden anlicaz yorumlara mi bakicaz feedback felanmi ?

Gearbest kendi depolarından yolluyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri