Ucuz uçak bileti kesilir

• Kullanıcı Aiobu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
hocam anlamadığım mevzu thy nin mesela antalya ya 70,80 tl ye vergiler dahil uçuşları var siz ne sğalıyorsunuz anlamadım açıkçası.

hocam anlamadığım mevzu thy nin mesela antalya ya 70,80 tl ye vergiler dahil uçuşları var siz ne sğalıyorsunuz anlamadım açıkçası.

Ben uzun vakitli biletlerde yardımcı olamıyorum çok.O yuzden bana sorulsun ben fiyat vereyim eger sitesinde daha ucuzsa ordan alsın arkadaşlar.

Şunlarda Yardıcı olabiliyorum mesela adıyamana gidecek kişi aktarmalı gidiş donus 470 480 tl tutuyor bende bunu 250 tlye alıyorum.

Ayrıca yarın adanaya gidecek diyelim bilet 250 tl bana soruyor eger musaitse yer bende ona 90 tlye alıyorum.

Yoksa bende farkındayım heryerde avantajlı olmadıgının.

Samsundan Antalyaya biletiniz varmı ? Ücretinizi yazarmısınız

aktarmalı var 120 tl

Ne kadar indirim yapıyorsun diyen arkadaşlar var bakın mesela bu 120 tl dediğim 2 gun soranın samsun antalya bileti 449 tl ama ben 120 tl den kesiyorum

MXobva.png

Son düzenleme:
30 şubat van istanbul yada olursa van kütahya ? yada afyon

30 şubat diye tarih yok kardeşim 28 çekiyor bu ay.

28 de istiyorsan evet var 90 tlye van dan istanbula

hocam dalga geçer gibi olmuş kusura bakmayın kafam dalgın 1 mart olcak o aktarmalı istanbuldan kütahya varmı ekstra olarak vandan gelen uçağın istanbuldan aktarma yapsak afon yada kütahyaya ??

hocam dalga geçer gibi olmuş kusura bakmayın kafam dalgın 1 mart olcak o aktarmalı istanbuldan kütahya varmı ekstra olarak vandan gelen uçağın istanbuldan aktarma yapsak afon yada kütahyaya ??

bak ilk defa bu kadar gülüyorum ciddi ciddi çünkü afyon, kutahya ve uşak ortak havalimanı var zafer. :))

1 mart için bakıyorum ama maalesef dolu 28 ve 2 de olur o gunler dolu.

Ancak çok ihtiyacın varsa 2 tane bilet keserim vandan istanbul ataturke ordanda kütahyaya.

2 tane bilet 180 tl yaparım size

Kibrisa Subatin sonundan Martin 13 une kadar gidis ve bir hafta kalip geri donus icin bakarmisiniz. En uygun nekadar olabiliyor ?

Selam arkadaşlar

kendim için yaptıgım şeyi ihtiyacı olan arkadaşlarda yapsın diye konusunu acıyorum.

Turk Hava Yolları ile tum türkiyeye biletlerinizi 90 TL ye kesiyorum Eger gidiş dönüş ise 170 TL.

Biletler Mil ler ile kesilmektedir.Her uçak için mevcut değildir o yuzden gidiş yeri ve günü soyleyiniz bende ona gore size geri dönüş yapayım.

Mesela 2 Ocak İstanbul Ataturk - adana 18:55 uçağı herşey dahil 227 tl iken ben size 90 tlye kesiyorum

8QpL1P4.png

Konu altına yorum veya pm atın.

hocam 1 aya kadar Burdura gitmek istiyorum ama hava alanı yok en yakın 25 km uzakta Isparta Süleyman Demirel Hava alanı var, kahramanmaraştan buraya gidebilir miyim? şimdilik tarih belli değil bi bakar mısınız gidiş var mı ve fiyat nedir aktarmalı olur anca :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri