hocam anlamadığım mevzu thy nin mesela antalya ya 70,80 tl ye vergiler dahil uçuşları var siz ne sğalıyorsunuz anlamadım açıkçası.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam anlamadığım mevzu thy nin mesela antalya ya 70,80 tl ye vergiler dahil uçuşları var siz ne sğalıyorsunuz anlamadım açıkçası.
guncel
Samsundan Antalyaya biletiniz varmı ? Ücretinizi yazarmısınız
30 şubat van istanbul yada olursa van kütahya ? yada afyon
30 şubatmı var![]()
nekadar ve nerden nereye ?? van kütahya yada afyon varsa süper yoksa van istanbul
nekadar ve nerden nereye ?? van kütahya yada afyon varsa süper yoksa van istanbul
30 şubat diye tarih yok kardeşim 28 çekiyor bu ay.
28 de istiyorsan evet var 90 tlye van dan istanbula
30 şubat diye tarih yok kardeşim 28 çekiyor bu ay.
28 de istiyorsan evet var 90 tlye van dan istanbula
hocam dalga geçer gibi olmuş kusura bakmayın kafam dalgın 1 mart olcak o aktarmalı istanbuldan kütahya varmı ekstra olarak vandan gelen uçağın istanbuldan aktarma yapsak afon yada kütahyaya ??
Selam arkadaşlar
kendim için yaptıgım şeyi ihtiyacı olan arkadaşlarda yapsın diye konusunu acıyorum.
Turk Hava Yolları ile tum türkiyeye biletlerinizi 90 TL ye kesiyorum Eger gidiş dönüş ise 170 TL.
Biletler Mil ler ile kesilmektedir.Her uçak için mevcut değildir o yuzden gidiş yeri ve günü soyleyiniz bende ona gore size geri dönüş yapayım.
Mesela 2 Ocak İstanbul Ataturk - adana 18:55 uçağı herşey dahil 227 tl iken ben size 90 tlye kesiyorum
![]()
Konu altına yorum veya pm atın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.