Ucuz uçak bileti kesilir

• Kullanıcı Aiobu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

Aiobu

Yasaklanmış
Selam arkadaşlar

kendim için yaptıgım şeyi ihtiyacı olan arkadaşlarda yapsın diye konusunu acıyorum.

Turk Hava Yolları ile tum türkiyeye biletlerinizi 90 TL ye kesiyorum Eger gidiş dönüş ise 170 TL.

Biletler Mil ler ile kesilmektedir.Her uçak için mevcut değildir o yuzden gidiş yeri ve günü soyleyiniz bende ona gore size geri dönüş yapayım.

Mesela 2 Ocak İstanbul Ataturk - adana 18:55 uçağı herşey dahil 227 tl iken ben size 90 tlye kesiyorum

8QpL1P4.png

Konu altına yorum veya pm atın.

Kardeş millerle diyorsun da, nasıl olacak biraz açar mısın konuyu ?

Hocam Şuan İhtiyacım Yok Ama İleriki Zamanlarda Olursa Her Zaman Yardımcı Olabilirmisin

Kardeş millerle diyorsun da, nasıl olacak biraz açar mısın konuyu ?
Ödül bilet diye geçer.Sizlik bir durum yok mail ad soyad dogum tarihi ve tel veriyorsun senin adına direk kesiyorum sanada bilgilendirme geliyor.

Ödül bilet diye geçer.Sizlik bir durum yok mail ad soyad dogum tarihi ve tel veriyorsun senin adına direk kesiyorum sanada bilgilendirme geliyor.

İyiymiş hacı, ileri ki zamanlarda görüşürüz bu konuyu detaylı olarak :D

birkaç ay içinde kesebilirim stoklarla sınırlı :D

Cok guzel. bende seyahatlerim de seni dusunecegim

Hocam İstanbul atatürk konya 05 şubat 6 7 arasi konya İstanbul ataturk 8 şubat aksam saatleri ne kadar tutuyorsizde

Hocam İstanbul atatürk konya 05 şubat 6 7 arasi konya İstanbul ataturk 8 şubat aksam saatleri ne kadar tutuyorsizde

5 şubatta gidip 9 şubatta donebilirsiniz hocam.8 Şubat musait değil.

5 Şubatta 06:55, 13:45 veya 22:40 saatlerinde konyaya gidebilirsiniz.

Dönüş isterseniz 9 şubat 15:45 veya 19:55 te donus mevcut

---------- Spam Engelliyici 14:57 ---------- Önceki Mesaj 14:54 ----------

Aktarmalı uçuşlarda geçerlimi

Değil ama isteyen olursa 120 TL kesebilirim

13 Subat adana istanbula ne kadar hocam varsada saat kacta var [MENTION=22208]Aiobu[/MENTION]

13 Subat adana istanbula ne kadar hocam varsada saat kacta var [MENTION=22208]Aiobu[/MENTION]

90 tl
Saat 08.45 itibariyle nerdeyse her saat başı var . Ataturk için baktım sabiha gokcen istersen onada bakarım ama aynı olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri