Ufak 1-2 soru sorucam. Yeniyim

Eskişehirli

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Selamlar.

Bu işlerde biraz yeni sayılırım. Özgün kanallarım hariç.

Sormak istediğim birinci soru: Para kazanma kurallarında son 12 ayda en az 4000 saat olması gereklidir yazılmış. Yani son 12 ayın her ayındamı 4000 saat olmalı?

İkinci sorum: Hala 1 den fazla kanal adsenseye bağlanabiliyormu? Ve bu kanallardan 1-2 tanesi aylık 4000 saat kuralına uygun değilse (Yani aylık olarak hesaplanıyorsa) ama para kazanması açıksa diğer kanallarıda etkilermi?

Diğer sorum: Sizce en fazla kaç kanalı adsenseye bağlamalıyım? Bu kanalları aynı anda mı bağlıyım, yoksa araklıklı şekilde mi bağlıyım? Atıyorum bu ay birisini bağladım diğer ay diğer kanalı gibi?

Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler..

Hocam her ay için 4000 saat izlenim şartı aranmıyor. Genel olarak son 12 ayda 4000 saat izlendiyse şartı sağlamışsın demektir. Diğer soruna gelecek olursak spam ise bi kanal kapanınca adsense de spama düşüyor ve diğer kanallarını etkiliyor. en mantıklısı tek kanal tek adsense çalışmak.

Hocam her ay için 4000 saat izlenim şartı aranmıyor. Genel olarak son 12 ayda 4000 saat izlendiyse şartı sağlamışsın demektir. Diğer soruna gelecek olursak spam ise bi kanal kapanınca adsense de spama düşüyor ve diğer kanallarını etkiliyor. en mantıklısı tek kanal tek adsense çalışmak.

Çok teşekkürler hocam. Özellikle 2. sorum çok önemliydi benim için kafamı kurcalamıştı. Teşekkürler..

Arkadaşlar Selamlar.

Bu işlerde biraz yeni sayılırım. Özgün kanallarım hariç.

Sormak istediğim birinci soru: Para kazanma kurallarında son 12 ayda en az 4000 saat olması gereklidir yazılmış. Yani son 12 ayın her ayındamı 4000 saat olmalı?

İkinci sorum: Hala 1 den fazla kanal adsenseye bağlanabiliyormu? Ve bu kanallardan 1-2 tanesi aylık 4000 saat kuralına uygun değilse (Yani aylık olarak hesaplanıyorsa) ama para kazanması açıksa diğer kanallarıda etkilermi?

Diğer sorum: Sizce en fazla kaç kanalı adsenseye bağlamalıyım? Bu kanalları aynı anda mı bağlıyım, yoksa araklıklı şekilde mi bağlıyım? Atıyorum bu ay birisini bağladım diğer ay diğer kanalı gibi?

Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler..

1) Son 12 ayda kanalın toplam izlenimi 4000 saat olmalı. Her ay için 4000 saat değil

2) Aynı adsense bağlı 2 farklı kanalın para kazanma durumu birbirlerini etkilemez.

3) Adsense tavsiyem max 3 kanal bağlayın. Bir veya iki kanalın telif veya eşleşen sıkıntısı olduğu durumda adsense spame düşebilir. (eskiden 20 kanal bağlamışlığım oldu ama son zamanlarda adsense in spame düştüğünü birçok yerde okuduktan sonra daha az kanal bağlamaya başlamıştım. Nerdeyse 1 yıl olacak uğraşmıyorum ama bu yazdıklarımın hala geçerli olduğunu düşünüyorum)
Bol kazançlar

1) Son 12 ayda kanalın toplam izlenimi 4000 saat olmalı. Her ay için 4000 saat değil

2) Aynı adsense bağlı 2 farklı kanalın para kazanma durumu birbirlerini etkilemez.

3) Adsense tavsiyem max 3 kanal bağlayın. Bir veya iki kanalın telif veya eşleşen sıkıntısı olduğu durumda adsense spame düşebilir. (eskiden 20 kanal bağlamışlığım oldu ama son zamanlarda adsense in spame düştüğünü birçok yerde okuduktan sonra daha az kanal bağlamaya başlamıştım. Nerdeyse 1 yıl olacak uğraşmıyorum ama bu yazdıklarımın hala geçerli olduğunu düşünüyorum)
Bol kazançlar

Hocam yanlış anlamayın siz tecrübelisiniz ki bu kadar emin yazdınız. Öncelikle teşekkür ederim. Sadece 2. soruda aklım takıldı. Yani 1 kanal şartları karşılıyorsa diğer kanalın şartları karşılamasına gerek yok sanırım. Doğrumudur?

Hocam yanlış anlamayın siz tecrübelisiniz ki bu kadar emin yazdınız. Öncelikle teşekkür ederim. Sadece 2. soruda aklım takıldı. Yani 1 kanal şartları karşılıyorsa diğer kanalın şartları karşılamasına gerek yok sanırım. Doğrumudur?

Gerek yok hocam. Sartlari karsilayan kanalin para kazanmasi adsense yansir. Karsilamayan kanal da kazandirmayacak zaten reklam cikmadigi icin

Gerek var.
Her kanal kendi bacağından asılıyor.
Yoksa bir kanal şartları sağlarsa bol bol kanal bağlanır bu da eski sistem yani spam gibi olur ve bir anlamı kalmaz spam ile mücadelenin.

Arkadaşlar ben kpss ile ilgili videolar çekiyorum. Sizlere bir şey soracam. Yaptıgım etiketlerin üst sıralarda yer alması ve önlerde çıkabilmem için Kaç videodan sonra önlerde çıkmaya başlarım acaba? Tecrubesi olan arkadslar paylasabılır mı???

bu arkadaş benim konuma 500-600 lira kazanan günlük kanalım var yazıyor burada en basit spamcı bile bileceği bilgileri ögrenmeye çalışıyor bu adamın banlanmasını istiyorum boş konular açıp post kasıp onaylanacagını sanıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri