Ukrayna İçin Bilgi

böyle bir gezinin maliyeti nekadar acaba benim kafamda var bi yurt dışı gezisi

Kieve git gel şubat için 280 TL.Lviv için 340 TL.Yol hariç 1k$ ile kralsın 1 hafta-10 gün.

lviv i bilmeyen türk yoktur heralde :) tam bir müze yeridir, yüzde 80 i müze :)

ama siz ne amaçla gideceksiniz gerçekten merak ettim , turistlikmi ?

bu arada taylandında çok ucuz olduğunu duymuştum doğrumu acaba ?

bende macaristan düşünüyorum

lviv i bilmeyen türk yoktur heralde :) tam bir müze yeridir, yüzde 80 i müze :)

ama siz ne amaçla gideceksiniz gerçekten merak ettim , turistlikmi ?

bu arada taylandında çok ucuz olduğunu duymuştum doğrumu acaba ?

bende macaristan düşünüyorum

%85i müzeymiş.Turistlik amaçlarla gideceğim.Tayland uzak ya bana gelmez :) Macaristanı tercih etmeme sebebim Türk esintileri hala varmış.10 gün Türk ve esintisi görmek istemiyorum :)

%85i müzeymiş.Turistlik amaçlarla gideceğim.Tayland uzak ya bana gelmez :) Macaristanı tercih etmeme sebebim Türk esintileri hala varmış.10 gün Türk ve esintisi görmek istemiyorum :)

hadi ya yüzde 85 miymiş, vay anasını ya. ah ah... Tayland daha ucuz oluyor ama sanırım, hocam bende bu tip şeylere aşırı meraklıyım skypedan görüşelim belki bende gidebilirim bilgi almış olurum sizden..

Bu arada 10 gün için 1000 dolar çok değilmi ukraynada , bana pahalı geldi

hadi ya yüzde 85 miymiş, vay anasını ya. ah ah... Tayland daha ucuz oluyor ama sanırım, hocam bende bu tip şeylere aşırı meraklıyım skypedan görüşelim belki bende gidebilirim bilgi almış olurum sizden..

Bu arada 10 gün için 1000 dolar çok değilmi ukraynada , bana pahalı geldi

Hocam pmden skype iletin.Ya da açıktan :)

yazlar serin kışlar dondurucu geçermiş diyollar..

arkadaşlar ukraynadaki müzelere giriş çıkış ne kadar bilgi verinde ona göre para alalım yanımıza :)

Lviv gerçekten çok güzel şehirdi. Saçma sapan bir anım var orada uzun biraz ama isterseniz okuyabilirsiniz: https://eksisozluk.com/entry/39548847

Batıda savaşın etkisi olduğunu düşünmüyorum yakın zamanda giden arkadaşlar bilgilendirebilir. Yalnız 10 gün 1 şehir için fazla gibi, diğer şehirleri de içeren bir organizasyon yapabilirsin.

Budapeşte'de çok güzel ama Türk görmek istemiyorum bir süre demişsin, bu aralar erasmus'a giden arkadaşlarla kaynıyordur orası:)

Lviv gerçekten çok güzel şehirdi. Saçma sapan bir anım var orada uzun biraz ama isterseniz okuyabilirsiniz: https://eksisozluk.com/entry/39548847

Batıda savaşın etkisi olduğunu düşünmüyorum yakın zamanda giden arkadaşlar bilgilendirebilir. Yalnız 10 gün 1 şehir için fazla gibi, diğer şehirleri de içeren bir organizasyon yapabilirsin.

Budapeşte'de çok güzel ama Türk görmek istemiyorum bir süre demişsin, bu aralar erasmus'a giden arkadaşlarla kaynıyordur orası:)

budapeşte istiyorum ben hocam ne diyorsunuz bi fikriniz varmı yaşam giderleri vırt zırt

Bende Şubat ayı için ukraine airlines den 230 liraya bilet bulmuştum. Konsolosluğu aradm izmiri pasaport , otel rez ve uçak rez ile rahatlikla vizesiz girebilirsiniz dediler. Ne kadar doğru bilemiyorum.

--Çay kaşıgıyla zor şartlar altında gönderildi.

Bende Şubat ayı için ukraine airlines den 230 liraya bilet bulmuştum. Konsolosluğu aradm izmiri pasaport , otel rez ve uçak rez ile rahatlikla vizesiz girebilirsiniz dediler. Ne kadar doğru bilemiyorum.

--Çay kaşıgıyla zor şartlar altında gönderildi.

valla ben baktım uçak biletlerinede aşırı pahalı ya 2000 lira falan diyor gidiş dönüş, siz nereden buldunuz

budapeşte istiyorum ben hocam ne diyorsunuz bi fikriniz varmı yaşam giderleri vırt zırt

Yaklaşık 2 yıl yaşadım Budapeşte'de. Çok pahalı bir şehir değil. Erasmus öğrencisi, turist ve yurt dışından gelen çalışan olduğu için kiralar pahalı diyebilirim. Gece hayatı, alkol sigara ucuz. Dışarda yemek Türkiye'den ucuz sayılır. Ulaşım, toplu taşıma ucuz.

Çok güzel, yaşanabilir bir yer. Detaylı sorun varsa pm atabilirsin.

Yaklaşık 2 yıl yaşadım Budapeşte'de. Çok pahalı bir şehir değil. Erasmus öğrencisi, turist ve yurt dışından gelen çalışan olduğu için kiralar pahalı diyebilirim. Gece hayatı, alkol sigara ucuz. Dışarda yemek Türkiye'den ucuz sayılır. Ulaşım, toplu taşıma ucuz.

Çok güzel, yaşanabilir bir yer. Detaylı sorun varsa pm atabilirsin.

Çok güzel bir şehir gözüküyor evet, hemen pm atıyorum cünkü nasipse kesin gideceğim.. Kiralık bi durumum yok şuan için arkadaşım orada onun yanında kalırım olmazsa, önemli olan şeyler zaten ucuz muş , sigaranın pahalı olduğunu duymuştum, yemekleride evde yapsak yada ne bileyim arada bir dışarıda yeriz heralde

O değil de Ukrayna'da da savaş var. Onlar niye savaş göçmeni olarak gelmiyor yahu :D

beraber gidelim ytpara çıkarması yapalım o taraflarda bulunan/yaşayan bir ytpara üyesi vardır herhalde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri