Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
böyle bir gezinin maliyeti nekadar acaba benim kafamda var bi yurt dışı gezisi
Kieve git gel şubat için 280 TL.Lviv için 340 TL.Yol hariç 1k$ ile kralsın 1 hafta-10 gün.
lviv i bilmeyen türk yoktur heraldetam bir müze yeridir, yüzde 80 i müze
ama siz ne amaçla gideceksiniz gerçekten merak ettim , turistlikmi ?
bu arada taylandında çok ucuz olduğunu duymuştum doğrumu acaba ?
bende macaristan düşünüyorum
%85i müzeymiş.Turistlik amaçlarla gideceğim.Tayland uzak ya bana gelmezMacaristanı tercih etmeme sebebim Türk esintileri hala varmış.10 gün Türk ve esintisi görmek istemiyorum
![]()
hadi ya yüzde 85 miymiş, vay anasını ya. ah ah... Tayland daha ucuz oluyor ama sanırım, hocam bende bu tip şeylere aşırı meraklıyım skypedan görüşelim belki bende gidebilirim bilgi almış olurum sizden..
Bu arada 10 gün için 1000 dolar çok değilmi ukraynada , bana pahalı geldi
Lviv gerçekten çok güzel şehirdi. Saçma sapan bir anım var orada uzun biraz ama isterseniz okuyabilirsiniz: https://eksisozluk.com/entry/39548847
Batıda savaşın etkisi olduğunu düşünmüyorum yakın zamanda giden arkadaşlar bilgilendirebilir. Yalnız 10 gün 1 şehir için fazla gibi, diğer şehirleri de içeren bir organizasyon yapabilirsin.
Budapeşte'de çok güzel ama Türk görmek istemiyorum bir süre demişsin, bu aralar erasmus'a giden arkadaşlarla kaynıyordur orası![]()
Bende Şubat ayı için ukraine airlines den 230 liraya bilet bulmuştum. Konsolosluğu aradm izmiri pasaport , otel rez ve uçak rez ile rahatlikla vizesiz girebilirsiniz dediler. Ne kadar doğru bilemiyorum.
--Çay kaşıgıyla zor şartlar altında gönderildi.
budapeşte istiyorum ben hocam ne diyorsunuz bi fikriniz varmı yaşam giderleri vırt zırt
Yaklaşık 2 yıl yaşadım Budapeşte'de. Çok pahalı bir şehir değil. Erasmus öğrencisi, turist ve yurt dışından gelen çalışan olduğu için kiralar pahalı diyebilirim. Gece hayatı, alkol sigara ucuz. Dışarda yemek Türkiye'den ucuz sayılır. Ulaşım, toplu taşıma ucuz.
Çok güzel, yaşanabilir bir yer. Detaylı sorun varsa pm atabilirsin.
Skycanner.com diye bir site var ordan bakvalla ben baktım uçak biletlerinede aşırı pahalı ya 2000 lira falan diyor gidiş dönüş, siz nereden buldunuz
Skycanner.com diye bir site var ordan bak
--Çay kaşıgıyla zor şartlar altında gönderildi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.