ülke Fransa Adsense Anlaşmalı Ücretsiz verilecektir.

france-1453

Kayıtlı Üye
Selamun Aleykum..

Arkadaşlar Fransada yaşıyordum temelli türkiyeye döndüm malum banka hesaplarınıda kapadım...
Şimdi fransa da açılmış pinli adsensem var.. 1 kanal bağlıydı para kazanmıyordu kanalda yükseliş olmuş içerisinde toplam ömür boyu kazanç 356,49 Euro birikmiştir... 47,00 eurosu kesinleşmiş kazançtır...

Son yansıma bu ayın 26 sı yani bugün 23,71 euro..
bağlı olan kanalı Türkiye de açtığım adsenseye taşıdım..

içerisindeki paranın Yüzde 70 şini ödediğinizde adsenseyi ücretsiz vermiş olacağım ...
ilgilenen kişiler pm atsın lütfen..
Adsensede kesinlikle telif dünya engeli hiçbirşey olmamıştır.. Her türlü garanti veririm... Pin eve gelmiştir.

356,49 Euronun Yüzde 70 i 250 euro yapıyor. 250 Euroya devredeceğim..

bi yerde okumuştum mail atarak tr ye dönüş yapacağını bildirince fln adamlar bi güzellik yapıyolarmış

bu adsenseyi alabilmek için fransada mı ikamet etmek gerekiyor? anlamadım ya. ülke değiştiremiyor muyuz adsensede?

Fransada oturan kişinin işine yarar :D Örnek bayburtlu kardeşimiz fr de yaşıyor :D

---------- Spam Engelliyici 23:40 ---------- Önceki Mesaj 23:40 ----------

Banka senin olmasına gerek yokki bi arkadaşının ailenin üstünede olabilir hemşo.. alıcaksan vereyim sana pm at

tamam işte yok :D hepsinin adsensesi var :D

bu adsenseyi alabilmek için fransada mı ikamet etmek gerekiyor? anlamadım ya. ülke değiştiremiyor muyuz adsensede?

Ben ülke deyiştiremedim.. daha doğrusu o konuyla alakalı pek bilgim yok.. Fransada yaşıyanb kişinin işine yarar pinli adsense.. ülkeyi deyiştirebilcek kişi varsa onada verebilirim sıkıntı yoktur.

Peki Şu adsense yurt dışından açılırsa TBM BBG ona göre yüksek oluyormuş. Bu forum efsanesinin gerçeklik payı varmı acaba :) ?

Peki Şu adsense yurt dışından açılırsa TBM BBG ona göre yüksek oluyormuş. Bu forum efsanesinin gerçeklik payı varmı acaba :) ?

Tbm si şuan 0,4 euro ile 0,5 euro arasında deyişiyor.. Tr ile tbm 15 Çizgi filim olmasına rağmen baya yüksek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri