Ülke Sorunu Çözüm...

• Kullanıcı KaanYGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün ilk denediğim şey bu olmuştu benim, nitekim google plus'ın da altını üstüne getirdim her yerden ülkeyi usa yaptım, telefon ile kanalı onaylı kanal yaptım yine de olmuyor, para kazanma için ülkeyi seçin dediğinde seni attığı yerde ülke seçme butonu yok zaten sorun oradan başlıyor, bunun yerini hakkındaya taşımışlar nitekim fonksiyonunu yitirmiş her ne sebeptense artık kodlamayı mı yanlış yaptılar bilmiyorum, ingilizce google destek forumlarının da altını üstüne getirdim ingiltere'den yapmaya çalışanlar da usa'den yapmaya çalışanlar da, almanya da, kanada da aynı sorundan muzdarip, soruları yanıtlayan personel de tıkanmış kalmış durumda, sorun youtube kökenli yani bizim ülkemizle hiçbi' ilgisi yok bunun, az sabır düzelteceklerdir, buna inanıyorum çünkü sorun olduğunun gayet iyi biliyorlar şuan :)..

Dün ilk denediğim şey bu olmuştu benim, nitekim google plus'ın da altını üstüne getirdim her yerden ülkeyi usa yaptım, telefon ile kanalı onaylı kanal yaptım yine de olmuyor, para kazanma için ülkeyi seçin dediğinde seni attığı yerde ülke seçme butonu yok zaten sorun oradan başlıyor, bunun yerini hakkındaya taşımışlar nitekim fonksiyonunu yitirmiş her ne sebeptense artık kodlamayı mı yanlış yaptılar bilmiyorum, ingilizce google destek forumlarının da altını üstüne getirdim ingiltere'den yapmaya çalışanlar da usa'den yapmaya çalışanlar da, almanya da, kanada da aynı sorundan muzdarip, soruları yanıtlayan personel de tıkanmış kalmış durumda, sorun youtube kökenli yani bizim ülkemizle hiçbi' ilgisi yok bunun, az sabır düzelteceklerdir, buna inanıyorum çünkü sorun olduğunun gayet iyi biliyorlar şuan :)..
o buton buraya gelejjeekk ulen:D:D:D

Bana çok vurmadı ayıptır söylemesi azıcık dinlenmeye film izlemeye vakit buldum bahaneyle :D son 20 kanalı bi'kaç gün önce partnere sokarken ülkeleri değiştirmiştim hazırdan yiyorum yani şuan :D :D pazartesi bakar mühendis beyler düzeltir inşallah :)..

Bu arada başlığa edit geçin istereniz, işe yaramadı gibi bi'şey eklenirse iyi olacaktır, bi' heyecanla umutla dalmasın herkes benim gibi :D..

---------- Spam Engelliyici 02:49 ---------- Önceki Mesaj 02:47 ----------

bı ara korktum sadece turkıye ve vıetnamda diye:)

Yok hocam rahat olun ben 3-4 ülke saydım ama dünya geneli sorunlu okudum hep, özellikle amerikanlar tripte ama ben amerika vatandaşıyım nasıl para kazanamaz diye sövüyorlar :D :D..

O gösterdiğin senin o anki konumuna bağlı olarak değiştir demek istiyor.Youtube ana sayfayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri