Ülkemiz için çok gerekli web projesi sonunda yapılmış

hala anlamayanlar var : ) ata sporumuz arkadaşlar

hep kendime kızıyorum böyle müthiş fikirleri paraya çevirmekte geç kalıyorum :D adamlar on numara projeye imza atmış

Bunun tv kanalı iş yapar çünkü kitle genelde yaşlı amcalar :)

Hangimiz kepçe gördüğünde durup izlemiyor ALLAH aşkına ya? Ben pasaportta kız arkadşaımla birlikte durup 10 - 15 dakika kepçeyi izledim ahdsuhauhadsafhsu ama çok güzel yıkıyordu binayı üstten aşağı ya doğru :D

Oha :D İyi güldüm ama :D

Yoruma bak :D

böyle birşeyler şarttı ya her an inşaat bulamıyoruz geçen gece 4 de canım çekti6 kadar uyuyamadım hadi ben neyse hamile kadınlar ya aşerse akşan sabah mis gibi emeği geçen herkezin eline sağlık

Arkadaşlar merhaba. Projeniz gerçekten başarılı. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu bir site.
Bir sorum olacaktı. Rica etsem cevaplar mısınız?

kepceizle.com Kepçe İzlerken Hipnoz Olanların Web Sitesi bu sitede anasayfada video çıkıyor. Bu videonun
normalde boyutu büyük oynatması zor. Siz nasıl oluyorda internet yavaş olsa dahi videoyu takılmadan izletebiliyorsunuz? Videonun formatı nedir nasıl küçültüyorsunuz bu kadar iyi?

Beyler özgün kepçe kanalı mı açsak :D
Elimize kamera alıp sürekli kepçeleri çekeriz, hem özgün olur hem de büyük trafik potansiyeli var sanki :p

Arkadaşlar merhaba. Projeniz gerçekten başarılı. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu bir site.
Bir sorum olacaktı. Rica etsem cevaplar mısınız?

kepceizle.com Kepçe İzlerken Hipnoz Olanların Web Sitesi bu sitede anasayfada video çıkıyor. Bu videonun
normalde boyutu büyük oynatması zor. Siz nasıl oluyorda internet yavaş olsa dahi videoyu takılmadan izletebiliyorsunuz? Videonun formatı nedir nasıl küçültüyorsunuz bu kadar iyi?

öncelikle site bana ait DEĞİL

JS-jquery
tubular, a YouTube Background Player jQuery Plugin | Sean McCambridge Design
Bootstrap · The world's most popular mobile-first and responsive front-end framework.
bunlar kullanılmış anlıcan o videonunu öyle olması jquery sayesinde

jquery kod bloguna sadece video id si yerleştirilmiş https://www.youtube.com/watch?v=bBbG2rFlWnE

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri