Ülkemizde Şöyle Bir Şey Yapsak?

• Kullanıcı VASP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

VASP

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Uzun süre sonra Türkiye'de tekrar içerik üretmeye karar verdim ve instagram olarak devam etmeyi düşünüyorum.

Sizce ülkemizde Türkçe şarkılar ile bu eleman tarzı içerikler olur mu?

https://www.instagram.com/qpark/

Nasıl uzun süre ? Siz daha geçen base42’nin konseptini denemiştiniz.Benim fikrimce böyle oradan buradan almak yerine orjinal kendiniz bir şeh üretin.Ordan buradan alma her zaman tutmaz.Biraz beyin fırtınasıyla daha farklı ve orjinal şeyler bulabilirsiniz

izlenir hocam ama telif olsun şikayet olsun şarkı sahiplerinden çok olur gibime geliyo bizde reklamın kötüsüde olur gibi yaygın bi düşünce olduğunu düşünüyorum

Aynı tarzı kahverengi sakallı bir eleman daha yapıyor, inanılmaz iticiler ama tutturuyorlar. Tabii toplumsal yapıyı da işin içine katarsak zor gibi duruyor ama çok izlenim alacağına eminim, nitelikli işler malumunuz uzun sürede tutuyor. Amaç hızlı yükselme yüksek hitse yapın.

Bence dikkat çeker takipçilerini tavan yaptırır. Kıyafetleri biraz çılgınca seç , görselliğe önem ver ama böyle şeyleri doğu tarafında yapma fiziksel tepki alabilirsin.

Daha önce Hayrettin denemişti.
Tabi Japonya'da... :)
https://www.youtube.com/watch?v=c9ptaeT2lks
Türkiye'de tutup tutmayacağı bulunduğunuz lokasyona göre değişkenlik gösterir.
Videolar izlenir, tutar.
Hatta kısa sürede 100.000 abone barajına da ulaşabilirsiniz.
Yalnız video çekiminde başınıza neler gelebileceğini kestiremezsiniz. :)

YouTube için değil instagram için düşünüyoruz.
Ceza’nın şarkıları ile düşünüyorum ilk bölüm olarak, kız oyuncu da buldum.

Denemekle bir şey kaybetmezsiniz, ama çekimleri bariz belli ederek yapmayın derim kameraya oynadığınız belli olmasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri