Ülker 1 nisan reklamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülker'e ait bir reklam gibi görünmüyor daha çok troll seven birisi tarafından yapılmış gibi

Ülker reklamı değildir büyük ihtimal.
Fakat şöyle birşey var videoda ben bir mesaj alamadım.
Büyük resmi benden başka herkes gördümü?
Ne var videoda?
:D

17498853_1885796198350166_7684664572305730444_n.jpg

Bencede reklam çok dandik, herhangi bir flaş bilen 2 çizim yapan tarafından yapılabilir. Ayrıca sonu çok yapmacık ;) :) gülücükler filan koymuş koskoca ülker böyle birşey mi yapar alalh aşkına? Ama adamı linç etmedikleri kaldı twitterda :D

kesinlikle art niyetli bir reklamdır.

"abilerinin ve ablalarının yaptığı kötü şakalara maruz kalıp artık hesaplaşmak isteyen küçük kardeşlere büyük fırsat!"

Murat ülker bile kabul etti. Var bişeyler yakında çıkar kokusu.

--

bunada bakın üstelik 22 martta yayınlanmış

http://www.dailymotion.com/video/x5fnpb0

Son düzenleme:
yemin ediyorum şu dondurma şapkalı tarihçi, fatih bilmem ne gibi analiz ciler yüzünden cehalet paranoyası yaşıyor güzelim ülkemiz.
beyin, beyin yok ölümü gerçekleşmiş hayır bu adamın babası zaten 80 ihtilalinde fetö yu evinde tutup koruyan adam bak 37 yıl geçmiş o zamandan kulağını çekseydiniz madem böyle gofretten kıllanacak hale niye getiriyorsunuz milleti. demek ki hep bi menfaat sağlanmış karşılıklı.

bu boş kurmaca olaylarla yazık zamanınızı heba etmeyin

Buda linki zaten ortada olan işler yıllarca siz anca masal yazın

https://www.google.com.tr/search?client=opera&q=ülker+fethullah+gülen+80&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#q=sabri+%C3%BClker+fethullah+g%C3%BClen+80&*

Bu pislikler nasıl bitecek acaba çok merak ediyorum. Hard format lazım bu ülkeye

Aynen videoyu izledim bende birşey anlamadım. Açıklayabilecek biri varmı ? :D

#1 Nisanda küçük kardeşlerin abilerine,ablalarına sürprizleri var.Feme falan gittiysen bilirsin abi abla mevzusunu. 15 temmuzu yapanlar abiler ablalar oluyor. Şimdi kripto gezenlerde küçük kardeş. Sence böyle bir reklam olabilirmi 25 yaşındayım ben izlerken ürperdim çocuk bunu nasıl izlesin. Apaçık sübliminal

akıldan yoksun insanlar körü körüne inanıyor aklınca bir şeyler yapıyor allah akıl fikir versin Amerika dan sonra 2. troll ülkesiyiz

Güzel viral çalışma yapmışlar iyi ses getirdiler. Millet de konuşsun dursun Ülker'e daha çok para giriyor bu şekilde. Helal adamlara.

Ortalığı karıştırmak için yapılmış , Ülker twitter'dan reklamın orjinalini paylaştı. Birileri gene karışıklık istiyor , Ülker ya hacklendi ya da içlerinde sabote edenler var. Bence bu durum ciddi , çok çabucak galeyana geliyoruz twitter'da ülker gofretlerini yakmaya başlamışlar yine. İncelenir o video nerden yüklendi montaj vs. herşeyi çözülür bulunur.

ulan sen çikolatasın gofretsin sekersin çocuklardan bahsediyorsun korku filmi gibi şaka reklamımı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri