Bu arada söylemeden geçemiyeceğim, [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] 2014 yılında tanıdım, kendisine spam kanallarımın kapak profil işlerini yaptırırdım, o zamanlar spam kanalları özgün gibi gösterdiğimizde kapanma olasılığı düşüyordu benim spamlar full özgün gibi gözükürdü
Neyse o zamanlar [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] üniversite okurdu hem kendisine ve okuluna katkı olsun hemde benim işim görülsün diye yüklü işler verirdim, 2014 yılında beri de ara ara haberleşirdik. Niye buraya geldim açıklayalım; Kendisi okulunu bitirmiş çok başarılı bir diyetisyen olmuş, buna bizzat şahit oldum, kız kardeşimin kibas rahatsızlığı yani kafa içi basınç rahatsızlığının geçmesi için kilo vermesi gerekiyordu 1,55 boyunda 78 kiloydu bir kaç diyetisyenden destek aldık hiç bir şekilde bize olumlu yönde etki etmedi daha sonra [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] aklıma geldi 1,5 aydır bize destek oluyor kardeşim yaklaşık 12 kilo verdi, düzelmesinde çok büyük katkı oldu. İşini gayet güzel ve özverili yapıyor ve çok da başarılı buradan tekrar kendisine Teşekkür Ediyorum. [MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] isterseniz [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] ileşitime geçebilirsiniz sonuç olarak size de bir yeme içme listesi verilmiş sizi detaylı dinler yardımcı olur, aklıma geldi söyleyeyim dedim.