Merhabalar;
Forumda geçmiş konular dahil olmak üzere arama yaptığımız zaman yabancı sitelere seo hizmeti verilmediğini gördüm. Daha önce kendi sitelerim için SEO yapıyordum lakin bir süreden sonra TR siteler ile yola devam etmeye karar verdim! SEO Paketi olarak asla görmeyiniz. Temel düzey, Google gözünde pozitif bakışlar, ve sitenizi hareketlendirme amaçlı yapılacaktır.. Bizde biliyoruz buraya 5 Facebook, 20 Twitter yazıp paketi dolgun göstermeye lakin bunlara hiç gerek yok!
Hizmet hakkında detaylı bilgiler
Bu hizmet kimler için geçerli olacaktır?
Paket Detayları nelerdir?
Başlangıç Paket
Bu paketi alan arkadaşlar sitelerinin bir nevi temelini oluşturacaktır ve google index, alexa değerlerinde düşüş yaşayacaktır.
2 Adet 250-500 Kelimelik Makale (İngilizce)
Web 2.0 Paylaşımı (10 Adet) Örnek için TIKLA.
Anahtar Kelime linklemeli tanıtım yazısı (Farklı siteler olabiliyor) Örnek için TIKLA.
Sosyal İmleme (30 Adet) TIKLA.
Wiki Bağlantısı (400 Adet) TIKLA. , TIKLA 2
Sosyal İmleme Bookmark (100 Adet) TIKLA.
Blog Yorumu (10 Adet)
1 Adet Reddit
1 Adet Plurk
1 Adet Medium
5 Adet Edu, Gov Whois Backlink
Detaylı Raporlama
Yukarıda ki paketlerin hepsi anahtar kelimeye çalışma olarak nitelenmektedir.
Başlangıç paketinin fiyatı : 59 TL.
Yukarıda ki paket sitelerinizin tabanını oluşturmak amaçlı oluşturulmuştur. 59 TL'den paylaşıp, 500 Liraya kadar SEO Paketlerimiz bulunmaktadır.
Gün içinde farklı SEO Paketlerimizi de paylaşacağım. Kendimize ait siteler, DA,PA +50 ve üzeri Tanıtım yazısı vs..
Ödeme Yöntemleri
Enpara, Ziraat Bankası
İletişim
Skype ; tercihmakale
Tel ; 0553089sıfırbir49
R10 PM.
Forumda geçmiş konular dahil olmak üzere arama yaptığımız zaman yabancı sitelere seo hizmeti verilmediğini gördüm. Daha önce kendi sitelerim için SEO yapıyordum lakin bir süreden sonra TR siteler ile yola devam etmeye karar verdim! SEO Paketi olarak asla görmeyiniz. Temel düzey, Google gözünde pozitif bakışlar, ve sitenizi hareketlendirme amaçlı yapılacaktır.. Bizde biliyoruz buraya 5 Facebook, 20 Twitter yazıp paketi dolgun göstermeye lakin bunlara hiç gerek yok!
Hizmet hakkında detaylı bilgiler
Tarafımca daha önce İnstagram Follow, İnstagram Buy Likes, Hair Style, Coc hack (İlk sayfa) gibi kelimelerde çalışmalar yapıldı ve başarılı olundu.. Aşağıda ki görsellerde de gerek Türkçe, gerekse İngilizce kelimelerin yükselişini sizlerle paylaşacağım.
- İlk olarak sitenizi tarafımızca kontrol edeceğiz. Google Hataları, Sitemap, Robots vs. Bi nevi İÇ SEO!
- Sitenizi kontrol ettikten sonra ki aşama Ahrefs, Moz kullanarak rakiplerinizin işlemlerine bakacağız!
- Sitenize çalışmaya başladık. 1. Gün tanıtım, 1. gün içerik, 1. gün imleme, 1. gün backlink olarak ilerleyeceğiz. Rakamlar tamamen değişebilir..
- Çalışma bitiminden sonra kısa ve öz rapor hazırlanır. Herkesin gönderdiği raporlar değil her siteye özel tek tek hazırlayacağım.
- Siteniz tamamen legal olması zorunludur.
- Türkçe, hariç tüm diller için geçerli olan site sahipleri.
- Sitesine bilinmeden çalışma yaptıran arkadaşlar.
- İndex hızı artışı görmek isteyenler..
Paket Detayları nelerdir?
Başlangıç Paket
Bu paketi alan arkadaşlar sitelerinin bir nevi temelini oluşturacaktır ve google index, alexa değerlerinde düşüş yaşayacaktır.
2 Adet 250-500 Kelimelik Makale (İngilizce)
Web 2.0 Paylaşımı (10 Adet) Örnek için TIKLA.
Anahtar Kelime linklemeli tanıtım yazısı (Farklı siteler olabiliyor) Örnek için TIKLA.
Sosyal İmleme (30 Adet) TIKLA.
Wiki Bağlantısı (400 Adet) TIKLA. , TIKLA 2
Sosyal İmleme Bookmark (100 Adet) TIKLA.
Blog Yorumu (10 Adet)
1 Adet Reddit
1 Adet Plurk
1 Adet Medium
5 Adet Edu, Gov Whois Backlink
Detaylı Raporlama
Yukarıda ki paketlerin hepsi anahtar kelimeye çalışma olarak nitelenmektedir.
Başlangıç paketinin fiyatı : 59 TL.
Yukarıda ki paket sitelerinizin tabanını oluşturmak amaçlı oluşturulmuştur. 59 TL'den paylaşıp, 500 Liraya kadar SEO Paketlerimiz bulunmaktadır.
Gün içinde farklı SEO Paketlerimizi de paylaşacağım. Kendimize ait siteler, DA,PA +50 ve üzeri Tanıtım yazısı vs..
Ödeme Yöntemleri
Enpara, Ziraat Bankası
İletişim
Skype ; tercihmakale
Tel ; 0553089sıfırbir49
R10 PM.