Uluslararası Uzay İstasyonu'nu Canlı İzleyin

hocam oradaki görüntü sürekli değişiyor farklı açılardan :)

---------- Mesaj saat 22:14:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:13:13 civarında gönderildi. ----------

Hocam uyduya daha yakınlar fakat dünya gibi değil işte yani sonuçta :D bilmiyorum valla hiç bi yorumum yok bilgimde yok bu konu hakkında :D

aynen hocam fiber kadar hızlı olamaz ama sonuçta nasa yani onlarca uydusu var yörüngede, avea ile dağda 5 mbps ile internete bağlandığımı bilirim :D

aynen hocam fiber kadar hızlı olamaz ama sonuçta nasa yani onlarca uydusu var yörüngede, avea ile dağda 5 mbps ile internete bağlandığımı bilirim :D

:D hocam benim asıl merak ettiğim kablo falan yok nasıl yolluyorlar o kamera nasıl çekiyor falan filan bir sürü anlatamadığım soru var :D

:D hocam benim asıl merak ettiğim kablo falan yok nasıl yolluyorlar o kamera nasıl çekiyor falan filan bir sürü anlatamadığım soru var :D

hocam biz nasıl 3g ile bağlanıyorsak canavar gibi, tv kanalları nasıl bağlanıyorsa mobil araçlarla canlı yayına, onlarda dahada gelişmişi ile bağlanıyordur. yörüngeyi tam bilmiyorum yanlış olmasın 150 km civarı diye biliyorumyani yeryüzünden yüksekliği, uyduların olduğu yere oturtuyorlar ISS si ve orda duruyor.yani ne uzaya kaçıyor nede dünyaya düşüyor. ve orda mis gibi iş yapıyorlar çok zor değil aslında :D

hocam biz nasıl 3g ile bağlanıyorsak canavar gibi, tv kanalları nasıl bağlanıyorsa mobil araçlarla canlı yayına, onlarda dahada gelişmişi ile bağlanıyordur. yörüngeyi tam bilmiyorum yanlış olmasın 150 km civarı diye biliyorumyani yeryüzünden yüksekliği, uyduların olduğu yere oturtuyorlar ISS si ve orda duruyor.yani ne uzaya kaçıyor nede dünyaya düşüyor. ve orda mis gibi iş yapıyorlar çok zor değil aslında :D

Çok ilginç gerçekten hep böyle bir uzay bilimci, astronot, bilim adamı tarzında bir şeyler olmak istemişimdir fakat daha kalkıp dersime çalışmaktan bile acizim :D ancak onlar hayal olarak kalır benim için sadece.. :)

Hocam RC Helikopterler ile bu GoPro entegrasyonu olan videoları çok izlemiştim :) videoyu şimdi izliyorum. Mesleğiniz nedir hocam ? :)
uçak bakım, bende gopro black edition var ama asla uzaya göndermem :) dandik bi kamera alacaz dx ten 50 $ a onu gönderecez, bi arkadaşımız var rc helikopteere 50x optik zoom lu kamera taktı, insansız uçak olduğu bildiğin ve emniyete askeriyeye satacak, tabi anlık görüntü alıyor.

uçak bakım, bende gopro black edition var ama asla uzaya göndermem :) dandik bi kamera alacaz dx ten 50 $ a onu gönderecez, bi arkadaşımız var rc helikopteere 50x optik zoom lu kamera taktı, insansız uçak olduğu bildiğin ve emniyete askeriyeye satacak, tabi anlık görüntü alıyor.

son cümleye iyi güldüm. fazla abartmayın bazı şeyleri. bu arada arkadaşınıza söyleyin icatlariyla ilgili destek talep etsin. sponsor bulur.

Neden uzaya göndermessiniz hocam ben izledim bir sürü video adamlar güvenle yolluyor fakat riskide var tabi :) ve o attığınız videoda adamlar oradaki görüntüyü nasıl alıyor bu gopro kameralar pcden izlenilebiliyor mu kaydoluyor mu nasıl oluyor ? ve izlemek mümkün mü pc den ? iyimiş hocam bende meraklıyım o tarz şeylere yani mesela uçan bir şeylere kamera takıp etrafı izlemeye :)

son cümleye iyi güldüm. fazla abartmayın bazı şeyleri. bu arada arkadaşınıza söyleyin icatlariyla ilgili destek talep etsin. sponsor bulur.

hocam, kayseriye yolunuzu düşerde teknoparka girerseniz görürsünüz standı va r kendisinin, arkdaşım değil aslında arkadaşımın arkdaşı, küçümsemeye gerek yok neden olmasınkı adamlar rc helikoptere 1 kg bomba koyup adam avlamayı planlıyorlar youtube da bulabilrsiniz :) abarttığımı düşünüyorsanız hayal gücünüz gerçekten bu konulara çok uzak biraz youtube da bu konularla alakalı video izleyin inanılmaz şeyler var.
zaten kendisinin araçları ve yakıt tüketimini takip eden sistemler kuran küçük çaplı bi firması var :) sponsora ihtiyacı yok.

hoca, kayseriye yolunuzu düşerde teknoparka girerseniz görürsünüz standı va r kendisinin, arkdaşım değil aslında arkadaşımın arkdaşı, küçümsemeye gerek yok neden olmasınkı adamlar rc helikoptere 1 kg bomba koyup adam avlamayı planlıyorlar youtube da bulabilrsiniz :) abarttığımı düşünüyorsanız hayal gücünüz gerçekten bu konulara çok uzak biraz youtube da bu konularla alakalı video izleyin inanılma şeyler var.

yok anlatmak istedigimi yanlış anladım. ufak bir elektronik bilgisiyle bile neler yapılabilecegini biliyorum. bu konuda gercekten ciddi ilgilenenleride biliyorum. benim kastım askeriye ve emniyete yani kamu + devlet kurumlarına şahsi satış cümlesine yönelikti.

Neden uzaya göndermessiniz hocam ben izledim bir sürü video adamlar güvenle yolluyor fakat riskide var tabi :) ve o attığınız videoda adamlar oradaki görüntüyü nasıl alıyor bu gopro kameralar pcden izlenilebiliyor mu kaydoluyor mu nasıl oluyor ? ve izlemek mümkün mü pc den ? iyimiş hocam bende meraklıyım o tarz şeylere yani mesela uçan bir şeylere kamera takıp etrafı izlemeye :)

hocam tek sıkıntı geri alma pfv olursa biraz pahalı bir sistem canlı görüntü alabilir, ama o kadar iyi fpv oldukça pahalıdır, gps yerleştiriyolar sisteme ve gpten takip ediyorlar nerde olduğuna bunu akıllı telefonlarla bile yapabilrsiniz telefonun nerde adı altında onlar proğram var, gorpo 1000 lira dx teki kamera 50 $ :) geri gelemem ihtimaline karşı riske atarım ama gorpyu o riske atmam :)

---------- Mesaj saat 21:41:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:37:59 civarında gönderildi. ----------

yok anlatmak istedigimi yanlış anladım. ufak bir elektronik bilgisiyle bile neler yapılabilecegini biliyorum. bu konuda gercekten ciddi ilgilenenleride biliyorum. benim kastım askeriye ve emniyete yani kamu + devlet kurumlarına şahsi satış cümlesine yönelikti.

hocam o zaman şunu belirtmek gerekirdi; şahsi değil zaten küçük bi firması var araç takip yakıt takip, araç içi sıcaklık v.s sistemleri yapıyor, gezi parkı olaylarında polisin kullandığını biliyorum mesela, zaten heron tipi veya anka tipi büyük bir şey değil küçük çaplı görüntü alma sistemi, benim arkdaşım olan kişi onun çalışanı ve bizde snowboard yaparken epeyce çekim yöntemi deniyoruz ordan muhabbet açılmıştı helikopterini alalımmı diye bizzat bende gördüm ve hayran kalmıştı htta videolarını isteyip kanal açmayı düşünüyordum :)

hocam tek sıkıntı geri alma pfv olursa biraz pahalı bir sistem canlı görüntü alabilir, ama o kadar iyi fpv oldukça pahalıdır, gps yerleştiriyolar sisteme ve gpten takip ediyorlar nerde olduğuna bunu akıllı telefonlarla bile yapabilrsiniz telefonun nerde adı altında onlar proğram var, gorpo 1000 lira dx teki kamera 50 $ :) geri gelemem ihtimaline karşı riske atarım ama gorpyu o riske atmam :)

---------- Mesaj saat 21:41:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:37:59 civarında gönderildi. ----------

hocam o zaman şunu belirtmek gerekirdi; şahsi değil zaten küçük bi firması var araç takip yakıt takip, araç içi sıcaklık v.s sistemleri yapıyor, gezi parkı olaylarında polisin kullandığını biliyorum mesela, zaten heron tipi veya anka tipi büyük bir şey değil küçük çaplı görüntü alma sistemi, benim arkdaşım olan kişi onun çalışanı ve bizde snowboard yaparken epeyce çekim yöntemi deniyoruz ordan muhabbet açılmıştı helikopterini alalımmı diye bizzat bende gördüm ve hayran kalmıştı htta videolarını isteyip kanal açmayı düşünüyordum :)

tamam şimdi anladım. ufak caplı işlemlerle deneme yapılıyor. ben ihale felan olayına gitti kafam beyin error verdi orada.:D

hocam skype adresiniz varsa verebilirmisiniz bir kaç sorum varda şu kameralar hakkında ? :) hocam yani siz diyorsunuz canlı görüntü alamazlar havadayken ama gopro varken yere inince rahatlıkla çekilen görüntüleri kaydedebilirler diyorsunuz yani ? ve dx teki kameraların linkini atarmısınız hocam çok meraklıyım böyle şeylere :) anladım hocam :)

tamam şimdi anladım. ufak caplı işlemlerle deneme yapılıyor. ben ihale felan olayına gitti kafam beyin error verdi orada.:D

aynen hocam ufak çaplı işler yapıyor ama sağlam bir işle devülasyon yapması işten bile değil :) youtube da hx 300 yazın hocam ve çıkanı izleyin :) uçakta bu kameradan var fpv ile de görüntü alıyor 8 bin liralık bi maaliyeti varmış toplamda, ama bildiğin casus uçak :) yakın zamanda videosunu kendi özgün kanalıma eklemeye çalışacam verirse videoyu tabi.

gece saat2 de uzaydan canlı yayın yapilcakmış 90dk National Geoprapghic kanalında :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri