Ümidim kalmadı artık

• Kullanıcı black5410
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Yaklaşık 1 aydır uğraşmaktayım youtube görsel işitsel eşleşeni geçmekle fakat ne adsense ne partner fayda etmiyor,denemediğim yöntem,program kalmadı heralde edius,camtasia,sony vegas denemediğim efekt kalmadı ama görüntüyü berbat etmeden hiçbirşekilde eşleşeni geçemedim,artık çerçevelerde hiçbirşeye yaramıyor.

Not : Yapılan yorumlarda sürenin kısa olduğunu söylüyorsunuz fakat youtube işine başlayalı 1 ay olmadı 2 senedir uğraşıyorum fakat son 1 aydır eşleşende takıldığımı söylüyorum ve uğraştığım sürenin gayet yeterli olduğunu sanıyorum piyasada bu işleri farklı bir programla yapıyorlar.

Ümitsizliğe kapılma, benden san bir yol ; Virtualdub

valla katılıyorum sana bi yerden sonra ya ne uğraşıcam modunda oluyor insan. ama illa ki yöntemleri var, o geçen insanların videolarını inceleyerek belli başlı yöntemleri keşfedebilirsin. burada dikkat etmen gereken nokta orjinal videoyla kıyaslaman olmalı. yoksa kendi kendine uğraşıp duruyorsun. birileri yapmış al sen de yap.

yorumunuz için çok teşekkür ediyorum,bu forumda ve diğer yabancı forumlarda saatlerimi,gecelerimi geçirdim fakat adamların yöntemini kimse bilmiyor,başka bir forumda 1000 tl ücret karşılığında eşleşen geçme yöntemini öğretenler var fakat bu durumda kimse 1000 tlyi riske atmaz,adamlar hiçbirşekilde videoda hızlandırma,yakınlaştırma,çerçeve,renk değiştirme gibi efektkleri kullanmadan yaptıkları için şaşırıyorum.

yorumunuz için çok teşekkür ediyorum,bu forumda ve diğer yabancı forumlarda saatlerimi,gecelerimi geçirdim fakat adamların yöntemini kimse bilmiyor,başka bir forumda 1000 tl ücret karşılığında eşleşen geçme yöntemini öğretenler var fakat bu durumda kimse 1000 tlyi riske atmaz,adamlar hiçbirşekilde videoda hızlandırma,yakınlaştırma,çerçeve,renk değiştirme gibi efektkleri kullanmadan yaptıkları için şaşırıyorum.

farkındayım hocam ama sn kesip bile bu işlemleri yapıyor olabilirler. formatlarını hiç bilmediğimiz hallere getiriyor olabilirler. ben de bi yöntem vereyim size deneme konusuna devam edin : shana encoder

önerileriniz için teşekkürler,önerdikleriniziz araştırmaya devam edeceğim.

bi bot al kanal ac kanala 25 video bas ok. hergün 25-25 hallolur 1 ayda daha ugrassan işi çözen zaten . 25 videoyu botun uygulamalarıyla cerceve renk yada zoom oyna ok kardesim . ve aklında bulunsun bide partner kanal dene bulunsun elinde

bi bot al kanal ac kanala 25 video bas ok. hergün 25-25 hallolur 1 ayda daha ugrassan işi çözen zaten . 25 videoyu botun uygulamalarıyla cerceve renk yada zoom oyna ok kardesim . ve aklında bulunsun bide partner kanal dene bulunsun elinde

öneri için sağolun hocam,ben hep manuel alıştım o yüzden bota sıcak bakmıyor,ve hem adsense hem partner çalışıyorum zaten.

ben 1 seneyi aşkın süredir uğrasıyorum son 2 aydır nirvanaya ulaştım ne bu acele

müdür 1.5 senedir tutturamadim, 1 ayda ümidim kalmadi diyosun, bak hala yilmadim ugrasiyorum cabaliyorum ama yine yok tutturamadim sistemi ugrasmaya devam

Güzel yorumlar geldi,forumdaki yardım sever insan kitlesi gayet fazlaymış hepinize teker teker teşekkür ediyorum.

yt çok zorlaştı 1 ayda bu iş öğrenilmez. eskiden olsa 2 günde öğrenilirdi kanal kapanmıyordu ,ünlem yoktu. ama şimdi çok zor partnerlerde bitecek yakında. şu aşamada yeni kanal açmak mantıklı değil. eski kanalların abonelerinden yararlanmak en iyisi çünkü eski kanallar da çöp olacak partnerler blokelere başlayınca. eğer partnere 100+ kanal sokamadyısan tren kaçtı. bu durum benim için de geçerli.

eşleşen ve engel güzelce geçsin diyorsun da bunu yapan bir iki tane hintli ve capon var adamlar dünyanın en iyi hackerleri. piksel kodlama sistemiyle uğraşmak kolay değil. türk yazılımcılar arasında bunu yapabilen şimdiye kadar görmedim. vegas la falan en fazla yüzde 60 kalite de atarsın.

eşleşen ve engel güzelce geçsin diyorsun da bunu yapan bir iki tane hintli ve capon var adamlar dünyanın en iyi hackerleri. piksel kodlama sistemiyle uğraşmak kolay değil. türk yazılımcılar arasında bunu yapabilen şimdiye kadar görmedim. vegas la falan en fazla yüzde 60 kalite de atarsın.

yorum için teşekkürler,bende zaten lafın gelişi diyorum güzelce geçsinden kastım adamlar neyi seyrettiğini anlasın,benim geçtiğim eşleşenlerde hiçbirşey belli olmuyor anca öyle geçebiliyorum.

Biz 3 ay sonra ekmek kazanmaya başladık kardeşim sabır,

iPad'dan gönderildi .

ben ilk aydan kaznmaya baslamıstımda o zmnlar daha kolaydı işler kovalamadan olmuyo artık araştırmak esas kovalamaya devam et

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri