Umudu Azalanlara İlham Vermesi Açısından

• Kullanıcı LoKi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Ya bu adam ne çeşit bir mal allah aşkına nasıl izliyorlar salak salak şeyler yapıyor! Miley cyrus videosu tam bir rezalet.Yabancılar ne kadar seviyor böyle şeyleri.Alıcan bi hd kamera evde elinle ne buluyosan kat karıştır.Dene bakalım türkiyede tutuyo mu :D Annenle bozuşma da :D

Bunları eglence anlayışını anlamadım zaten. Kemal SUNAL ın filmlerine ingilizce dublaj yapacan izlenme rekor kırarsın :D

Top numarası çok iyi yaa :D Ayrıca hocam öncelikle çok teşekkürler iyi niyetiniz için , ancak böyle birşeyler yaptık diyelim , videomuzu dünyaya yaymak lazım bunun içinde bir sermaye gerekli , youtube de reklam vermek çok etkili oluyor galiba çünkü , örneğin Machinima nın nerdeyse 10 Milyon abonesi var ama hala videolarını youtube de video reklamı olarak izletiyor , reklam veriyor . ben buna anlam veremiyorum

o herifin yaptıklarını bu forumdakiler yapsa annesi kafa göz girer napıyon laa diye :D:D:D:D

Bunlar ne biçim video yahu tiksindim vallahi....:confused::confused:

:D Adam saçmalıyor millet de izliyor arkadaş bi çözebilsek zaten.

---------- Mesaj saat 11:29:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:28:22 civarında gönderildi. ----------

Bunları eglence anlayışını anlamadım zaten. Kemal SUNAL ın filmlerine ingilizce dublaj yapacan izlenme rekor kırarsın :D

Ne anlar bunlar KEMAL SUNAL 'dan.Biri yumurta açar parayı kırar,biri saçma sapan herşeyi birbirine katar parayı kırar.Biz de çizgi film yükleriz anca :D

---------- Mesaj saat 11:34:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:29:36 civarında gönderildi. ----------

How To Take a Girl on a Date - YouTube

Bu tam bir facia :D

bu adam youtube dan çok tablet üreten firmalardan kazanır.bedava elinde sürekli tablet var. tabletlerin bedava reklamını yapacak hali yok.apple iyi para veriyodur adama.

İlk video hariç,bunlar nasıl videodur, inan youtube'ye bakasım gelmedi bunları görünce :) Youtube'den soğutur böyle videolar. Zaten aykırılık adamın amacı. takip edenlerde bu yüzden takip ediyor bence.

Dikkat ettimde videolara, dikkat edin küçük resimler farklı,ilgi çekici resimler ;)

İlk video hariç,bunlar nasıl videodur, inan youtube'ye bakasım gelmedi bunları görünce :) Youtube'den soğutur böyle videolar. Zaten aykırılık adamın amacı. takip edenlerde bu yüzden takip ediyor bence.

Dikkat ettimde videolara, dikkat edin küçük resimler farklı,ilgi çekici resimler ;)

Aynen resimdeki içerik videoda yok ama dislike sayısı da az enteresan :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri