>> Üniversite Yurdunda Adsense çalışmak ?

• Kullanıcı TurkEngineer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

TurkEngineer

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhabalar, Birkaç gün sonra inşallah üniversiteye başlayacağım.

Yurt içinde, Benden başka adsense hesabı olan biri daha varsa eğer, ben banlanır mıyım sizce? Napmalıyım?

Fikirleriniz benim için önemli.

Teşekkürler

*Not: Konunun yeri burası mı bilemiyorum.Adminler doğru yere taşıyabilirler.Selamlar

Yurdu bilmiyorum ama üniversitelerin ağlarından sayısız kez adsense girmişliğim var sorun olmadı.

Sorun olmaz bende birden fazla adsense hesabı var fakat aynı internetten kullandıgımda sorun teşkil etmiyor.

vps almanı öneririm.. bende yurtta kaldım. 100 ler öğrencinin ne iş yaptığını bilmiyrsun

Muhtemelen ayni ip değildir o kadar kişiye tek modem hizmet veremez o yüzden bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum :)

Sorun çıkacağını sanmıyorum 1 yıl boyunca yurdun ve okulun netini kullandım sorun yaşamadım.
Konu ilgili başlığa taşındı.

Herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.İlginize minnettarım.
An itibari ile odama yerleştim.Koridorda bulunan 3 modemden bir tanesinin hemen önündeki odadayım.

Upload hızının yüksek olduğunu, fakat İndirme hızının herkese eşit paylaştırıldığından indirme hızı çok yüksek değil.Özel yurt.Danışmada bulunan belletmen; danışmadaki kablo ile çok yüksek hıza çıktığını belirtti.Fakat odama çektirmiyor :)

Vps şart oldu.

Özet: Hepinize minnettarım teşekkür ediyorum.Sorun olmuyormuş.
Selamlar

Herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.İlginize minnettarım.
An itibari ile odama yerleştim.Koridorda bulunan 3 modemden bir tanesinin hemen önündeki odadayım.

Upload hızının yüksek olduğunu, fakat İndirme hızının herkese eşit paylaştırıldığından indirme hızı çok yüksek değil.Özel yurt.Danışmada bulunan belletmen; danışmadaki kablo ile çok yüksek hıza çıktığını belirtti.Fakat odama çektirmiyor :)

Vps şart oldu.

Özet: Hepinize minnettarım teşekkür ediyorum.Sorun olmuyormuş.
Selamlar

KYK Yurdumu hocam ben de 15'inde misafirhaneye gideceğim yedek 124'e atmışlar. :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri