ünlem açıklaması

astalawista

Kayıtlı Üye
arkadaşlar şunu anladım ünlemle ilgili eğer bir kanalınızda ünlem başladıysa devam ediyor.. biraz önce farklı bir maille kanal açtım kullandıgım adsenseye bağladım attım videoyu direk yeşil yandı... kullandıgım kanala girip aynı videoyu attım nafile hemen ünleme düştü... yani bir kere ünlem tufanı başladımı artık her attıgınız ünlem oluyor bilginize....yeni açılan kanalalrda yok ünlem sorunu allah sonunu hayır etsin bu işin

işte sorunda orada ya, benim de ulaştığım genel sorun mac adresiniz ve ip adresin ile çerezleri hallettikten sonra bir kaç orjinal telefon kayıdı atıp reklamları yakınız sonra ki gelen ünlemden sonra tekrar telefondan video atın...günde 40 videodan fazla yükleme yapmayınız ve üst üste yükleme yapmayınız ip ve çerezlere dkkat

Kesinlikle alakası yok. Defalarca denendi. İlk üçbeş videoda okdoğrudur fakat yakında yeni kanalınızda göreceksiniz malesef ünlemleri

işte sorunda orada ya, benim de ulaştığım genel sorun mac adresiniz ve ip adresin ile çerezleri hallettikten sonra bir kaç orjinal telefon kayıdı atıp reklamları yakınız sonra ki gelen ünlemden sonra tekrar telefondan video atın...günde 40 videodan fazla yükleme yapmayınız ve üst üste yükleme yapmayınız ip ve çerezlere dkkat

deniyorum bunu hocam bakalım

Bu işlerin hiçbirşeyle alakası yok.
Yanlış teşhiş.

Genelde 3dk üstü videoların alayı ! oluyor.
Kaçarı yok.

Yt kafasına göre ! kafasına göre $ yapıyor videoları ama uzunlarda %99 ! oluyor.

Yanlış teşhiş.

Kaçarı yok.

Yt kafasına göre ! kafasına göre $ yapıyor videoları ama uzunlarda %99 ! oluyor.
hocam 20 30 sn videolarda ! oluyor hemde anında :D çok hızlı çok :D

deniyorum bunu hocam bakalım

mac adresini bende deniyorum
cmd'ye parantez içindeki komutu yazararak incelemelere başlayabilirsin kolay gelsin (ipconfig/all)

---------- Mesaj saat 22:11:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:09:06 civarında gönderildi. ----------

Yanlış teşhiş.

Kaçarı yok.

2 saatlik videoları geçirdim hocam,
özel diye yükleme yap yükleme yaptıktan sonra 5 dakika bekle yayınladı okey tıkı gelsin sonra video adına açıklama kısmına ve etikete 7 rakamlı bir sayı gir kaydet sonra tekrar reklamların ilk tıkını işaretle ve diğer iki tıkı kaldır.

Yanlış teşhiş.

Kaçarı yok.

şimdi kendi kameramdan 34 sn lik video çektim attım anında ünlemi yedi

2 tarz ünlem var. Birincisi bir kere ünlem alan kanal bir kara listeye giriyor. Ve ne atarsa atsın ünlem oluyor. İkinciside videoları şüpheli olanların aldığı ünlem. Yani dizidir filmdir şudur budur.
Video uzunluğu ilede bir alakası yok olayın. Tüm videolarım 1 dakikadan az hiçbirini yakamadım. Neden? Çünkü kanal bir kere aldı ünlemi ve karantinaya girdi.

Şunları anlayalım artık...

Arkadaşlar günlerdir takip ediyorum kim ne dediyse yaptım ama neyin ne olduğu belli değil .
tespitlerimi paylaşayım sizlerle uzun videolar da ne yaparsanız yapın ! bu bir.
Kanal mimlenme olayı yok bundan eminim defalarca ! çıkan kanalda yeni kanalda aynı,
yeni kanal açtım orijinal telefon numaraları yani netten falan değil çerez temizleme vs. her şey yaptım adsense bile bağlamadım kısa uzun video fark etmiyo anında !.

sadece şunu gördüm oda 10 dk civarı videolarda denedim vps falan olmadığı için uzunlarda deneyemedim çok zaman alıyor. videoyu indirip yükledim !,sağını solunu kırp sesle oyna ! vs.
Sadece eski kanal yeni kanal fark etmiyor videoyu ikiye bölüp atıyorum ayrı ayrı para kazanımları açılıyor tekrar yt de birleştiriyorum yine !, ama bazılarında birleştirince ünleme düşmüyor açıyor para kazanımı .Açıkcası beklemekten başka çare yok gibi :)

sürekli ünlem veren kanalı silmeli mi ne yapmalı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri