Ünlem artık geçilmiyor mozaik falan işe yaramıyor

• Kullanıcı Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
aynen ya bugün 300 tane video salladım 240 tanesi ünlem var mı böyle bir şey yaa

Simdi bisi sorucam yanlis anlamayin ben yt ile fazla ilgilenmedim arkadasim genelde ilgileniyor bemde yeni yeni sardim gozlemledigim su unlem diyirsunuz eski veya yeni kanal fark etmiyor geliyor gordugum lakin sole geliyor o video varsa yt de geliyor yt ye attikdan sonra video da yaptiniz degisiklik belli bir sure sonra ise yaramiyor lakin video ya cerceve ekleyince yada oynamalar yapinca ne unlem ne eslesen nede dunya geneli geliyor sahsen test ediyorum bir suredir kesinlikle sorun yasamiyorum bence calisma seklinizi degistirin derim. Birde acikcasi insanlar calisma seklini solemek istemiyor oda normal ben olsam bende solemem cunki uyelik herkeze acik uye olmayan konuyu goruyor hal bole olunca bir anlami olmuyor bizlere telif atip kafayi yedirten adamlar burayi takip edip is yapiyor uyelik alimi acilinca pat daliyor banlanmis gereksiz insanlar pat foruma daliyor gene hal bole olunca fazla paylasimda olmuyor onemli bilgileride insanlar samimi olduklariyla paylasiyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
cok merak ediyorum, acaba bu google ciler, her ulkeyi ayni hassasiyetle takip ediyorlarmi. hiiiic zannetmiyorum ya neyse.

arkadaslar bu sekilde takip edildigimiz surece, kazanabilmek ya cok daha zorlasicak yada bizde tamamen biticek.

benim onerim şudur. ozellikle forum yoneticilerine sesleniyorum, siz öncü olmalisiniz yada bu forumu tamamen imha etmelisiniz.

her sehirde, o sehrin buyuklugune yada uye sayisina gore guruplar olussun, bunlar kendi aralarinda dahi net uzerinden fazla gorusmesinler. her gurubun lideri, merkezden aldigi bilgileri ekibiyle paylassin.

tek yol budur. izmirdeki ilk gurubun ilk uyesi benim, benim gurubuma katilan ve ytparada kaydi bulunan ve ytpara yonetimince onaylanacak kisiyi lider olarak kabul ediyorum.

inanin bu sekilde kamufle olunmassa bu ise bitmis gozuyle bakabilirsiniz.

Arkadaşlar kaos çıkarmaya çalışmayın kimse forumu takip etmiyor olabilir mi böyle saçmalık googlenin hizmet verdiği yüzlerce ülke var.
Ne yapacak google çalışanlarına "ne kadar youtube forumu varsa takip edin nefes aldırmayın hadi bakayım" mı diyecek az mantıklı olun sanki mahalle bakkalından bahsediyorsunuz. Binlerce yüzbünlerce böyle forum var dünyada hangi birini takip ettirecek google değil CIA olsa takip edemez bu kadar forumu.

Ama şu var bot sahipleri bilinen yöntemleri kendi kazançları uğruna botlarına entegre ettikleri sürece ve bu yöntemler aynı anda birsürü insan tarafından kullanıldığı sürece tabiki google da bunu farkedecek ve açığı kapatacak.
Googlenin forumu takip etmesine gerek yok ki ne kadar açık varsa gtürüp adamların gözüne gözüne sokuyorsunuz "bakın biz bu açığı bulduk yüzlerce insan da bunu hunharca yüzlerce binlerce video üzerinde kullanıyor".

Son düzenleme:
Taktik Maktik Felan Paylaşmıyoz Artık Forumda Arkadaşlar Adamlar Bizi İzliyor Dedik Videolarını Gizlediler Resmen İtiraf Ettiler Bizi İzlediklerini Herkes Dikkatli Olsun Taktik Yok Bitti...

Herkes İşine Baksın..
Taktik yoksa paylaşım yoksa geyikmi yapacağız bu forumda?

Arkadaşlar kaos çıkarmaya çalışmayın kimse forumu takip etmiyor olabilir mi böyle saçmalık googlenin hizmet verdiği yüzlerce ülke var.
Ne yapacak google çalışanlarına "ne kadar youtube forumu varsa takip edin nefes aldırmayın hadi bakayım" mı diyecek az mantıklı olun sanki mahalle bakkalından bahsediyorsunuz. Binlerce yüzbünlerce böyle forum var dünyada hangi birini takip ettirecek google değil CIA olsa takip edemez bu kadar forumu.

Ama şu var bot sahipleri bilinen yöntemleri kendi kazançları uğruna botlarına entegre ettikleri sürece ve bu yöntemler aynı anda birsürü insan tarafından kullanıldığı sürece tabiki google da bunu farkedecek ve açığı kapatacak.
Googlenin forumu takip etmesine gerek yok ki ne kadar açık varsa gtürüp adamların gözüne gözüne sokuyorsunuz "bakın biz bu açığı bulduk yüzlerce insan da bunu hunharca yüzlerce binlerce video üzerinde kullanıyor".

kesinlikle katılıyorum hocam .tamamen hurafe olduğunu düşünüyorum.

Bugün artık tamamen önlem almış durumdalar ünlemi geçmek artık imkansız...

yeni kanal taktiği tarih oldu bugün.

Unlem siz video sadece 2 dakikanin altindaki videolar yukleniyor. hic unlem vermiyor ama 2 dakikalik videoda hic bisi kazandirmaz.

100 binlerce yt forumumu varmış :D

en fazla her ülkede 2 tane vardır amma abarttın hocam..

adamlarda haklı facebook'ta oturum açmayı bilen bu işe başladı :)
biraz azalsınlar bari diyolar ;)

100 binlerce yt forumumu varmış :D

en fazla her ülkede 2 tane vardır amma abarttın hocam..

Paşam bin forum olsun dünya çapında.

1 açık olsun ortada mozaik açığı mesela.
Bot işini sadece Türkler mi yapıyor ? Hayır.
Biz sadece Türkiyeden yola çıkalım.
Bu forumda en az 100 kişi bot kullanıyormudur ?
Bu 100 kişi günde en az 500-600 video yüklüyormudur ?
Sadece Türkiyeden 1 günde 500x100 defa mozaikleme yapılıyor. EN AZ.
Bunu dünyaya çarparsan zaten youtubenin bu rakam karşısında eşek olmayacağını bug raporu oluşturup önlem alacağını düşünmek lazım.
2-3 aydır botlara entegre edileli sanırsam ?
Youtube çok bile avans vermiş.

Hani burada anlatılmak istenen rakam değil. Ben bot sahiplerine kızıyorum. Kimsenin hayrına "şunu bota entegre edeyim de kullansın yararlansınlar" diye yapmıyor. Daha fazla müşteri çekmek için yapıyor.

http://www.ytpara.com/youtube-sorun...n-farkiyla-15-05-2014-gizli-bilgi-icerir.html

Hayrına yapan adam böyle olur kardeşim benim. Daha fazla birşey söylemiycem.

Son düzenleme:
konuya son mesajımdır polemiğe de girmeyecem.

Kardeşim konuyu takip ediyorum en başından.

Ben sana kısmen katılıyorum.

Kısmen dememin sebebi sen bir mesajında "bugün vidyolarım işleniyorda kalmış" şeklinde bir şey yazmışsın.

Aynı durum bende de mevcuttu. Dün bu saatlerde ünlem geçmek için düzenlediğim 20 dk lık 2 vidyomda bugün öğle saatlerine kadar düzelmedi. Sonra saat 4 gibi baktım hala aynıydı bende sildim.

Sanırım diğer arkadaşların başına böyle bir şey gelmedikleri için seni anlamıyorlar.

Bence de sen onlarla polemiğe girme. Aynı durumla karşılaşınca nasıl olsa yeni konu açacaklardır. Başlarına gelmediği için bilmiyorlar.. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri