ünlem de toplu para kazanmayı kaybetmenize neden olabilir

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Peki kanal askıya alınmışsa, maili komple silmek mantıklı mı yoksa gerek yok mu?Adsense çok kesinti yapar mı?

Peki kanal askıya alınmışsa, maili komple silmek mantıklı mı yoksa gerek yok mu?Adsense çok kesinti yapar mı?

valla ben hepsini siliyorum ama silmediğimde mutlaka olmuştur sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. tabi tedbiri elden bırakmamak gerek

[MENTION=8667]bacanak[/MENTION] sonra dan ünlem geldiği oldu mu hocam
yok olmadı.

Dün aynı şekilde benimde adsensime bağlı kanalların para kazanması gitmiş.2 saattir onlarla uğraşıyorum.

Para kazanmasına sebeb olan kanala baktım eşleşen bile yok bende diyorum neden temiz kanal yüzünden para kazanma gitti.Kafayı yicektim bu konuyu görene kadar :)

Kanalı bağlarken çok ünlem varmıydı hatırlamıyorum ünlemleri silip öyle bağladım muhtemelen bu yüzden.

Dikkat edin arkadaşlar.Telefon kurtarma eklerken 4-5 telden sonra telefon sıkıntısıda yaşatıyor.Para kazanması kapanan arkadaşlara allah sabır versin valla
tel onayı sayfasında altta bi yazı var. ordan maile son giriş tarihi ve mailin açılış ay/yıl bilgisini girince oluyor. 10 tel onayından sonra tel onayıyla açtırmadı bana. şimdi öyle açmaya devam ediyorum.
Hocam dünya engelini geçtiniz ünlem yediniz derken kanalınıza video yüklerken dünya engeli geldi ve bunu aşarak yüklediyseniz kanala dünya engeli işlenmiş oluyor ve üzerinden uzun zaman geçsede saolsun youtube er ya da geç önünüze koyuyor bunu. Ünlem olan videolar kanalın para kazanmasını götüreceğini sanmıyorum. Ki siz videoyu dünya engeli geçmek için render aldıysanız ve kanala attığınızda zaten ünlem yanmaması lazım o işte bir terslik var bence.
öyle bi olay değil. ondan da kasım ayında dilimiz yanmıştı. :D bu olay başka. dünya engelini aşıp direk ünleme takıldık bu sefer. :D

o yollardan da geçtik. o konuda titiz davranıyorum. :)
3 secenekten sifremi bilmiyorumu secip maili giriyorum hesabi kurtarmaya yonlendiriyor en son hatirladigin aifreyi istiyor sonra baska mail istiyor giriyorum sonra kanalin acilis tarihi ve en son giris tarihini istiyor giriyorum sonrada sifre sifirlama geliyor bukadar
aynen ben şu anda açıyorum kanalları. 10-15 tel onayı yapabiliyosunuz sonra 2 gün bekleyin diyor tel onayı için.
ben siliyorum o kanalları. adsense normal kesintiyi yaptı ben de hep.

Dün,günlük +40000 izlenimli kanalima 2 telif geldi pes pese.hemen bütün kanali+maili pasa pasa silmek zorunda kaldim sirf adsenseye birsey olmasin diye.Bakalim adsense % kac kesinti yapacak.

gelen maili dikkatli okursanı kaybedeceksiniz yazmıyordur kaybedebilirsiniz gibi bir ibare olması lazım ben genelde kayle almıyorum pek sıkıntı çıkmıyor

benim kafam rahat çok şükür
kanal başı 1 film atarım, renderlediğim filmleri, ne ünlem sıkıntım var nede telif nede dünya engeli
kanalda bir video olduğundan en kötü buda telif yer yada engel verir, bir telifde yada bir engelde nasılsa kanala bişy olmuyor,

Bu aralar bunun gibi ilkler çoğalmaya başladı hayırlısı diyelim artık geçmiş olsun kardeşim

Bu aralar bunun gibi ilkler çoğalmaya başladı hayırlısı diyelim artık geçmiş olsun kardeşim
teşekkürler, düzelttim kanalları. yavaş yavaş topluyor kanallar kendini, kendine gelmesi 3-4 gün sürüyor.

kasım ayında başıma gelmişti bi de o zamanda 3-4 günde eski sıralamalarına gelmişti kanallar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri