Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeni kanalda 110. Videomu attım şuan 0 ünlem.
Bugün şimdi sıfır 1 kanalın ile denesene yine beraber bakalım
---------- Mesaj saat 08:38:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:37:52 civarında gönderildi. ----------
Yeni sıfır kanal ile şimdi denersen düzelme olduğunu görüceksin
Yaklaşık 300 video attım yeni kanala, deginiz gibi hepsinde AMPÜL yanarsa yeter usta.Neticeyi yükleme bitince haber veririm.
Küçük bir ayrıntı var, ben kanalın parakazanması videolar yüklenince açacagım, sıkıntı çıkarmı arkadaşlar...![]()
sende yarın tekrar yüklemeyi denersen düzelme olmadığını göreceksin![]()
[MENTION=5409]CNZ[/MENTION] yeni kanallarda ünlem yoksa spamcılar için ortada bir sorun kalmıyor daha ne istiyoruz![]()
Ben 3 gündür yeni kanala yüklemeye yapıyorum zaten. Hiç ünleme düşmedi. O kadar da yazdım bunu. Kimse farketmemiş mi hayret
Tekrar söylüyorum arkadaşlar. 2k tekil aboneli kanalımı ünlemden kurtaran arkadaş ödüllendirilecektir.![]()
$ yandıktan sonra mı ünlem oluyor? Yoksa bir süre sonra yeni atılan videolar mı ünleme düşmeye başlıyor?
Hocam kusura bakmayın belki yeri değil ama bir şey sormak istiyorum, her yeni açtığınız kanalı aynı adsenseye mi bağlıyorsunuz? Bu şekilde yapmak bir sıkıntı yaratır mı ? Telefon onayını nasıl yapıyorsunuz?
Hocam peki para kazanmalarini hepsini ayni anda mi aciyosunuz? Birşey fark ediyomu ben mesela 300 video atsam 1-2-3 derken 10. Da ünlem gelse geri kalan videolar cop mu olacak? Ben normalde zaten 150 videodan max 40 tane yakabiliyodum bu olayda cuk diye oturduDaha önce ünlem yemiş olan, veba bulaşmış kanallarda değil de yeni ve 0 videolu kanallarınızda denemeler yapın arkadaşlar olumlu sonuç var bugün farklı kategori de deneyeceğim şimdi
---------- Mesaj saat 08:43:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:42:25 civarında gönderildi. ----------
Onun bunun dediğine ve geceye göre değil de şuanda bir dene öyle konuşalım
Yeni ve sıfır kanalda olsun denemelerin
---------- Mesaj saat 08:46:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:43:46 civarında gönderildi. ----------
120. Videomu yaktım 0 ünlem
Hocam peki para kazanmalarini hepsini ayni anda mi aciyosunuz? Birşey fark ediyomu ben mesela 300 video atsam 1-2-3 derken 10. Da ünlem gelse geri kalan videolar cop mu olacak? Ben normalde zaten 150 videodan max 40 tane yakabiliyodum bu olayda cuk diye oturdu
Tost makinası
[MENTION=5944]Sabırlı[/MENTION] kaç gündürü bırakıp şimdi sıfır yeni kanala 100 video atıp dener misin? Öyle konuşalım.
Kategori kaynaklı mı diye de emin olacağım birazdan başka kategoride deneyip
---------- Mesaj saat 08:55:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:54:37 civarında gönderildi. ----------
Konu dışı![]()
Hocam kusura bakmayın belki yeri değil ama bir şey sormak istiyorum, her yeni açtığınız kanalı aynı adsenseye mi bağlıyorsunuz? Bu şekilde yapmak bir sıkıntı yaratır mı ? Telefon onayını nasıl yapıyorsunuz?
Kaç gündür hep yeni kanal açıp yükleme yapıyorum, fakat hiç sıfır ünlemle karşılaşmadım.Yarısı saglam kaldımı evde çocuklarla halay çekiyoruz usta...
Neyi yanlış yapıyoruz, ya da neden bizde yeni kanala video atınca hepsi sorunsuz yüklenmiyor?
131 video 0 ünlem beyler
Şimdi sıfır ve yeni başka bir kanal ile TV şovu atacağım bakalım ünlem yeme potansiyeli yüksek bir deneme yapıyorum
Eski kanallar önemli hocam bizim için. Onlarda deneme yaptınız hiç ?
Eski ve aboneli kanallara video izletmek istiyorsunuz anladım, spamcılar için sorun görünmüyor şuanda ama daha önce ünlem yemiş veba bulaşmış kanallarda yeni videolar ünlem yiyor halen sanırım
Eski kanallarınıza video yükleyip bugün denermisiniz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.