Ünlem düzelicek dedim dedim

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
[MENTION=5409]CNZ[/MENTION] yeni kanallarda ünlem yoksa spamcılar için ortada bir sorun kalmıyor daha ne istiyoruz :)

Yeni kanalda 110. Videomu attım şuan 0 ünlem.

Bugün şimdi sıfır 1 kanalın ile denesene yine beraber bakalım

---------- Mesaj saat 08:38:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:37:52 civarında gönderildi. ----------

Yeni sıfır kanal ile şimdi denersen düzelme olduğunu görüceksin

sende yarın tekrar yüklemeyi denersen düzelme olmadığını göreceksin :)

Yaklaşık 300 video attım yeni kanala, deginiz gibi hepsinde AMPÜL yanarsa yeter usta.Neticeyi yükleme bitince haber veririm.
Küçük bir ayrıntı var, ben kanalın parakazanması videolar yüklenince açacagım, sıkıntı çıkarmı arkadaşlar...:confused:

Para kazanması açıkken yükledim ben 120 video 0 ünlem şuan.

Para kazanmayı sonra açman sıkıntı olmaz heralde bekleyip görelim.

---------- Mesaj saat 08:51:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:50:17 civarında gönderildi. ----------

sende yarın tekrar yüklemeyi denersen düzelme olmadığını göreceksin :)

Spamcıların yarını yoktur 3 saat yeter videoları atıp açmak için :) Bakalım bir sonuca varacağız gibi.

Ben 3 gündür yeni kanala yüklemeye yapıyorum zaten. Hiç ünleme düşmedi. O kadar da yazdım bunu. Kimse farketmemiş mi hayret :)

Tekrar söylüyorum arkadaşlar. 2k tekil aboneli kanalımı ünlemden kurtaran arkadaş ödüllendirilecektir. :)

Kaç gündür hep yeni kanal açıp yükleme yapıyorum, fakat hiç sıfır ünlemle karşılaşmadım.Yarısı saglam kaldımı evde çocuklarla halay çekiyoruz usta...
Neyi yanlış yapıyoruz, ya da neden bizde yeni kanala video atınca hepsi sorunsuz yüklenmiyor?

$ yandıktan sonra mı ünlem oluyor? Yoksa bir süre sonra yeni atılan videolar mı ünleme düşmeye başlıyor?

Hocam kusura bakmayın belki yeri değil ama bir şey sormak istiyorum, her yeni açtığınız kanalı aynı adsenseye mi bağlıyorsunuz? Bu şekilde yapmak bir sıkıntı yaratır mı ? Telefon onayını nasıl yapıyorsunuz?

[MENTION=5944]Sabırlı[/MENTION] kaç gündürü bırakıp şimdi sıfır yeni kanala 100 video atıp dener misin? Öyle konuşalım.

Kategori kaynaklı mı diye de emin olacağım birazdan başka kategoride deneyip

---------- Mesaj saat 08:55:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:54:37 civarında gönderildi. ----------

Hocam kusura bakmayın belki yeri değil ama bir şey sormak istiyorum, her yeni açtığınız kanalı aynı adsenseye mi bağlıyorsunuz? Bu şekilde yapmak bir sıkıntı yaratır mı ? Telefon onayını nasıl yapıyorsunuz?

Konu dışı :)

Daha önce ünlem yemiş olan, veba bulaşmış kanallarda değil de yeni ve 0 videolu kanallarınızda denemeler yapın arkadaşlar olumlu sonuç var bugün farklı kategori de deneyeceğim şimdi

---------- Mesaj saat 08:43:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:42:25 civarında gönderildi. ----------

Onun bunun dediğine ve geceye göre değil de şuanda bir dene öyle konuşalım ;)

Yeni ve sıfır kanalda olsun denemelerin

---------- Mesaj saat 08:46:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:43:46 civarında gönderildi. ----------

120. Videomu yaktım 0 ünlem
Hocam peki para kazanmalarini hepsini ayni anda mi aciyosunuz? Birşey fark ediyomu ben mesela 300 video atsam 1-2-3 derken 10. Da ünlem gelse geri kalan videolar cop mu olacak? Ben normalde zaten 150 videodan max 40 tane yakabiliyodum bu olayda cuk diye oturdu :D

Tost makinası

Hocam peki para kazanmalarini hepsini ayni anda mi aciyosunuz? Birşey fark ediyomu ben mesela 300 video atsam 1-2-3 derken 10. Da ünlem gelse geri kalan videolar cop mu olacak? Ben normalde zaten 150 videodan max 40 tane yakabiliyodum bu olayda cuk diye oturdu :D

Tost makinası

Dediğin gibi denedim 5 er 5 er yaktım yandı. Sonra 30 birden denedim yine yandı, çoklu para kazanma açma da sıkıntı olmuyor gibi.

İşte 1 ünlem yesem veba bulaşıyor mu kanala diye bakcam da 125 video attım 0 ünlem :) denemelere devam.

[MENTION=5944]Sabırlı[/MENTION] kaç gündürü bırakıp şimdi sıfır yeni kanala 100 video atıp dener misin? Öyle konuşalım.

Kategori kaynaklı mı diye de emin olacağım birazdan başka kategoride deneyip

---------- Mesaj saat 08:55:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:54:37 civarında gönderildi. ----------

Konu dışı :)

Dostum şuan 300 video atılıyor yeni kanala, sanırım yanlış anlamışsın yazdıgım mesaj başkasınaydı, yüklemeler bitince neticeyi yazacagım...:cool:

3 -4 gün öncesine kadar
her türlü ünleme düşüyordu
şimdi kısıtlı
buda şu anlama geliyr
sorunun tamemen çözülmesine az kaldı :)

Ben tek gmail kullanıyorum. Yeni açılan alt kanallarda ünlem sorunu olmuyor. Aynı adsense devam.

Kaç gündür hep yeni kanal açıp yükleme yapıyorum, fakat hiç sıfır ünlemle karşılaşmadım.Yarısı saglam kaldımı evde çocuklarla halay çekiyoruz usta...
Neyi yanlış yapıyoruz, ya da neden bizde yeni kanala video atınca hepsi sorunsuz yüklenmiyor?

Para kazanma otomatik olarak kapalı yüklüyorum. 1 yükleme bitince 1 videoyu para kazanmaya açıyorum. Toplu olarak açmıyorum. Ayrıca film dizi işi değil benimki. O yüzden sıkıntı çıkıyor olabilir bilemem.

alex süper haber.deneyi yaptım kanallardan biri ne atsan ünlem yanıyoduşimdi 1 video attım hemen dolar yandı

Sizden ricam deneme yapmadan gaza gelmeyelim :)

Ben deniyorum şuan yeni ve sıfır kanallarda siz de deneyin lütfen

131 video 0 ünlem beyler

Şimdi sıfır ve yeni başka bir kanal ile TV şovu atacağım bakalım ünlem yeme potansiyeli yüksek bir deneme yapıyorum

131 video 0 ünlem beyler

Şimdi sıfır ve yeni başka bir kanal ile TV şovu atacağım bakalım ünlem yeme potansiyeli yüksek bir deneme yapıyorum

Eski kanallar önemli hocam bizim için. Onlarda deneme yaptınız hiç ?

Eski kanallar önemli hocam bizim için. Onlarda deneme yaptınız hiç ?

Eski ve aboneli kanallara video izletmek istiyorsunuz anladım, spamcılar için sorun görünmüyor şuanda ama daha önce ünlem yemiş veba bulaşmış kanallarda yeni videolar ünlem yiyor halen sanırım

Eski kanallarınıza video yükleyip bugün denermisiniz?

Eski ve aboneli kanallara video izletmek istiyorsunuz anladım, spamcılar için sorun görünmüyor şuanda ama daha önce ünlem yemiş veba bulaşmış kanallarda yeni videolar ünlem yiyor halen sanırım

Eski kanallarınıza video yükleyip bugün denermisiniz?

Sonuç: eski kanalda hala ünlem devam ediyor hocam. Yeni kanallarda şu an o problem görülmüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri