Ünlem düzelicek dedim dedim

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Yeni kanalda 110. Videomu attım şuan 0 ünlem.

Bugün şimdi sıfır 1 kanalın ile denesene yine beraber bakalım

Yeni sıfır kanal ile şimdi denersen düzelme olduğunu görüceksin

yeni kanallarda zaten aktif oluyor ondan yana sorun yoktu ki ne zamandır. geriden geliyorsun hacım sen biraz.

sonradan ! e düşüyor ama haberin olsun

Yeni kanalda aktif oluyor ama 3 güne !
Hocam inşallah çözülür

mobil mesaj

Lütfen Konu Hakkında Yorum Yapın Bazı Arkadaşlar Saçmalamayı Çok Seviyor !

Caner Sizlere Deneyimini Paylaşıyor Sizde Buna Saygı Duyarak Ya Teşekkür Edin Yada Mesaj Yazmayın .

Yeni kanalda ünlem sorunu yok özelliklede kısa videolarda, ama bazı kanalların yüklediği videoalr kayda alınmış (eski videolar) bunları almak istesenizde ünleme düşüyor kanal yenide olsa.. Benim gibi madem yeni kanalda sorun yok deyip günlük 100-200 video yükler kısa süre sonra adenseye bağlarsanız spam dan kanalını kapatılıyor ve tabi ki aynı telefonla onaylanan ve alt kanal olarak kullanılan aynı ip yükleme yapılanlar dahil hepsi kapatılır. Tecrübeyle sabittir. Göze batmadan günlük 30-40 tane yükleyin,isterseniz yeni 10 kanal oluşturun ama bi kanala aniden yüklenmeyin aralıklı aralıklı yükleyin yeni kanalınıza ve bot kullananlar bot yükleme yaparken kanalda dolaşmayın, malum bot yurt dışı ip siz giriyorsunuz tr ip. Çok dikkatli olmak gerekiyor artık.. Ünlem sorunu için ben dahil bir çok arkadaş uğraşıyor. Yaptığım deneme 100 ü bulmuştur. Sonuç mu %100 sonuç yok! Yeni kanal ve çok kanal,az video,göze batmadan devam..

serken bey ünlemden nasıl geçileceğini anlatmış ama uzun filmler için oldukça zor olacak herhalde..

bende en sonbi kaç gün önce yükleme yapmıştım full ünlem şimdi denemelere başlıyorum bende.1 kanal kısa 1 kanalda uzun olarak 2 kanal da denicem sonuçları paylaşırım buradan sizlerle.

deneme sonucum:

bir kanal da full uzun yükleme yaptım 180 tane yabancı haber kategorisinde 15 tane eşleşen çıktı 20 tane ünlem çıktı toplamda 145 video kaldı artık kanal tertemiz.bakalım sonradan çıkıcak mı?

alex 700 video bastım şimdi para kazanmasını açıcam
bakalım kaçtane kalıcak, 700 uzun video

Alex kardeşim

bugün 2 kanal açtım 700 700 bastım
ilk kanal 700den 200 kaldı
ikinci kanalda 700den 226 kaldı

sanırım sen kısa videolarda denedin
kısa videolarda ünlem sorunu olsa ne olacak olmasa ne olacak
kısa videolar beş para etmiyor
ben uzun videolarda 1k izlenime 9 10TL alıyorum, kısa videolar beş para etmiyor

732 video yukledim yeni kanala,(2-5dk lik video lar). Birtek bile $ yanmadi.
Nasil bir is bu anlamadim.

---------------------

Ve ayni 732 video yu hic deyistirmeden baska bir yeni kanala kopyaliyorum. Bakalim sonuc ne olucak?

%100 net sonuç yok... x =y olmuyor... bir kanal diğer kanalı tutmuyor.. bir yaptığın diğer yağtığın kanalı uygulamıyor... dengesiz mantıksız bir durum var...
ama yenı açılan kanalım ve sıfır açtığım adsensede solar yanıyor... diğer eski tipleme kanallarda bişe yanmıyor... unlem çıkıyor... yenı açıp yola devam ...
örnek hatırlatma: unutmamak gereklıki geçmiştete videolarda çıkan reklamlara tıklama yapılınca hesabımıza yansımıyordu, bakarsınız bu işte böyle hatadan ibarettir... biz kazanamaz isek youtubede kazanamaz... bu mantıkl abakınca bu işin gevşemesi olması gerekli...

---------- Mesaj saat 21:11:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:08:35 civarında gönderildi. ----------

732 video yukledim yeni kanala,(2-5dk lik video lar). Birtek bile $ yanmadi.
Nasil bir is bu anlamadim.

---------------------

Ve ayni 732 video yu hic deyistirmeden baska bir yeni kanala kopyaliyorum. Bakalim sonuc ne olucak?

başka ulkelerden aç... avrupa abd yada değişik ulkelerden... telefon doğrulama sanal telefon ise başka ulkelerden dene..

Telefon dogrulamasi, normal kullandigimiz cep telefonu.

Acaba enaz ! gelen katagori hangisi sizde?

ünlem hallediliyorda sıkıntı spammerı yavaşlattı :D

soru işareti geliyomu yoksa hepsi yanıyomu direk. soru işareti gelmesi lazım yadeyse düzelmez.

Telefon dogrulamasi, normal kullandigimiz cep telefonu.

Acaba enaz ! gelen katagori hangisi sizde?

bu işib kategorisi ile pek alakası yok. atıyorum muzik dedin mi zor ama karşıtı eğlence dersin daha çok dolar yanar ihtimal yuksek... mantık muzikde direket şarkı türkü var telif serttir.. ama eğlencede arakdan bir ses gelebilir müzik sesi yada gitarla biri şarkı soyleyebilir biraz gevşek oluyor telif ve dolar yanmada...

eskiden boyledi ama bu unlem bambaşka bişe...

---------- Mesaj saat 21:33:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:19:48 civarında gönderildi. ----------

ünlem hallediliyorda sıkıntı spammerı yavaşlattı :D
:D yaa deget ...eski kanallarda ne yaparsan yap bişe olmuyor tescil yiyen abonelerde.. yenı açılanlarda bi seilde hallediliyor.. maksat eski sistemi randımanı çözmek...

Arkadaşlar "kısa videolar hemen $ oluyor, 3-5 dk ve daha uzun olanlar ünleme gidiyor" lafları tamamen HURAFEdir. Bunu net bir şekilde söylüyorum. Şimdi ben 4-5 gündür daha önceden açtığım ve yeni video yüklediğim kanallar üzerinde çalışma yapıyorum ve diyebilirim ki, başka kanallara atılan ve ünleme düşen videolar bu dediğim kanallarda %99 $ oluyor. Ancak bu kanala ertesi gün ya da daha sonra yükleme yaptığınızda büyük olasılıkla yine ünleme düşüyor.

Yani benim tezim, eğer yeni video atmaya başladığınız bir kanalda videolar $ oluyorsa o kanala atabildiğiniz kadar video atın. Çok büyük olasılıkla videolar $ olacaktır. Ayrıca ertesi gün benim gibi aktif edememe durumunuz var. Bu süre zarfında 3.kez sıfır kanala videolar atıyorum. Hepsi anında aktif ( tabi para kazanmayı sonradan açıyorum). Hem de title ya da pasif-aktif olayına gerek kalmıyor. 20 saniyelik video da var 10+ dk lık video da var.

Edit : Bu da kanıt isteyenler için.

aynen arkadaşlar son 2-3 gün içerisinde açılmış ama adsense ilişkisi olmayan kanallarda %95 oranında dolar oluyor. ( kategori : Otomobil ) bu durum gerçekten çok saçma google resmen spam yapın demiş oluyor , hergün 20-30 kanala 50 50 atıp dolar yapıyodum şimdi 10 - 20 kanal açıp 200 200 atıp farklı adsenselere dağıtarak ilerlicem ama bu ünlem olayının düzeleceğine inananlardanım çünki mantık denen birşey yok ortada , o yüzden 5 gün daha beklicem ve çalışma sistemimi günlük kanal açıp ilerleyecek şekilde düzenlicem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri