Videoyapta kendi çerçevelerinizi kullandığınızda ünlemi boşver dünya engeline bile takılmazsınız.. Hatta geçemediğiniz bir engel varsa @Web_Scripti sizin için ayarlamaları yapar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@AborJin , @turanakca , @doganuzun bende bot arayışı içerisindeyim. yutubum ve uploadextra icin konuşacak olursak, @era ile de konuştuk. yutubum botu şifreyle fransa lokasyondan kanala giriyor bot güzel gibi duruyor (kullanmadım henüz) , ama şu sorun var, kanala fransadan girilecek, sonra ads bağlamak için illaki tr lokasyondan gireceğiz. sorun olmaz mı şu karışık dönemde? aklıma takılan tek nokta bu.. sizler ne diyosunuz bu konuda?
@ilyas hocam seni etiketlemeyi unuttum. Sen ne diyosun bu duruma
Beyler yutubum'da günde 200 ünlem mi geçebiliyoruz sadece ?
Arkadaşlar ekleme yapayım;
Normalde vds kulllanıp kanalları kapanmayan herkese yutubumda kefilim.
Kanallarında hiçbir şekilde spamdan kapanma olmaz.
Piyasadaki en hızlı bottur.
En stabil çalışan bottur.
En küçük bir sıkıntınızda era ile 1e1 iletişime geçip halledebilirsiniz. Kendisi sürekli aktif.
Eğer botta gözle görülen bir eksik varsa( ki şuan öyle bir eksik yok gibi) kendisine iletin hemen çalışmalara başlayıp ekler veya düzeltir.
Bilmiyorum bir botta daha ne olmalı bende merak ettim şimdi.![]()
+++hiç sıkıntı yaşamadım dediğin olay ile ilgili hee bu yaşamayacağım anlamına mı gelir hayır gelmez ama gerçekten çok çok iyi durumda şu anda özellikleri bakımından özellikle HIZ anlamında kesinlikle mükemmel..
illa bir bot alacam dersen yutubum < tavsiye.
+++Tabiki era üstadın botu
YUTUBUM
%99 ünlem geçme oranı var daha iyisi varsa bilmiyorum tabi.
Yutubum CAN dir , gerisi heyecan ....
Uzun sueedir kullaniyorum , eskisini bu ay uzattim , bir tane daha aldim , 35 kanal bagli , eklemeye devam ...
Sagolasin [MENTION=11620]era[/MENTION] üstad ...
Yutubumun en kötü yanı Render özelliginin 200 mb ile sınırlı olması. ve günlük 200 render yapması. bu cok berbat bir sayı bence. 50 tl bot özellikleri sınırsız olsa tercih edilebilirdi. ben şimdi 1-2 saatlik videoyu nasıl render yapıcam burda ? hiç kullanıslı degil.
Hocam diğer botlarda yabancı lokasyondan yüklüyor diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.Yutubum botu keşke adsense kullanıcıları için de düşünülseydi. Beni lokasyon çelişkisi korkutuyor, yoksa o botu kullanmamak için zor tutuyorum kendimi. Keşke api'yle yükleme tarzında farklı bi versiyon çıkarsa. Düşünmeden girerim. @era
Hocam eranın kurdugu vds'yi başka birinden çıplak olarak alsanız 35-40 lira fiyat biçerler zaten.
50 tl o yüzden çok normal bir fiyat. Kendisi çok az bir kâr payı koyarak yapıyor bunu.
Ayrıca render sınırı olmasa bot şuanki gibi stabil olamaz. Kasar. O yüzden o sınır mecbur.
Bu arada kullanışlı olmadığı fikrine nasıl kapıldınız anlamadım. Piyasadaki tüm botları kullandım. En sade en kullanışlı bot yutubumdur.
---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:07 ----------
Hocam diğer botlarda yabancı lokasyondan yüklüyor diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.![]()
Ben botu engel geçmek için kullanmıyorum hocam ama sesi %116 hızlandırarak geçersen büyük ihtimalEngelleri geçiyor mu sesi dünya engelini vb ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.