Ünlem geçebiliyorum ama yükleyecek video bulamıyorum

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GaaktuG

Yasaklanmış
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ünlem geçebiliyorum ama yükleyecek video bulamıyorum bana örnek gösterebileceğiniz film dizi felan var mı surdan yola cık ilham olsun diyebileceğiniz birşey

güldür güldür show

dene kardeşim

Vay arkadaş yaw. Adam ünlem geçiyor video bulamıyor iyimi ? Bidi dizi diyor nası yicen ünlemi o kadar uzun video da ? Render mi.

Bende de aynı sıkıntı var çizgi film sektörü kurudu (: yeni bişiler arıyorum da sağlam bir kategori bulamadım.

tam olarak render sayılmaz kısmen diyebiliriz ben daha önce hep 5dk daz az videolarla calıştım önceden ünem cok etkilemiyordu cok kısa video az kazandırıyor ama cok kanalım vardı bir kac önce bütün kanallarım gitti o zamandan beri uzun video calısmaya calıstım uzun videoda doları yakarsan çok iyi kazandırıyor onu fark ettim artık bosa kısa video calısmak istemiyorum uzun olsun az olsun öz olsun

[MENTION=8845]CemaLi[/MENTION] aynen hocam çizgifilmde cok fazla oyunlar dönüyor ben tek tük izlenim alırken adam 0 bi kanal acıp 1 günde 100k izleim alabiliyor bende yeni bi kategori arıyorum ayrıca gülgür güldür de cekemeyen cok olur hocam telif atarlar ve tr içerik az kazandırıyor

arkadaşlar herkes çobuk izlenim alma peşinde herkes popüler tutucak videoları ve dilleri çalışıyor rağbet görmeyen videoları çekin illa tutuyor

benim 1 kategorim var 10 video ile 1 gunde 1k abone kasıyorum ve kazancımda iyi ama 12 saat olmadan kanal gidiyor :D o yuzden o kanalı gunde 2 kere açıyorum :)

araştırın bulun popüler videolara bakmayın

Avcılık videolarıda oturduğunda iyi izlenim alıyor öneririm

arkadaşlar herkes çobuk izlenim alma peşinde herkes popüler tutucak videoları ve dilleri çalışıyor rağbet görmeyen videoları çekin illa tutuyor

benim 1 kategorim var 10 video ile 1 gunde 1k abone kasıyorum ve kazancımda iyi ama 12 saat olmadan kanal gidiyor :D o yuzden o kanalı gunde 2 kere açıyorum :)

araştırın bulun popüler videolara bakmayın

Avcılık videolarıda oturduğunda iyi izlenim alıyor öneririm

hocam sizin yaptgınız çok sabır istiyorr sürekli aynı kanallar felan gına getirir benim amacım bi kanal acıyım günlük 1k izlenim alsam cok bile bana ama kanal hemen patlamasın böyle kanallar birike birike kazancta artıyor

hocam sizin yaptgınız çok sabır istiyorr sürekli aynı kanallar felan gına getirir benim amacım bi kanal acıyım günlük 1k izlenim alsam cok bile bana ama kanal hemen patlamasın böyle kanallar birike birike kazancta artıyor

Sen bana ünlem geçmeyi göster, ben sana kategori(ler) vereyim.

Ünlemli bir video adresi yollasınıza bana ö.m ile bir şey deniyeceğim.

ünlemsiz videomu kaldı :D
bir iki defa yüklenmiş videoyu aynen yükle ,az da uzun olursa %100 ünlem..

Hocam sizin aceleniz ne anlamış değilim.Dizilerin renderları neden bu kadar sorun.Açın VDS de günde 10 video atsanız haftada 70 video yapar.Bir dizi için yeter de artar bile.

Sen bana ünlem geçmeyi göster, ben sana kategori(ler) vereyim.

ünleme yakalandığın bi tane videonu atarmısın bana özelden.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri