Ünlem geçme taktiğimi satıyorum

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Gördugunuz gbi admınlık bos beles ref dıyenler var bilıyoruz zaten bunları dıyeceklerını .ama yapmasak modlar gorevını yapmıyo derler yapsak badmıne ne guzel ucretsız dıyolar. O yuzden ben istemıyorum bşka. Bırı olsun ben snuca göre satın alırım tesekkur ederim

aynen hocam bazı arkadaslar adminliği beles reff olarak görüyorlar

hocam kesinlikle bi denetim mekanizması olmalı ben taktiğimin şartlarını yazdım ve kanıtlamak için 1 değil hatta bi kaç adminle görüsebilirim ama hocam takdir edersinizki söyle söyle yapıyorum felanda diyemem ama dediğim gibi mesela bi dizi kanalı bi çizgi film kanalı gibi 2 kategoride ünlemi geçtiğimi kanıtlarım

kurallar gayet nettir. Bu çerçevede satış yapabilirsiniz ancak.

Bahsi geçen olayın anlatılmasının istenmesinin sebebi şudur, atıyorum siz taktiği farklı şekilde uyguluyorsunuzdur, bizi ref gösterip, bildiğiniz gibi ünlem geçiyorsunuzdur, ancak satmış olduğunu olay bildiğinizden çok farklıdır. Yani asıl olayı anlatmazsınız kişilere, olayın bir bölümünü anlatırsınız vs.vs. birçok sebep. Bu sebeplerden ötürü, konu içeriğinin paylaşılması zorunlu tutulmuştur. Bu kadar YTPARA.COM yönetiminin topluca aldığı bir karardır.

edit ..

Son düzenleme:
Şuan hali hazırda forumda paylaşılan bir taktik takır takır $ yakıyor biraz forumu araştıranlar o taktiğin ne olduğunu bulabilirler. Özel mesaj atmayın ünlem geçme konularına bir göz gezdirin oradaki taktikleri uygulayın doğru taktiği bulacaksınız.

Son düzenleme:
1- Ücret ?
2- 1-15 dk video işlem süresi ?
3- 30-60 dk video işlem süresi ?
4- 60+ dk video işlem süresi ?

Milleti para vermekten kurtarırımda bizim insanımız nankör

1- Ücret ?
2- 1-15 dk video işlem süresi ?
3- 30-60 dk video işlem süresi ?
4- 60+ dk video işlem süresi ?

fiat 200tl civarı hocam işlem süresi hemen hemen 30dk ama söyle birsey var toplu olarak yaptıgınızda 1 saate yakın yani 1 video icin 30dk beklemektense 20 video için 1 saat beklemek daha iyi

milleti sinirlendiriyorsunuz yakında forumda satılmadık taktik kalmıcak. ben bile zor tutuyorum kendimi

ÜNlem geçme Yolu:ÖZgün çalışın.Yada videoyu özgünleştirin.hadiyin eyvallah.

spam yapan bi arkadasın tek tek o kadar videoya ugrasması kolay değil hocam

Eski bas geç devri bitti hocam.Kaliteli spam gerekli :) yani kısaca özgünlştirme.artık kim nasıl anlarsa anlasın bu dediğimi.sizin yöntem renderla uğraştırıyormu bilmiyorum ama render işi devreye giriyorsa zaten onun birçok yolu mevcut

Eski bas geç devri bitti hocam.Kaliteli spam gerekli :) yani kısaca özgünlştirme.artık kim nasıl anlarsa anlasın bu dediğimi.sizin yöntem renderla uğraştırıyormu bilmiyorum ama render işi devreye giriyorsa zaten onun birçok yolu mevcut

hocam seytan diyor taktik satma hizmet sat bir tane +60dk video için iste 1tl hem daha cok kazan hemde kategori felanda öğren diye ama benim zamanım yok ki

hocam seytan diyor taktik satma hizmet sat bir tane +60dk video için iste 1tl hem daha cok kazan hemde kategori felanda öğren diye ama benim zamanım yok ki

şeytanla uğraşmayın :D zamanınız yoksa zaman üretmeye çalışın.Hem kazandıkça kazanırsınız hemde içiniz rhat olur :)

[MENTION=7973]GaaktuG[/MENTION], onay almadan satış yapamazsınız. Anlatabiliyor muyum. Herhangi bir S.Mod veya Admin'e Konunuzu onaylatın ?

anladım hocam bi mod arkadaş dün pm atmıstı suan online değil onunla görüşeceğim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri