Unlem gecmek icin yardim please

blackangel

Kayıtlı Üye
Arkadaslar partnerden adsenseye gectigim icin render yaptigim halde unlemi gecemiyorum.farkli nasil yapabilirim aklima bisey gelmedi.unlem gecme sekli cok onemli sakli degilse, paylasirsa arkadaslar sevinirim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar partnerden adsenseye gectigim icin render yaptigim halde unlemi gecemiyorum.farkli nasil yapabilirim aklima bisey gelmedi.unlem gecme sekli cok onemli sakli degilse, paylasirsa arkadaslar sevinirim

renderı normal alma,renk degısımı kırpma vs edıtle videoyu

Basından 3 sonundan 5 sanıye gecerek renklerle oyna hocam veya bır LOGO gibi bişey ekle

Ya arkadaşlar bu render nasıl oluyor?Bot mu kullanmak gerekiyor yoksa vds ile mi?Ya da program ile mi??

Logo yapabilecegim basit biyer varmi acaba

Ne yaptiysam unlem gecmedi.sanki dunya engelini geciriyoruz.bu kadr zormu unlem gecmk

Logoyu eklemek için hangi programı kullanıyorsunuz yada video başı resim mi atıyorsunuz ?

Arkadaş era yı kullananlara sormak istiyorum nasıl geçiyorsunuz ünlemi yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden.

Logo koyarak gecti arkadaslar.tabi mimlenmiste olabilir kanal ona dikkat.

Logo koyarak gecti arkadaslar.tabi mimlenmiste olabilir kanal ona dikkat.

s.a
logoyu videonun bir köşesine mi yoksa genel olarak tamamına transparan şekilde mi koydunuz hocam. Bu ara ünlemlerle başım belada.
İyi bi kanal yapıyorum özeniyorum bezeniyorum üstüne titriyorum ne yaparsam yapayım bi süre sonra ne atsam ünlem.! :mad:

tek sorun ünlemse geçiririz kardeş..keşke tek sorunumuz ünlem olsa :)

s.a
logoyu videonun bir köşesine mi yoksa genel olarak tamamına transparan şekilde mi koydunuz hocam. Bu ara ünlemlerle başım belada.
İyi bi kanal yapıyorum özeniyorum bezeniyorum üstüne titriyorum ne yaparsam yapayım bi süre sonra ne atsam ünlem.! :mad:
Koseye.her yuklediginizde unlem veriyosa.yeni kanala deneyin.bnmde oleydi yeni kanala denedim gecti.sikinti yok.

Ama tam olarak nasıl

tek sorun ünlemse geçiririz kardeş..keşke tek sorunumuz ünlem olsa :)

Şu anda en büyük sorunlardan biri ünlem sebebi de quizin yeni kuralları.Valla nasıl geçilir kolay yolunu derseniz hayır demeyiz :) Teşekkürler...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri