ünlem hakkinda öneri

• Kullanıcı uzman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

uzman

Kayıtlı Üye
arkadaşlar denemedim ama benim kanatimca bu ünlem türkiyede geneli spam oldugu için videolarımız orjınal dahi olsa ünleme takiliyor soyle bişey yapsak pcmızdeki ip yada sunucudan baglanım tabi yabanci ipden baglanacagiz direk acaba unleme ozaman kanallarımız dusecekmı acaba nekadar yabanci içerik çalıssakda bu yotube moderotorleri aptal degil bir sekilde turk ipleri unleme takılıyor ornek verım videoyap sunucusu acaba turk ip lerındenmı baglanıyor yoksa sunucu yabancı serverlerdenmı aldı denemek lazım

bir çoğumuz vds kullanıyor ve yabancı ip olmasına ragmen sorun değişmiyor...
ip le alakalı değil.yüklediğin video kategorisi ve yükleme tarzınla alakalı.

bir çoğumuz vds kullanıyor ve yabancı ip olmasına ragmen sorun değişmiyor...
ip le alakalı değil.yüklediğin video kategorisi ve yükleme tarzınla alakalı.

az önceki bi arkadaşada aynı şeyleri söyledim.sebebi var çözümü yok :)

---------- Mesaj saat 23:35:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:34:47 civarında gönderildi. ----------

aslında çözümü var.en başta özgün olmak.fakat birde başka yollar var.ama işte ne bi türlü asıl sonuca gidemiyoruz

az önceki bi arkadaşada aynı şeyleri söyledim.sebebi var çözümü yok :)

---------- Mesaj saat 23:35:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:34:47 civarında gönderildi. ----------

aslında çözümü var.en başta özgün olmak.fakat birde başka yollar var.ama işte ne bi türlü asıl sonuca gidemiyoruz

bu ünlem konusuna takmış durumdayım. şunu tespit ettim youtube'un tespit ettiği ve mimlediği bazı videolar var. bunları attığınızda direk ünleme düşüyo. ben durumu şöyle tespit ettim. birinci kanala 200 kadar video attım sonrası ünleme düşmeye başladı. bu kanaldaki ünleme düşen videoları temizledim. eşleşen vs sildim. sonra ikinci bi kanal açtım ve burdan devam ettim 150 videodan sonra yine ünleme düştü. bunu da temizledim. üçüncü ve dördüncü kanalda da aynı yolu izledim ve 2.000 kadar temiz video elde ettim. daha sonra bu dört kanaldaki tüm videoları yeni açtığım kanala çektim ne ünleme düştü ne eşleşen verdi. yani işin özü bazı videolar var sürekli ünleme düşüyor. eğer bu videoları kanalınıza yüklerseniz belirli bi sayıdan sonra kanalınızda youtube'n blacklist'ine giriyor ve ne atsanız ünleme düşüyo. ben sorunu böyle çözdüm.
epey kanal hiç etcez anlaşılan bu ünlem yüzünden. saygılar.

;):D;) tek tek herkeze düşüncemizi söyleyeceğiz anlaşılan [MENTION=5960]kehanet55[/MENTION]

bu ünlem konusuna takmış durumdayım. şunu tespit ettim youtube'un tespit ettiği ve mimlediği bazı videolar var. bunları attığınızda direk ünleme düşüyo. ben durumu şöyle tespit ettim. birinci kanala 200 kadar video attım sonrası ünleme düşmeye başladı. bu kanaldaki ünleme düşen videoları temizledim. eşleşen vs sildim. sonra ikinci bi kanal açtım ve burdan devam ettim 150 videodan sonra yine ünleme düştü. bunu da temizledim. üçüncü ve dördüncü kanalda da aynı yolu izledim ve 2.000 kadar temiz video elde ettim. daha sonra bu dört kanaldaki tüm videoları yeni açtığım kanala çektim ne ünleme düştü ne eşleşen verdi. yani işin özü bazı videolar var sürekli ünleme düşüyor. eğer bu videoları kanalınıza yüklerseniz belirli bi sayıdan sonra kanalınızda youtube'n blacklist'ine giriyor ve ne atsanız ünleme düşüyo. ben sorunu böyle çözdüm.

;):D;) tek tek herkeze düşüncemizi söyleyeceğiz anlaşılan [MENTION=5960]kehanet55[/MENTION]
keşke çözüm olsada çözümü söylesek ama yok işte sadece bunları söyleyebiliyoruz

peki yurt dısında olan arkadaslarmız nedıyor bu konuda onlarda aynı sekılde unleme dusuyormu acaba bugun almanyada bir arkadas vardı skp az onla konusdumda bende oyle bırse yok dedi bende burda bır soyleyip dedım ney benımkısı bır fıkırdı

HeReDoToS forumda bu konu hakkında cok sey yazıldı çizıldı ben gormedim her konuyuda okuyacak vaktım yok kardes herkese ayrı cevap vermeye gerek yok saten oyle bır konu açıldıgını gorsem buraya yazma lutfunda bulunmazdım

peki yurt dısında olan arkadaslarmız nedıyor bu konuda onlarda aynı sekılde unleme dusuyormu acaba bugun almanyada bir arkadas vardı skp az onla konusdumda bende oyle bırse yok dedi bende burda bır soyleyip dedım ney benımkısı bır fıkırdı

HeReDoToS forumda bu konu hakkında cok sey yazıldı çizıldı ben gormedim her konuyuda okuyacak vaktım yok kardes herkese ayrı cevap vermeye gerek yok saten oyle bır konu açıldıgını gorsem buraya yazma lutfunda bulunmazdım

arkadaş daha 5 dk öcne açılan bi konudan bahsetti anasayfada dahi mevcut şuan :)

bence yanliş tesbit etmişin orjınal kendi çektıgımız video bile unleme dusuyor bu başka bısey bır sekılde youtube spam calısanları sankı tesbit edip listeye alıyor sonra orjinal cektıgın video dahi yuklesen ünleme dusuyor bence gene ustune basarak soyluyom bu unlem turkiyede agırlıklı yabanci forumlarda birde arasdırım bakım aynı sorun onlardada varmı acaba

bence yanliş tesbit etmişin orjınal kendi çektıgımız video bile unleme dusuyor bu başka bısey bır sekılde youtube spam calısanları sankı tesbit edip listeye alıyor sonra orjinal cektıgın video dahi yuklesen ünleme dusuyor bence gene ustune basarak soyluyom bu unlem turkiyede agırlıklı yabanci forumlarda birde arasdırım bakım aynı sorun onlardada varmı acaba

evet aynen kara listeye alıyor.fakat kanalı alıyorçtemiz kanalda asla özgün video ünleme düşmez

kardeş bence sen post'umu okumamıssın. diyorum ki bazı videolar var bunları kanalına ısrarla yüklersen kanalında blackliste alınıyo ve kendi orjinal videonu bile atsan ünleme düşüyosun. sıfır kanal aç at bakalım orjinal videonu düşüyomu ünleme. neyse boş ver.

yani sifir kanal acdınmı baskasının videosunuda atsan dusmuyor demek ısdedıgım belli bır sure sonra orjınal video atsan bile dusuyor okudum yazını aynı seyı konusuyoz ama anlamıyon sen sen dıyon ben bır sekılde spama dusen videoları temızlıyom yenı kanalıma eklıyom unlemden kurtuluyom bende dıyom yanlıs yapıyon bellı bır sure sonra gene spam dusecen bak buraya yazıyom naprsan yap unlemden kurtulamıyon listeye bir sekilde yotube spam çalısanları alıyor bence artık herkesın ozgun calısma vaktı geldı gıbı yotube bıze bu işi bır sekılde ogretecek aslında kendımızı akıllı zannedıyoruz unlemden kurtulmanın yada unlemı gecmenın yolunu arıyoz ama akıllı degılız cunku hala aynı yolu denıyoz

daha onceden tecrube olarak bısey anlatım eskıden kinight onlıne oynardık ozaman ne dupe yapılırdı dıyeceksınız konuyla ne alakalı sımdı dupeyı bulan arkadaslar bulmaya calısan arkadasları devamlı forumlarda yanlıs yonlendırlerdı kımse bulmasın dıye devamlı yanlıs bılgı verırler sonuca kımse yaklasmasın dıye burdadaaynı seylerı yasıyom gıbı bırı unlem hakkında bir onerı attımı tam tersı degısık seyler yazılmaya baslıyor ben dıyom skp arkadasla konusdum bende oyle bısey yok dıyor unlem gıbı sorun bende o almanyada oldugu için dedım acaba ip le mı alakalı hemen konu okumadan konu acıyon aynı konulara cevap vermekden falan fılan yazmısın ben cok heveslı degılım burda sorun hakkında yazı yazmakla belkı baska seyı yanlıs yapıyoz gormedım dıyom konuyu dıger arkadas ana sayfada suna aynı konu mevzut dıyor baktım gene goremedım bir zahmet benım acdıgım konunun benzerını burayaz yazarsanız bır bakım hocam konuya

yani sifir kanal acdınmı baskasının videosunuda atsan dusmuyor demek ısdedıgım belli bır sure sonra orjınal video atsan bile dusuyor okudum yazını aynı seyı konusuyoz ama anlamıyon sen sen dıyon ben bır sekılde spama dusen videoları temızlıyom yenı kanalıma eklıyom unlemden kurtuluyom bende dıyom yanlıs yapıyon bellı bır sure sonra gene spam dusecen bak buraya yazıyom naprsan yap unlemden kurtulamıyon listeye bir sekilde yotube spam çalısanları alıyor bence artık herkesın ozgun calısma vaktı geldı gıbı yotube bıze bu işi bır sekılde ogretecek aslında kendımızı akıllı zannedıyoruz unlemden kurtulmanın yada unlemı gecmenın yolunu arıyoz ama akıllı degılız cunku hala aynı yolu denıyoz

daha onceden tecrube olarak bısey anlatım eskıden kinight onlıne oynardık ozaman ne dupe yapılırdı dıyeceksınız konuyla ne alakalı sımdı dupeyı bulan arkadaslar bulmaya calısan arkadasları devamlı forumlarda yanlıs yonlendırlerdı kımse bulmasın dıye devamlı yanlıs bılgı verırler sonuca kımse yaklasmasın dıye burdadaaynı seylerı yasıyom gıbı bırı unlem hakkında bir onerı attımı tam tersı degısık seyler yazılmaya baslıyor ben dıyom skp arkadasla konusdum bende oyle bısey yok dıyor unlem gıbı sorun bende o almanyada oldugu için dedım acaba ip le mı alakalı hemen konu okumadan konu acıyon aynı konulara cevap vermekden falan fılan yazmısın ben cok heveslı degılım burda sorun hakkında yazı yazmakla belkı baska seyı yanlıs yapıyoz gormedım dıyom konuyu dıger arkadas ana sayfada suna aynı konu mevzut dıyor baktım gene goremedım bir zahmet benım acdıgım konunun benzerını burayaz yazarsanız bır bakım hocam konuya
başka ülkenin sunucularından indiriyoruz yüklüypruz biz onca programı bizde niye geliyor ? knightta evet dupe vardı.fakat bilmiyorduk nasıl yapıldığını.yapan illaki vardı.onlarda hep gizli birşeyler buluyordu.bu kul yapımı illaki açığı varda ne mesele bunu bulmak :) fakat biz açık buldukça bunlar kapanacak.ama yeni açık oluşacak.bu kısır döngü böyle değişecek.kimisi gülecek kimisi ağlayacak fakat sistem bu şekilde sürecek :)

kardeş açtığın konunun bi kaç post altına attım linki :D bu yazını konu açmak yerine açılan konuya atarsanda yine insanlar düşüncelerini yorumlar şahsi kanaatlerini yazardı. bi ünlem için 500 konu açmaya ne gerek var ki. tek konu altında herkez görüşünü yazsa bölük pörçük olmasa daha iyi değil mi? ayrıca vds kullanıyorum ip ile alakası olsa bende düşmezdim. tamamen blacklist le ilgili. yanlız tek blacklist yok benim sezdiğim. iki türlü var. birincisi video ikincisi kanal. blacklistteki videoları kanalına atarsan kanalın blackliste giriyo ve ne yüklesen ünleme düşüyo.

Şimdiye kadar önerilen hiçbir yöntem başarılı olmadı.

Yav kaç konuya yazdım allah rızası için ünleme düşen hiçmi film dizi linki yok elinizde :D bir iki tane atsanız test yapıyorumda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri