Ünlem için hiç yakınan yok?

• Kullanıcı Karınca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
hayır kesinlikle doğru değil adsense baglı değilken yediğim dünya geneli yüzünden para kazanmam gitti. TECRÜBEYLE SABİTTİR.

zaten okumanız yazmanız varsa para kazanma gidince neden de "silinmiş videolarda dahil olmak üzere" diyor size. millete yanlış bilgi verip kimsenin ekmeğiyle oynamayın.

kardeş 1 den fazla dünya geneli yiyince gidiyor o bir gerçek fakat kaç ünlem yiyince gidiyor bu bilinmiyor. ünlemden para kazanma kapatılması diye bir politikası yok youtube un fakat buna rağmen ünlemden kapatıyorlar para kazanmayı.

bugün bende ünlemde bi artış var attıklarımın %95i ünlem :)

kardeş 1 den fazla dünya geneli yiyince gidiyor o bir gerçek fakat kaç ünlem yiyince gidiyor bu bilinmiyor. ünlemden para kazanma kapatılması diye bir politikası yok youtube un fakat buna rağmen ünlemden kapatıyorlar para kazanmayı.

öylede arkadaş dünya geneli yese bile gitmiyor demiş yanlış bilgi vermiş

Rahatsız mı oldunuz hocam ? Ne tür konular açılmasını isterdiniz ? :)

Mesela ben "Ünlem Sorununun Çözümü" şeklindeki konuları da isterdim.

Evet rahatsız oldum..

Her videosu ünleme düşenin, her kanalı kapananın, her para kazanması gidenin konu açmasından rahatsız oluyorum..

Evet rahatsız oldum..

Her videosu ünleme düşenin, her kanalı kapananın, her para kazanması gidenin konu açmasından rahatsız oluyorum..

Genel sorun bu belki biri bişeyler bulmustur bılıyordur dıye açtık konuyu rahatsız oluyorsanda yazma konuya bak işine başka yerde postunu kas hadi :mad:

varsayılanlardan para kazanmayı devre dışı bırakıp.videoların tamamını attıktan sonra video yöneticisinden 30ar 30 ar şekilde aktif ettiğimde 1 en çok 2 video anca ünleme düştü. deneyip geri dönüş yaparsanız sevinirim.

Çerçevede hikaye :D dunden berı denıyorum test edıyorum videoyap bot ıle 25video çerçve ekledım hepsı unlem aldı toplamda 1800 videodan 7sıden para kazanma yandı :D

hocam aynı kanalda işe yaramaz dünya engeli ünlem az olan kanalda denersen daha verimli olucaktır aynı zamanda kanala video atıp para kazanma açdıkdan sonra tekrar video atarsan o kanalın şansı yok sana bir mail gelicek böyle uzun bir liste 3 gün içinde kanal kapanıcakdır ama hemen adsenseye baglarsan 1 gün içinde kapanır.

Evet rahatsız oldum..

Tartışmaya gerek yok. Lakin bu konuda rahatsız edici her hangi bir şey de yok.
Konuya girmezsiniz olur biter. Mesela ben siyasi konulardan rahatsız olsam da konuya giriyorum, sonra banlanıyorum, (her ne kadar diğerleri banlanmasada) gelip geçiyor. :)
Sizde böyle yapabilirsiniz. ;)

şimdilik görünen tek çare youtube'a daha önce yüklenmemiş videoları upload etmek,o şekilde pek sıkıntı çıkmıyor.

varsayılanlardan para kazanmayı devre dışı bırakıp.videoların tamamını attıktan sonra video yöneticisinden 30ar 30 ar şekilde aktif ettiğimde 1 en çok 2 video anca ünleme düştü. deneyip geri dönüş yaparsanız sevinirim.

aynen videolar atılır para kazan kapalı iken etiket altyazı açıklama 534354 olmalıdır bundan sonra videolar kendi haline 1 gün bırakılmalıdır zaten o 1 gün içerisinde kendini belli edicektir ertesi gün öğlen 11:30 ila 2:30 arası para kazanmayı açın sonucu kendiniz görüceksiniz.

O Değilde Keşke Bot Ünlem Yüzünden Silinen Videoların haklarını Verseydi :D [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] :rolleyes:

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] adam on numara bot yapmış şimdi hesaplıyorum vds+masaüstü bot= 80 lira bende öle yapıyorum 25 bot +60 ek paket alıyorum günlük 2500 video hakkım var e günde 3 kanal açsam yeter ünlem olayında başarılı çerçevede başarılı ben gece yatarken kontrol başarılı adam süper insan aklındakini yazan birisi doğru yanlış söyleyen birisi yeymin olsun kazancım sayesinde büyüdü teşekkürler [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

hayır kesinlikle doğru değil adsense baglı değilken yediğim dünya geneli yüzünden para kazanmam gitti. TECRÜBEYLE SABİTTİR.

zaten okumanız yazmanız varsa para kazanma gidince neden de "silinmiş videolarda dahil olmak üzere" diyor size. millete yanlış bilgi verip kimsenin ekmeğiyle oynamayın.

Sen yanılıyorsun kardeşim, bu durumda sen mi insanların ekmeği ile oynamış oluyorsun :)

Adsense'e bağlı konumda iken yüklediğiniz ve sonradan sildiğiniz videoları kastediyor orda okuman yazman varsa :)

Bir kere para kazanman kapandığında kanalı sebep gösterir, şu videodan dolayı bütün kanalların para kazanmasını kapatıyoruz demez mail de dolayısıyla adsense'e bağlamadan önce yediğim dünya genelinden kapandı demen idaadan öteye gitmez :)

Adsens bağlı değilken 500 tane dünya engelli video yükleyin kanala birşey olmaz, para kazanma amacı taşımayan kanala denetim uygulamaz youtube. Bunlar doğruluğuna inandığım benim tecrübelerim.

@Web_Scripti adam on numara bot yapmış şimdi hesaplıyorum vds+masaüstü bot= 80 lira bende öle yapıyorum 25 bot +60 ek paket alıyorum günlük 2500 video hakkım var e günde 3 kanal açsam yeter ünlem olayında başarılı çerçevede başarılı ben gece yatarken kontrol başarılı adam süper insan aklındakini yazan birisi doğru yanlış söyleyen birisi yeymin olsun kazancım sayesinde büyüdü teşekkürler @Web_Scripti

ytkazanda 25 TL ye sınırsız yükleme yapıyorum hemde toplu yükleme de yapabiliyorum ben ek limit almak diye birşey ilk defa duyuyorum bilmiyorum sen ne kadar kazanıyorsun ama 4 hanelileri gördüm şükürler olsunki

kardeş sen spam mühendisliğinde doktora yapmış adamsın :)

şimdi sana bikaç sorum olacak

1. adsenseye bağlı olmayan kanallarda video atıp 50 ye yakın ünlem yedikden sonra ünlemleri silip adsenseye bağlayınca kanalın para kazanması kapandımı.
2. kanallardaki ünlemleri temizledikden sonra tekrar ünleme düşen videoların oldumu.
3. kaç tane adsense ile çalısıyon ve 1 kanala ortalama kaç video yüklüyon.

1) Ünlem çıktığından beri adsense'e bağlı değilken videoları atar, 100-200-300 kaç ünlem geldiyse ve tüm sorunlu videoları temizler adsense'e tertemi halde bağlarım, hiçbirşey olduğu yok.

Tekrar söylüyorum; Adsense öncesi kanal geçmişi Adsense sonrası geleceğe taşınmaz.

2) $ nin zamanla ünleme düşmesi dönemlik olan bir sorundu sonra çok yaşamadım. Olduysa da nadir. Mail yönlendirme ile hemen haberim olduğu için anında müdehale ediyorum ama ünlem yemek hoş değil adsense bağlıyken. Bağlı değilekn istediğin kadar ye :)

3) 3 adsense çalışıom şuan, ünlem çıktığından beri kategoriye göre değişse de +200 fazla video atarım elenenler olunca dişe dokunur sayıda kalsın diye.

ytkazanda 25 TL ye sınırsız yükleme yapıyorum hemde toplu yükleme de yapabiliyorum ben ek limit almak diye birşey ilk defa duyuyorum bilmiyorum sen ne kadar kazanıyorsun ama 4 hanelileri gördüm şükürler olsunki

ytkazan.com il sıkıntımız yok çok şükür kendiside iyi bir insan ban sadece fikrimi söledim 15 arkadaşım var burdan onu kullanan ben kendi tarafımdan söledim bunu ben ytkazanda da başaramadım millet başarıyor ama ben yapamıyorum nedense arkadaşada açıklamasını yaptım bana tekrar tekrar gün ekledi saolsun ama boşuna dememişler alışmış kudurmuşdan beterdir. aynı zamanda ben 4 haneleri 4 adsense hesaplarımda görürüm 24 saat pc başındayım çünkü başka gelirim yok.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] adam on numara bot yapmış şimdi hesaplıyorum vds+masaüstü bot= 80 lira bende öle yapıyorum 25 bot +60 ek paket alıyorum günlük 2500 video hakkım var e günde 3 kanal açsam yeter ünlem olayında başarılı çerçevede başarılı ben gece yatarken kontrol başarılı adam süper insan aklındakini yazan birisi doğru yanlış söyleyen birisi yeymin olsun kazancım sayesinde büyüdü teşekkürler [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

İbrahim Baliç'ten sonraki tanıdığım en iyi yazılımcı [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] (:

ytkazan.com il sıkıntımız yok çok şükür kendiside iyi bir insan ban sadece fikrimi söledim 15 arkadaşım var burdan onu kullanan ben kendi tarafımdan söledim bunu ben ytkazanda da başaramadım millet başarıyor ama ben yapamıyorum nedense arkadaşada açıklamasını yaptım bana tekrar tekrar gün ekledi saolsun ama boşuna dememişler alışmış kudurmuşdan beterdir. aynı zamanda ben 4 haneleri 4 adsense hesaplarımda görürüm 24 saat pc başındayım çünkü başka gelirim yok.
yeni kanalarda youtubeden değil başka sitelerden çekerek yükedliğimde ünlem oranı %10 %5 te kalıyor. belki bana özeltdir ama güzel olduğunu düşünüyorum. serkannakres orada iki botu kıyaslamışsın fiyat bakımından da o yüzden yazma gereği duydum o kadar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri