Ne kadar yakınsak boş en iyisi partnere geçmek.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen yanılıyorsun kardeşim, bu durumda sen mi insanların ekmeği ile oynamış oluyorsun
Adsense'e bağlı konumda iken yüklediğiniz ve sonradan sildiğiniz videoları kastediyor orda okuman yazman varsa
Bir kere para kazanman kapandığında kanalı sebep gösterir, şu videodan dolayı bütün kanalların para kazanmasını kapatıyoruz demez mail de dolayısıyla adsense'e bağlamadan önce yediğim dünya genelinden kapandı demen idaadan öteye gitmez
Adsens bağlı değilken 500 tane dünya engelli video yükleyin kanala birşey olmaz, para kazanma amacı taşımayan kanala denetim uygulamaz youtube. Bunlar doğruluğuna inandığım benim tecrübelerim.
Ne kadar yakınsak boş en iyisi partnere geçmek.
selam arkadaşlar konuda son yazılanları okudumda birkaç birşey yazmak istedim.adsense'e bağlı değilken ne kadar dünya engelli video atarsan at zarar gelmez varsayımı benim tecrübelerimle sabit olarak doğru değil, adsense'e bağlı olmaayan ama para kazanma ayarı açık olan kanala videoları yüklediğimde, dünya engeli veren videoları anında sildiğim hhalde daha adsense bağlamadan 2-3 dünya engelinden sonra kanalın para kazanmasını kapatıyorlar.adsense'e henüz bağlanmadan bile para kazanma gidiyorsa, bağlanınca anında gider.kanal mimlenmiş oluyor zannımca
Ben Kimsenin Ekmeğiyle oynamam. Sen ne kadar eminsem ben bin kat daha eminim öyle olmadığından. Salak değilim, yeni değilim.. bir kanalı sebep göstermedi direk kendi kanalı kapandı silinmiş dünya genelleri yüzünden. VİDEOLARI ATTIM 7 8 DÜNYA GENELİ GELDİ. SİLDİM. 2 GÜN BEKLETTİM. 2GÜN SONRA ADSENSE BAĞLADIM. 1 GÜN SONRADA O KANAL YÜZÜNDEN PARA KAZANMASI GİTTİ.. Sende gitmedi diye kesin bişey söyleyemezsin. AMA BİLRİSİN BİrŞEY OLUMSUZ OLDUYSA OLUMLU OLAN TEZ ÇÜRÜR!!. YANİ BEN BU YAŞADIĞIMLA SENİN TEZİNİ ÇÜRÜTTÜM ARKADAŞIM. BAŞINA GELMEMİŞ OLMASI GELMEYECEK OLMASI ANL***** GELMEZ. AMA BEN BU DURUMU YAŞADIĞIMA GÖRE BÖYLE BİŞEY VAR. TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM ADSENSE BAGLI DEĞİL İKEN SİLDİM VİDEOLARI..
Bu iddiayıda her türlü kanıtlarım sana başka başına böyle olay gelenler de var. Ne yani şimdi senin başına gelmedi diye nasıl bu kadar kesin bir yargı ile konuşabiliyosun arkadaşım Koskoca youtubenin sistemi sana göremi çalışıyo ??. Sana daha fazla açıklama yapmıycam bildiğin yoldan git. iki gün sonra kanallarımın para kazanması neden kapandı diye konu açma ama.
asıl sıkıntı partner zaten spam yapıyoruz telıf gelse aha atıldık
---------- Mesaj saat 00:25:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:24:09 civarında gönderildi. ----------
Bne bugun yenı gmaıl açtım 300 video yukledım 2 3tane dunya engelı geldeı neyse temızledım unlemı vs para kazanma açayım dedım bı baktım para kazanma kırmızı iptal olmuş yani![]()
selam arkadaşlar konuda son yazılanları okudumda birkaç birşey yazmak istedim.adsense'e bağlı değilken ne kadar dünya engelli video atarsan at zarar gelmez varsayımı benim tecrübelerimle sabit olarak doğru değil, adsense'e bağlı olmaayan ama para kazanma ayarı açık olan kanala videoları yüklediğimde, dünya engeli veren videoları anında sildiğim hhalde daha adsense bağlamadan 2-3 dünya engelinden sonra kanalın para kazanmasını kapatıyorlar.adsense'e henüz bağlanmadan bile para kazanma gidiyorsa, bağlanınca anında gider.kanal mimlenmiş oluyor zannımca
Yazdıklarına katılıyorum. Para kazanmaya açmadan önce dünya engeli yemiş olan kanalım para kazanmaya açtıktan kısa süre sonra para kazanmanın gitmesine neden oldu. Hatta, dünya geneli engeli aldıktan sonra tüm videoları silip farklı videolar attığımda ve adsenseye bağladığımda da para kazanmanın gittiğini gördüm.
Ünlem konusunda bir şey olmayabilir doğrudur. Ama dünya engeli öyle değil.
Sen yanılıyorsun kardeşim, bu durumda sen mi insanların ekmeği ile oynamış oluyorsun
Adsense'e bağlı konumda iken yüklediğiniz ve sonradan sildiğiniz videoları kastediyor orda okuman yazman varsa
Bir kere para kazanman kapandığında kanalı sebep gösterir, şu videodan dolayı bütün kanalların para kazanmasını kapatıyoruz demez mail de dolayısıyla adsense'e bağlamadan önce yediğim dünya genelinden kapandı demen idaadan öteye gitmez
Adsens bağlı değilken 500 tane dünya engelli video yükleyin kanala birşey olmaz, para kazanma amacı taşımayan kanala denetim uygulamaz youtube. Bunlar doğruluğuna inandığım benim tecrübelerim.
asıl sıkıntı partner zaten spam yapıyoruz telıf gelse aha atıldık
---------- Mesaj saat 00:25:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:24:09 civarında gönderildi. ----------
Bne bugun yenı gmaıl açtım 300 video yukledım 2 3tane dunya engelı geldeı neyse temızledım unlemı vs para kazanma açayım dedım bı baktım para kazanma kırmızı iptal olmuş yani![]()
aynen kardeşo saatten sonra o kanal çöp kanal oluyor, deneme amaçlı kullanıyorum artık o kanalı.daha adsense'e bağlanmaz zaten
![]()
Yazdıklarına katılıyorum. Para kazanmaya açmadan önce dünya engeli yemiş olan kanalım para kazanmaya açtıktan kısa süre sonra para kazanmanın gitmesine neden oldu. Hatta, dünya geneli engeli aldıktan sonra tüm videoları silip farklı videolar attığımda ve adsenseye bağladığımda da para kazanmanın gittiğini gördüm.
Ünlem konusunda bir şey olmayabilir doğrudur. Ama dünya engeli öyle değil.
Alex arkadaşım bunlara ne diyecekin bakalım. Arkadaş daha adsenseye bağlamadan para kazanması kapandı diyor. senin tezde çöp oldu hocambukadar emin yazıp yeni başlayanların vebaline girme.
Ben senin vebaline giricem az kaldı
Atmayın video bakın öylece yanlış bilgiler içinde sürünün kendinizi harab edin çok da umrumda![]()
Arkadaşlar merhaba
Ünlem ile alakalı hiç dert yanan yok tek sıkıntı bendemi yani yeni kanalda bıle 500 video yukluyorum 497sı unlembazı kanallar buldum adam 4gun once yuklemıs 490 video hepsi açık yanı unlemın çaresini bulan arkadaşlar var ama soylemıyorlar
sanırım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.