Ünlem İle Para Kazanması Kapanan Kanal ?

• Kullanıcı KOZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

KOZ

Kayıtlı Üye
ünlem gelen kanal yüzünden bütün kanalların para kazanması kapandı.ünlem gelen videoları silip yöntemlerle para kazanmayı açsam kanalı silmesem sorun olurmu?

Sebep Gösterilen kanal o ! gelen kanalsa, O kanalı silmezsen sürekli o kanalı Sebep Gösterip para kazanmaların kapatılır.

Sebep gösterilen kanalı Sil.
! ler zaten $ olmaz diğer kanallarda da ! olan videolarıda sil gitsin, yoksa yine aynı şey olur.

Sebep Gösterilen kanal o ! gelen kanalsa, O kanalı silmezsen sürekli o kanalı Sebep Gösterip para kazanmaların kapatılır.

Sebep gösterilen kanalı Sil.
! ler zaten $ olmaz diğer kanallarda da ! olan videolarıda sil gitsin, yoksa yine aynı şey olur.

Adam kanalı nasıl kurtarırım diye soruyor. Tekrar para kazanmasını aktif edersem sorun çıkar mı diyor.

w1p6k5.jpg

1 saat sonrada para kazanmalar kapandı.
e2O65L.jpg

teşekkürler.bu youtube varya işini biliyor kazandırmaya başlayınca hemen ünlemleri gönderiyor.

bu kanal sepep gösterilmiş diğer kanallara gelen maillerde.bundada sadece ünlem gelmiş.
demekki artık ünlem geliyo sonra para kazanma gidiyo bence sil o kanalı gmailinden falan bir daha başına dert olmasın ünlemli başka kanalın varsa onlardaki videolarıda sil sıfırdan başla

Adam kanalı nasıl kurtarırım diye soruyor. Tekrar para kazanmasını aktif edersem sorun çıkar mı diyor.

bende zaten nasıl kurtarıcağını anlattım.
! gelen video $ olmaz.
Ya silecek yada Sönük olacak, Zaten sönük $ olunca büyük ihtimal Telif yemeye açık video neden tutsunki?

Yazdıklarımdan ne Anladında böyle birşey yazdın onuda ben anlamadım.
Açık açık yazdım zaten yapacaklarını konuyu açan kişiye.

bende zaten nasıl kurtarıcağını anlattım.
! gelen video $ olmaz.
Ya silecek yada Sönük olacak, Zaten sönük $ olunca büyük ihtimal Telif yemeye açık video neden tutsunki?

Yazdıklarımdan ne Anladında böyle birşey yazdın onuda ben anlamadım.
Açık açık yazdım zaten yapacaklarını konuyu açan kişiye.

Kanalı sil dedin sandım hocam kusura bakma.

arkadaşlar benim 2 defa oldu para kazanma gitti. şunu fark ettim benim kanallarım günlük 30 bin izlemeye dayandığında ertesi gün para kazanma kapatılıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri