Ünlem konusunda yaptığım çalışmalar ve sonucu..

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arkadaslar yüksak oranda $ yaktıgım kanalı adsenseye bağladıktan sonra yukleme yaptıgımda 120 videonun 120 sinin de ünleme düştüğünü gördüm.

aynı 120 videoyu adsenseye bağlı olmayan yenı bi kanala attıgımda (işlem devam ediyor) ilk 5 video hemen $ işareti yandı.

burdan anladıgım üzere sanırım bazı ADSENSE ler mimleniyor. ve ne yüklersek yükleyelim ! e düşüyor.

ben bi video yaptım ozgun bunu yukledım dolar yaktı
sonra unlem yakan vıdeonun onune arkasına dolar yakan vıdeoyu bırlestırdım attım yine ünlem yakmıştı ama müsayit zamanda konunu okuyup deniycem abi

Benim kanal kara listede. Yeni kanal açtım 3 gündür ünlem yok. Eski kanala 15 saniyelik video bile ne yaparsam yapayım açılmıyor ve eski kanalım benim için değerli.

Arkadaslar yüksak oranda $ yaktıgım kanalı adsenseye bağladıktan sonra yukleme yaptıgımda 120 videonun 120 sinin de ünleme düştüğünü gördüm.

aynı 120 videoyu adsenseye bağlı olmayan yenı bi kanala attıgımda (işlem devam ediyor) ilk 5 video hemen $ işareti yandı.

burdan anladıgım üzere sanırım bazı ADSENSE ler mimleniyor. ve ne yüklersek yükleyelim ! e düşüyor.

Ben denemelerimi zaten adsenseye bağlı olmayan kanalda yapıyorum... :)

Re: Cevap: Ünlem konusunda yaptığım çalışmalar ve sonucu..

Ben daha 3 gün önce adsense açtım 2 kanal bağladım iki kanala video yüklesem ünleme düşüyor, genel olarak bütün forumda böyle ünlem olayı kardeşim. Bence bunun mimlemeyle alakası yok 3 günlük adsenseyi mimleyecekse:) ne denir youtubeye, genel bir sorun bu bence forumda herkes yaşamıyormu ünlem olayını ben kime sordumda lanet okuyup ne zaman düzelicek diyor. Benim düşüncelerim youtube yeni bir algoritma yazıyor ve deneme aşamasına soktuki bu sorunlar oluyor ancak tamamen :) yaparsa bu sefer başka şeyler olacak youtubeye...

Serkan abi, bir kanal belli bir yüklemeden sonra ünlemler yağmaya başlıyor bu ünlemler geldikten sonra ki yüklemelerin hepsi ünleme düşüyor burada bir terslik var işte.

İşte kanalı kara listeye almamak için birşeyler yapmak gerek misal ben 160 video yükleyene kadar bir sıkıntı vermedi bende 20-20 video yüklemesi yapıp her 20 video yükledikten sonra para kazanmalarını açtım 160 video bu şekilde yandı 160 videodan sonraki yüklemeler ünleme düşmeye başladılar tam olarak ortak bir nokta yok ..

Ben denemelerimi zaten adsenseye bağlı olmayan kanalda yapıyorum... :)

hocam diğer konundan takip ettiğim üzre biliyordum bunu lakin benim bulmaya çabaladğım sey özellikle adsense - ünlem ilişkisi. o yüzden yazdım :)

Şimdi yeni sıfır bir kanala 200 video attım bakalım onlar ne olacak.

Cevap: Re: Cevap: Ünlem konusunda yaptığım çalışmalar ve sonucu..

Benim düşüncelerim youtube yeni bir algoritma yazıyor ve deneme aşamasına soktuki bu sorunlar oluyor ancak tamamen :) yaparsa bu sefer başka şeyler olacak youtubeye...

Aynen benim düşüncemde bu zaten ya genel bir sorun yada bu şekilde yeni bir algoritma üzerinde çalışma yapıyorlar.Bakalım sonucu ne olacak.Kesin birşey yapsalarda bizde o kesin olan şeyin üzerinde kafa yorsak.Neyin ne oldugu belli değil.

Şimdi yeni sıfır bir kanala 200 video attım bakalım onlar ne olacak.

Bende bunu deniyecektim birazdan kardeşim, bizimle paylaşırsan sevinirim. Ünlem olayı olursa veya olmazsa...
Teşekkürler

Arkadaşlar önerdiğim program ile değişiklik yapıpda part part yüklediğim filmin para kazanmasını açmıştım kanalda.Kanal linki ilk mesajda vardı zaten partları gördünüz.

Şimdide o filmi Video düzenleyici bölümünde birleştirdim ve başına ortasına ve sonuna resim ekledim filmin ve işte sonuç...

wb7zJn.jpg

xYZXkD.jpg

Video Linki : My 2 - YouTube

Filmde direk açıldı video kazanması.....Ne başlık değiştirme yaptım ne etiket filan ile oynama...

hocam hep film üzerinden gidiyoruzda bunun 3 daika ile 35 dakika arasında olanlar için napabiliriz acaba bide malum spam çalışıyoruz tek tek böyle video çok uzun zaman almazmı

Arkadaşlar önerdiğim program ile değişiklik yapıpda part part yüklediğim filmin para kazanmasını açmıştım kanalda.Kanal linki ilk mesajda vardı zaten partları gördünüz.

Şimdide o filmi Video düzenleyici bölümünde birleştirdim ve başına ortasına ve sonuna resim ekledim filmin ve işte sonuç...

wb7zJn.jpg

xYZXkD.jpg

Video Linki : My 2 - YouTube

Filmde direk açıldı video kazanması.....Ne başlık değiştirme yaptım ne etiket filan ile oynama...

Serkan ustam Video Düzenleyicisinden birleştirdim derken ?
Programlamı yaptın yoksa direk youtubeden mi?
Manuel eklemeler yaparak belki düzeltebiliriz ama bot çekimiyle yaptığımız videolarda neler yapabiliriz ? 1. dk ile 5 dk arasında bazen günde 200 video çektiğimiz kanallarımızda ...

hocam hep film üzerinden gidiyoruzda bunun 3 daika ile 35 dakika arasında olanlar için napabiliriz acaba bide malum spam çalışıyoruz tek tek böyle video çok uzun zaman almazmı

Kısa videolarada bakacağız arkadaşlar ama genelde film ve dizi üzerine ağırlık vermiş bir kitle olduğu için buna ağırlık verdim ama onada bakarız.Yukardaki mesajlarımda anlattıklarımı bi deneyin yada diğer arkadaşların dediklerini deneyin.Sonuç alamazsabız farklı şeyler deneriz.

Cevap: Re: Cevap: Ünlem konusunda yaptığım çalışmalar ve sonucu..

Serkan ustam Video Düzenleyicisinden birleştirdim derken ?
Programlamı yaptın yoksa direk youtubeden mi?
Manuel eklemeler yaparak belki düzeltebiliriz ama bot çekimiyle yaptığımız videolarda neler yapabiliriz ? 1. dk ile 5 dk arasında bazen günde 200 video çektiğimiz kanallarımızda ...

Video yükle dedim,Sonra Yükleme penceresinin sagındaki Video Düzenleyicisi kısmından yaptım bütün işlemleri.Yani youtube üzerinden yaptım bütün işlemleri.

---------- Mesaj saat 17:31:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:27:48 civarında gönderildi. ----------

2.Film için deme çalışmama başladı.önce part part atıp sonra aynı şekilde birleştireceğim.

ben vds de çalıştırmadım programı ayrı bişey daha mı yüklemek gerek acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri