Ünlem oranı %85'lere çıktı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Herhangi bir işlem yapmadan attım videoları ve yüksek oranda ünlem geldi.

Görüntü iyileştirme-sabitleme-mozaik ile yanabilir.

Normal şekilde az yanmaya başladı. Olanı söyledim, 4 kanalda da çok ünlem geldi.

Artik o devir kapandi sanirim. Editlemeden atilan videolar muhakkak bir süre sonra ya ünlem ya eslesen verecektir. O yüzden en iyisi önceden cerceve, görüntü fln halledip yüklemek, sonrasinda eslesen veya engel gelirse artik sansimiza :)

Herhangi bir işlem yapmadan attım videoları ve yüksek oranda ünlem geldi.

Görüntü iyileştirme-sabitleme-mozaik ile yanabilir.

Normal şekilde az yanmaya başladı. Olanı söyledim, 4 kanalda da çok ünlem geldi.

o kanallar spam saldırında gidicek alex sakın adsenseye baglama kanal kapanması spamdan değil ünlemden geliyor.

Sizde durumlar nasıl arkadaşlar ?

Az ünlem aldığım kategoriler de dahi ünlem oranı çok fazla arttı bugün.

Adsense çalışmakta epey zorlanacağız gibi.

Hocam valla her videoyu videoyapın yeni ünlem geç sistemiyle yüklüyorum 1 tane bile ünlem almadım.

bende de çok yüksekti ünlem ama bugün 281 video attım videoyapla hızlı bir şekilde 240 küsür dolar yandı sonra kanal kapandı daha 3 saat içinde :D deneme amaçlı yapmıştım, çok saçma bir durum var 20 video ekleyince en az 15 ünlem geliyor 280 video atınca 40 ünlem ben de artık pes ettim video yükleyemiyorum, eski attığım videolarla geçiniyorum çok zorlaştı bu iş

6 aydan beri bir video yüklüyorum bugun yükledim ünlem yedi iyice bo..u çikti youtube parasımı bitti anlamadım.

Sizde durumlar nasıl arkadaşlar ?

Az ünlem aldığım kategoriler de dahi ünlem oranı çok fazla arttı bugün.

Adsense çalışmakta epey zorlanacağız gibi.

Arkadaşlar Kusura Bakmayın Da Bu Ünlem Olayı Bir Hata Veya Problem Değildir..

Çoğu Videoyu İlk Kez Youtube'ye Siz Atıyorsanız Kesinlikle Ünlem Vermeyecektir..

Bazı Özgün Çalışanlarda Da Ünlem Olduğu Söylendi Ama Özgün Çalışırken Bile Arkaplandaki Müzik Vb. Ünlem Vermeyi Etkiliyordur..

1 Saatten Uzun Videolarda Ünlem Verme Oranı Yüksek O Konuya Değinmiyorum Ama 1 Saatten Kısa Video Gönderiyorsanız Ve Attığınız Video Önceden Youtubeye Atılmışsa Ünlem Verebilir Ve Bunun İçin Sitem Etmeyiniz Bence..

Spam Yerine Youtube'de Olmayan Videolara Yönelin..

Abi bi insanın her konusu karamsar konu olabilirmi ya :D konuları okudukça çalışma isteğim azalıyor :D

Caner forumun en güzel konularını açan kişi. Ayrıca "ben geçiyorum. ver videoları geçeyim ehehehe" diyenler mi anlamıyor? Adam işlemsiz video atıyorum %90 ünlem alıyor diyor. İşlemle, ıvır zıvır metotla falan elbette aşılıyor.

katılmıyorum bro emek gösterip edit yaparsanız alıp video aynı videoyu atarsanız zaten ünlem verir düzenleme yapın videolarda sorun felan kalmaz. Ben ünlem felan almıyorum kendi kanalımda manuel çalışıyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

katılmıyorum bro emek gösterip edit yaparsanız alıp video aynı videoyu atarsanız zaten ünlem verir düzenleme yapın videolarda sorun felan kalmaz. Ben ünlem felan almıyorum kendi kanalımda manuel çalışıyorum.

Aynen bende ünlem almıyorum hiçbir videomda....
Videoların orijinallerini indiriyorum ve düzenlemelerini yapıyorum. hergün hemen hemen 100 videonun üzerinde düzenleme ve 100 ün üzerinde eş zamanlı upload yapıyorum ve hiçbir videomdada ünlem almıyorum. hepsi dolar yanıyor ve youtube to youtube olan kanallarımdan daha fazla gösterim alıyorum.

videolarımın en kısası 20 dakikalık videolar... bu kadar fazla video editlemek için iyi bir makina gerekiyor. benim cihaz
32 gb RAM - i7 4.nesil piyasadaki en iyi işlemci - 4 gb harici ekran kartı
256 SSD ( Tercihen Kingston öneriyorum almak isteyene )
Bu sistem HP envy dv6 serisi bir laptoptur ve ikinci el olarak 1600 TL ye aldım. ararsanız bulursunuz.

Düz video atınca direkt ! oluyor şu anda.
Birde işleniyor diyor baya işlenmiyor.
! daha da sıkılaşak yeni bombalar geliyor büyük ihtimal.
Birkaç güne bunun yansımalarını hep birlikte görürüz.

Aynen bende ünlem almıyorum hiçbir videomda....
Videoların orijinallerini indiriyorum ve düzenlemelerini yapıyorum. hergün hemen hemen 100 videonun üzerinde düzenleme ve 100 ün üzerinde eş zamanlı upload yapıyorum ve hiçbir videomdada ünlem almıyorum. hepsi dolar yanıyor ve youtube to youtube olan kanallarımdan daha fazla gösterim alıyorum.

videolarımın en kısası 20 dakikalık videolar... bu kadar fazla video editlemek için iyi bir makina gerekiyor. benim cihaz
32 gb RAM - i7 4.nesil piyasadaki en iyi işlemci - 4 gb harici ekran kartı
256 SSD ( Tercihen Kingston öneriyorum almak isteyene )
Bu sistem HP envy dv6 serisi bir laptoptur ve ikinci el olarak 1600 TL ye aldım. ararsanız bulursunuz.
makinan güzelmiş hayrını görde !!!işe yarayacak bişiler yazsan bizlere

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri